| RAY a întrebat:

Daca iți inhibi nervii înnebunești?

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Schimba chiar tara, de ce nu... Mergi printr-o agentie serioasa de recrutare si lucreaza afara, pune-te pe picioare, apeleaza la cele mentionate anterior de catre mine si fa-ti viata frumoasa, linistita, cu oameni benefici in jurul tau.

15 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu innebunesti dar tensiunea aia poate sa-ti faca rau cumva pe psihic, te agita, etc.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Sincer crede-ma ca as exploda de nervi, incerc sa ma abtin rational din cauza ca inca stau in casa ei, e genul care iti gaseste non stop defecte si iti spune cat de imperfect esti

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Da devi schizofrenic

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Devi criminal in serie cred, un fel de colectionarul groazei

| Sophieka a răspuns:

Ai putea sa apelezi la terapii... Nu stiu de ce nu faci asta...

Cauta un terapeut cu, care sa faci terapii individuale, apoi ti-ar prinde bine si vreo 2-3 sedinte de constelatie familiala... Apoi iti mai sugerez Terapia Bowen si meditatii gratuite pe Youtube / si carti cu afirmatii pozitive, iubire de sine, lucrul cu sinele tau etc...

| Sophieka a răspuns:

Dar pleaca din mediul toxic... Nu stiu cu cine locuiesti, dar pleaca.

Schimba-ti viata: -Orasul,
- imbracamintea,
-atitudinea,
-imbratiseaza trecutul,
- fa meditatii si apeleaza la terapii...Lucreaza cu tine si in timp, viata ti se va schimba in bine cum nici nu ai idee sau doar cum vezi doar in vise momentan.

| Iepuroi a răspuns:

Nu e sănătos să ți in tine, până la urma o sa explodezi după ce ți se umplea paharul și nervii îți provoacă probleme de sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! E ca sucul, îl agiți, îl agiți până sare singur.

Cam așa și cu ceea ce reprimi.

| RAY explică (pentru Sophieka):

Luna viitoare plec, numai suport sa aud zdrențe care sa ma critice într una

| Sophieka a răspuns (pentru RAY):

Nu ai suportat destul?! Din cauza lor si a mediului, nu poti evolua si nu poti fi linistit.

Pleaca, esti major...Nu ai nicio obligatie sa spui unde pleci si de ce pleci...Fa-o mai bine discret, in secret si lasa un bilet ca ai plecat sa iti refaci viata si ca nu te mai intereseaza de ei.

Ma bucur mult daca chiar vei face acest pas. Vreau sa aud numai vesti de bine!

| RAY explică (pentru Sophieka):

Am pierdut deja totul ce era de pierdut

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru RAY):

Viața este cea mai mare și mai importantă zestre a unui om.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Care ea? Ca nu mai stiu cine e.

| Sophieka a răspuns (pentru RAY):

Ai pierdut ce trebuia...E timpul sa iti refaci viata intr-un mod bun.