anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca inteligenta a aparut pentru supravietuirea speciei de ce nu dispare acum? Se pare ca acum se "supravietuieste" (mai bine) in lipsa ei.

40 răspunsuri:
| syd a răspuns:

Eu vad ca dispare cand ma uit in jur, tu nu?

| Nilsson a răspuns:

La ce animal a aparut inteligenta pentru prima data?

| Mclaren12 a răspuns:

Inteligenta nu a aparut pentru supravietuirea speciei pentru ca omul nu este un animal ca sa traiasca doar ca sa supravietuiasca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru syd):

Ma chinui eu sa dispar cat mai repede cand ma uit in jur rolling on the floor

| Darkmagic a răspuns:

Supravietuirea oricarei specii tine de sistemul limbic si de un ansamblu de chestiuni care se numesc generic INSTINCT DE (ai ghicit) SUPRAVIETUIRE fiind un factor de prima importanta in evolutie.
Un anumit tip de inteligenta pune si ea umarul la supravietuire, dar instinctele sunt pe primul plan.
Au contraire, :D daca inteligenta isi ia prea mult avant si naste tehnologie (cazul speciei umane), instinctele se tocesc, selectia naturala cade si se ajunge la asta:
https://www.tpu.ro/go-to-answer/15777483/

| RAY a răspuns (pentru Darkmagic):

Darwin a spus ca omul numai se adapteaza si pacalesc natura prin tehnologia de care dispune

| Darkmagic a răspuns (pentru RAY):

"Darwin a spus..."
La fel ca aici:
"Hawking a spus..."
https://www.tpu.ro/go-to-answer/16224809/

Parafrazandu-l pe Bohr care i-a spus lui Einstein:
"Nu-i mai spune lui Dumnezeu ce sa faca!", asa iti spun si eu tie:
Nu-i mai spune tu lui Darwin, ce sa zica!
Ok user Ray? :D
Darwin a spus fix ce era in intrebarea aia, adica:
"Nu supravieţuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai uşor adaptabile.", iar raspunsul meu de acolo este perfect valabil.

Ca tu user Ray, sau alti utilizatori TPU refuzati sa acceptati ca Darwin, Einstein, Hawking si altii ca ei au mai si gresit in anumite momente si aspecte, e problema voastra, asta tine de un anumit nivel de inteligenta si de o anumita doza de bun-simt.

Daca tu ai impresia ca "Einstein e perfect!", "Hawking e fara greseala!", "Darwin e zeu!", etc, ok, este impresia ta.
Sanatate! Fericire!
Ideea e sa nu-ti rastalmacesti singur propriile convingeri, dupa ce acum un an scriai singur cu manuta ta:
în 28 Iulie 2017 | RAY a răspuns:
"Nimic, este complet adevarat!" :D

Ce i-am scris lui Nillson, iti scriu acum si tie:
Nu am rabdare, nu am nici timp, si nu am 26 de ani de scoala, ca sa ma cert cu tine pe subiectul: "Ce face tehnologia selectiei naturale a lui Darwin"!
Pe bune?
Fara suparare, e ca si cum m-as certa pe tema Relativitatii...cu userul BalonasePlutitoare.

La buna vedere, pe alte subiecte.

| RAY a răspuns (pentru Darkmagic):

Nu am spus ca nu au gresit, nu afirma minciuni, plus ca darwin nu stia de adn

| SG1995 a răspuns (pentru horansgang):

Evoluția are loc în scopul supraviețuiri nu invers.

| Inferno a răspuns:

Intrebarea e o gluma.