anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca inteligenta a aparut pentru supravietuirea speciei de ce nu dispare acum? Se pare ca acum se "supravietuieste" (mai bine) in lipsa ei.

40 răspunsuri:
| horansgang a răspuns:

Nu avem certitudine ca inteligenta a avut acest scop. Eu cred, mai degraba, ca inteligenta a aparut pentru evolutia speciei, nu supravietuirea ei. Nu e greu sa ne inmultim, e greu sa mentinem traiul de viata necesar.
Nu cred ca are cum sa dispara inteligenta. Sunt atatia oameni, unul din noi tot va fi inteligent. E un ciclu ireversibil.

| PumpkinDoll a răspuns:

Au destula inteligenta ca sa-si dea seama cau au nevoie de hrana si apa ca sa supravietuiasca

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru horansgang):

Eu cred ca in functie de necesitati se fac noi conexiuni in creier. De fapt e o chestie dovedita. Supravietuirea implica evolutie pare-se.

| relian a răspuns:

O calitate in evolutie nu are cum sa dispara, mai ales daca a contribuit la supravietuirea acelei specii, deci se mentine, atat timp cat inca este in uz laughingSa inteleg ca omul nu mao are nevoie sa supravietuiasca? Near manaca furnicile in secunda 2 laughing

| RAY a răspuns:

Evolutia nu a avut un scop,inteligenta nu a avut un scop, selectia sexuala,naturala au hotarat ca indivizi mai inteligenti sa duca specia mai departe,daca erai un vanator bun,inteligent si puternic fizic te placeau femeile,faceai sex cu ele si astfel genele tale mergeau mai departe,dar nu inteligenta care inseamna calcule matematice a atras sexul opus cum nu atrage nici azi si inteligenta de a te descurca,de a fi carismatic,bun lider,conducator,hotarat, puternic, supravietuirea nu are legatura cu inteligenta, microbi, virusi nu sunt inteligenti dar omoara creaturi cu o inteligenta complexa

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Te atrag femeile proaste?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Atractia nu are legatura cu inteligenta si cu aspectul fizic

anonim_4396

Are legatura cu perpetuarea speciei, nu?
Dar cu ce are legatura?

Dupa cum am spus atractia fizica este ceva involuntar care are legatura cu aspectul fizic =valabil la ambele sexe, inteligenta are legatura cu supravietuirea acelui individ si puterea fizica, azi din pacate noi barbati nu ne putem compara cu stramosi nostri, de asta exista tot felul de zone gen zona prieteniei, in trecut masculul alfa facea cu multe fete fertile dar era si inteligent ca traiam vremuri grele

| MarianWLF a răspuns:

Problema ar fi ego-ul mare din ziua de azi, nu neaparat inteligenta

anonim_4396

Pe mine ma atrag cele inteligente. Nu am treaba cum perfectiunea dpdv fizic. de asta te-am intrebat daca-ti plac cele mai prostute, vad ca nu poti concepe ca unii barbati sunt altfel.

Vreau sa vad si eu un barbat care e atras de o olimpica la mate dar urata, chiar vreau sa vad cu ochii mei asta

https://www.google.ro/......ps?/search

ce spui femeia asta e atractiva fizic, sa fim seriosi, daca te uiti pe orice site pentru adulti in top sunt fete frumoase, ciudat daca nu ar conta fizicul nu ar exista asa ceva

Https://www.eva.ro/......66249.html

Robert (82 de ani) și Ruby (76) Jefferson, părinții ei, s-au trezit peste noapte că sunt dați în judecată de propria lor fiica, pe motiv că ar fi trebuit să li se interzică să facă copii pentru că sunt urâți amândoi.

"Primul meu soț i-a spus judecătorului că simțea o stare de greață în fiecare dimineață când mă vedea și fugea adesea la toaletă ca să vomite", își amintește femeia, fiind traumatizată de acest lucru.

"Ultimul meu soț a fost orb, dar după ce a făcut o operație care i-a redat parțial vederea a divorțat de mine în următoarea săptămână", a explicat femeia în instanță.

Ea s-a decis să înființeze o asociație pentru persoanele care au trecut prin probleme similare cu ale ei și ar dori să-și dea în judecată părinții "urâți".

anonim_4396

Daca nu ma insel cand te uiti pe site-uri pentru adulti se face focus pe anumite parti ale corpului...aia ne face sa functionam de fapt. Nu am zis ca ma atrag uratele, am zis ca ma atrag inteligentele. De aici ai dedus tu ca uratele? O femeie inteligenta stie sa scoata ceva chiar si dintr-un defect, pe cand una lipsita de inteligenta fuge disperata la estetician. Come on man!

Omul cand priveste alt om sta focusat pe fata lui, te atrag alea frumoase, aia e primul lucru cand vezi pe cineva aspectul fizic, fiecare fuge unde poate sau isi pune in valoare aspectul fizic

anonim_4396

Cu asta sunt de acord, dar pe fata sau in aspectul fizic se poate vedea si cat de inteligenta este o femeie. Se pot vedea complexe, retineri, frustari, sedentarism, aproape tot si astea apar mai putin la femeile inteligente chiar daca nu sunt niste barbie luate de pe raft. Da, imi plac femeile care radiaza, dar nu cele care radiaza din cauza ca si-au pus sclipici. Cred ca intelegi ce vreau sa spun.

Da se pare ca fetele simetrice =inteligenta, nu cred ca chiar asa e, sunt multi savanti care nu erau frumosi

anonim_4396

1. Pai si daca acesti virusi(vorbesc de aia mici de tot) nu pot fi infectati si se pot transmite,, pe orice", si nu pot fi ucisi(intreaga rasa), oare nu sunt ei,, specia suprema"?

anonim_4396

2. Daca un om prost, dar bogat plateste prostituate sa faca sex normal cu ele si le lasa gravide pe toate, si cat mai multe pe zi ce trece, atunci nu prostia s-ar inmulti?
3. Faptul ca oamenii prosti fac mai multi copii decat oamenii intelgenti(in peste 99% din cazuri ma refer), oare nu prostia e cea care domina?

anonim_4396

Ba Ray, adevarat iti spun ca tu esti ub om cu viziune! Un barbat inteligent care e mereu obiectiv si dornic sa-i invete pe altii despre tainele cunoasterii ce zac intr-un,, amarat creier".

anonim_4396

Ba Ray, adevarat iti spun ca tu esti ub om cu viziune! Un barbat inteligent care e mereu obiectiv si dornic sa-i invete pe altii despre tainele cunoasterii ce zac intr-un,, amarat creier". Respect maxim!

Daca un om prost, dar bogat plateste prostituate sa faca sex normal cu ele si le lasa gravide pe toate, si cat mai multe pe zi ce trece, atunci nu prostia s-ar inmulti?

nu inseamna ca toti copii vor fi prosti, conteaza si inteligenta mamei plus educatia primita

3. Faptul ca oamenii prosti fac mai multi copii decat oamenii intelgenti(in peste 99% din cazuri ma refer), oare nu prostia e cea care domina?

cei inteligenti au nevoie de prosti de a prospera de pe urma lor

| minrest a răspuns:

Mai precis, ce a necesitat inteligenta pentru supravietuirea hominizilor primitivi? Inteligenta e buna la orice, dupa cum arati tu mai jos este un element important al selectiei sexuale, dar de ce a trebuit sa creasca, de la inteligenta obisnuita a maimutelor mari? O trasatura genetica poate fi asemanata unui briceag: Il folosesti la multe, dar a trebuit odata sa ai nevoie de el pentru ceva anume, ca sa merite sa il cumperi.

| minrest a răspuns (pentru RAY):

Prostitualele nu raman gravide, decat din accident, CU CLIENTII. Un barbat se culca cu o femeie care arata bine, dar daca nu ii pare lui macar ca e inteligenta, nu o ia de nevasta. Poti sa suporti o ora de conversatie cu o femeie proasta?

| RAY a răspuns (pentru minrest):

Nu pot indiferent de sex

| BlueDark a răspuns:

Inteligenta ne permite sa ne dezvoltam. Daca ar disparea, ar lua dupa dansa toate marile descoperiri ale lumii.Sa vezi tu ce frumos e sa traiesti fara tehnologie(de exemplu)!

anonim_4396

Ba da ce le mai gandesti! Esti smecher rau!

| Lostlyric a răspuns:

Inteligenta vine in mai multe forme.
Eu cred ca oamenii care nu s-au nascut inteligenti in mod nativ sau nu si-au antrenat inteligenta, mai mult se "tarasc" prin viata si totul tine de norocul fiecaruia.
Ia o situatie de criza: inteligenta te salveaza de la saracie, violenta, justitie precara etc.
Oamenii cu adevarat inteligenti fac bani, sunt cu bun-simt, isi apreciaza semenii, au mereu o rezolvare pentru situatii critice. Doar ca...nu avem prea multe situatii limita in viata.
Priveste oamenii care nu sunt inteligenti: spui ca supravietuiesc pentru ca sunt foarte multi, dar pusi in fata unor situatii de criza, nu ar putea supravietui. Cu timpul, inteligenta de orice natura, se va filtra. Si, daca vor mai ramane pe Terra doar oameni "prosti", cu siguranta specia noastra va disparea.
Este o mare diferenta intre a respira si a trai.

| minrest a răspuns (pentru RAY):

Cum copiii se fac in relatii de durata, inseamna ca inteligenta e factor de selectie sexuala. Bineinteles ca un barbat se culca cu o femeie oricat de proasta, dar nu ramane cu ea, oricat l-ar atrage, daca e proasta. Si atunci nu fac nici copii.