Nu trebuie neaparat sa scrii e destul sa o spui, sa o gandesti. Subconstientul tau o sa reactioneze in functie de ceea ce gandeste constientul tau. Fiecare gand repetat poate ajunge chiar si la materializare fizica. Este vorba de legea atractiei aici. pur si simplu trebuie sa crezi in tine, sa iti faci niste afirmatii pozitive care sa inceapa cu "eu" si sa nu se refere la viitor sau la trecut. Ex: Eu sunt un om uimitor. Eu sunt un om fantastic pregatit pentru ori ce provocare. Eu am incredere maxima in mine si in toate actiunile mele. Sunt foarte multe pagini pe net unde gasesti afirmatii superbe si explicatii. Nu este tot una cum folosesti afirmatiile. Un mic ex: http://www.timpul.md/......0030.html. Succes!
Nu, doar te face sa crezi ca ai mai multa incredere in tine. Nu trebuie sa scrii nimic niciunde, nici sa repeti in gandul tau nimic. Nivelul de incredere poate creste si doar crezand cu mintea si avand tiparit in minte asta zi de zi
Ai putea testa, in fapt hai sa incercam cu toti si apoi dupa 7 zile vedem rezultatele, asta e stiinta, daca vorbim de stiinta, nu isi pot raspunde ca inca nu ai facut acel experiment
Eu zic că ar creşte dacă reuşeşti să te convingi singur de ceea ce spui. Un fel de placebo.
La inceput e mai greu pentru ca nu vezi nici o reactie in prima sau a 2 a zi. Incearca sa si crezi afirmatiile tale. Pe timpul zilei incearca sa te gandesti la lucruri pozitive, intamplari frumoase din viata ta, fara sa te gandesti si sa dai atentie greselilor. Fiecare om greseste. Iarta greselile tale si pe ale celor din jurul tau, ele iti dau doar ganduri negative. Zambeste si vezi partea frumoasa!
Eu nu trebuie sa mai incerc, fac asta zilnic. este plin si pe Youtube de afirmatii pozitive si de mesaje subliminale pozitive. am chiar un programel pe pc care imi reda niste mesaje subliminale pozitive pe toata perioada in care sunt la pc. se numeste Subliminal Blaster si poti sa chiar sa creezi propriile afirmatii si sa le redai cu ajutorul programului. Stii vorba aia? : Crede si nu cerceta! Cere si ti se va da!
Dar cât contează acel "cred ce spun"... Dacă spui "cred în mine" și apoi când apare o provocare dai bir cu fugiții e în zadar. E o chestie așa mai mult de supraviețuire asta. Dar orice e artificial are o moarte, treaba asta nu e naturală. Că spui sau nu spui calculul rămâne același, cel al experiențelor anterioare. Și unde te axezi între frică și iubire. Dacă iubești ceva suficient de mult o vei face. Dacă nu, vei căuta scuze. Deci caută motive cât mai multe pentru care să iubești ceva anume și temerile se vor spulbera. Problema e că nu poți iubi ceva ce nu cunoști. Deci trebuie să fii curios în legătură cu viața. Odată ce înțelegi faptul că nu poți controla decât propriile reacții poți să te bucuri în sfârșit de viață. Trebuie să înțelegi că totul e un proces. Nu vei reuși din prima. Fii pregătit mental și emoțional să eșuezi dar fă tot ce poți ca să reușești. Rezultatul este irelevant.
Ești o persoană ca multe altele pentru faptul că ai scăzută încredere în tine sau că nu ai de fel. Fenomenul se mai numește și timiditate, ca să înțeleagă toată lumea. Crește dacă realizezi că ești într-o viață în care, dacă vrei, poți face orice.
Trebuie sa o spui cu multa convingere, nu doar in dorul-lelii. Dar da, e un studiu ce a dovedit ca asta sporeste increderea in tine, si te ajuta intr-o oarecare masura. Eu voi incerca.