Multi cand au trecut prin incercarile vietii si-au impietrit inima. Dar apa loveste in piatra si o modeleaza prin coroziune, dandu-i o forma.Prin intristarea fetei inima se face mai buna, mai sensibila. Mai multe lacrimi pe obraji fac o inima mai curata.http://www.youtube.com/watch?v=Eh1CkF3VVJo
Neincrederea, minciuna, inselaciunea.
Si da, se deschid cu o lacrima, dar doar daca acea lacrima e una sincera.
Sunt inchise de dezamagire si deschise de speranta.Nu e aceeasi cheie pentru suflet.
Cu o tequila. Dar nu orice fel de tequila, invataceilor! Cu o Tequila Sunrise.Sau cu deceptie si sindromul "ca fata mare la maritat"-nu stiu daca exista termen medical pentru asa ceva, dar stiu ca exista, il aveti multi, dar in special, foarte multe.
Cu vise spulberate, tradari din partea celor pe care i-am crezut prieteni, cu lovituri de la cine asteptam alinare, cu disparitia din viata noastra a celor pe care i-am iubit, cu despartirea de locuri sau oameni dragi. Dar toate pot fi redeschise cu lacrima la care te referi.
Cu un zambetCel putin in cazul meu.Am trecut peste toate cu zambete si am primit cu lacrimi pe cele noi
Busuioc_Ionela_1993 întreabă: