Da, este cam adevarat aceste sentiment dar totusi, apa din pahar devine si ea una cu oceanul, transformandu-l si pe acesta intr-o ''apa'' mai speciala, care, char daca se evapora, nu se evapora complet.
Si daca bag 10 gaturi de vodka consumand astfel toata sticla, voi avea eu impresia ca am cunoscut intreg cazanul unde a fost distilata?
Mai usor e cu vodka, ii pui dop si gata, n-as vrea ca alcoolul din ea sa intre iar in circuit, lasandu-ma pe uscatul nisipos.pa, funda, hic!
Te invidiez.In asa economie de piata detii un tezaur.O sticla cu vodca.
Intelegand o parte din ocean ai posibilitatea sa intelegi tot oceanu, macrocosmosul se regaseste in microcosmos; facand o paralela cu corpul uman doar lucrand cu palma, urechea, talpa poti "atinge" toate organele interne, tot corpul;
intr-o zi se va evapora; daca se evapora sub ochii tai la un moment dat va ajunge tot in ocean
Nu-ti gasesc cusur in raspuns, insa nu am inteles: daca ai manevrat un microcosmos, cum spui tu, ai pretentia ca ai manevrat tot macrocosmosul?
Sunt intr-o dispozitie proasta si nu vad frica de moarte unde este. Poate cand o sa fiu mai vesela.
Si daca vodka te-a impins la ceva, e de vina tot cazanul?
Era vorba despre: undeva un fluture da din aripi si in alt capat de lume se produce un uragan? Ia uite ce citesti, domnule kingmaxx!
Solutia la ce? Domnule Harciog credeti in apocalipse sau ma puneti sa astept degeaba solutia la nu stiu ce?
Te-am molipsit si pe tine. Eu nu stiu raspunsurile, altfel nu mai intrebam asa mascat filozofic, altceva.
Nu, am spus ca informatia din macrocosmos se regaseste in microcosmos si ca ai posibilitatea