Cred că abia în acel moment aș începe să îmi trăiesc viața cu adevărat. Fiind o fire care trăiește mereu în viitor și niciodată în prezent, în momentul în care aflu că mai am 5 ani de trăit și aș da cumva o certitudine viitorului, atunci aș putea începe să trăiesc prezentul.
Nu m-aș mai gândi la repercursiunile pe termen lung ale unei acțiuni pentru că oricum aș ști când mor, nu aș mai gândi de două ori înainte să iau o decizie, aș fi mai împăcată cu mine însămi. Probabil mi-aș petrece următorii 5 ani plimbându-mă, punându-mă la pace cu mine însămi, încercând pe cât posibil să mor fără regrete. Asta mi se pare cea mai mare realizare, să ajungi aproape de moarte și să nu regreți nimic.
Ce crezi tu ca ai putea realiza in 5 minute construiesti o casa? In alea 5 minute iti iei ramas bun de la viata
As realiza ca ai dat ortul popii cu mult inaintea mea. Alta intrebare!?
Mi-as trai din plin acei 5 ani, iar la sfarsitul acestora as umple de bombe parlamentul si guvernul, iar inainte de ami spune ultimele cuvinte l-as omorai pe Dragnea usor si dureros.
As incerca sa-mi realizez toate dorintele : sa sar cu parasuta, sa iau permisul de cat a, sa-mi iau un sarpe de companie, sa merg in America.
As lua toti banii pe care i-am pus deoparte si as pleca in locurile in care am vrut sa merg toata viata, dar n am putut
Cred ca as face un copil.Chiar daca suna egoist ca il las fara mama as discuta cu iubitul meu daca ar dori sa isi asume asemenea responsabilitate si sa aiba cum s-ar zice o parte din mine langa el si l-as face.
As impaca multi oameni si prieteni ce s-au dezbinat, as discuta cu toti cei ce au avut ceva cu mine sa stiu de ce nu m-au suportat si probabil as calatorii.Mi-ar petrece cat mai am din viata plimbandu-ma pentru ca asta mi-a placut dintotdeauna.
Nu cred ca mi-a irosi timpul pentru nu stiu ce altfel de realizari.
A 5 ani am citit la repezeala si de aia nu am inteles. Mi-as face imediat bagajele si mi-as lua toate economiile si m-as plimba prin toata lumea. Si de ce nu m-as duce si in vizita pe alta planeta poate mai vad si acolo romani care striga m*uie Dragnea
1. Aș încerca să obțin mai mult decât estimarea medicului. (Aș opta pentru un stil de viață cât mai sănătos.)
2. Aș încerca să să luminez viața altora. Ca o lumânare care nu se consumă degeaba.
3. Aș încerca să las lucruri frumoase în urmă și să trăiesc cu demnitate fiecare zi, în așa fel încât cineva amintindu-și mai târziu să fie încântat că m-a cunoscut, să-și amintească o vorbă bună când e într-o dificultate, să-i fiu o sursă de inspirație.
4. Poate că aș nota într-un jurnal micile bucurii zilnice. Cineva trecând pe-acolo în urma mea să învețe să privească senin la clepsidra ce curge spre final de timp.
Că sunt 5, mai mulți sau mai puțini, tot cam acolo e. Într-o zi o să descoperi că timpul trece și că e fain să treacă util.
Nu poti da 2 funde dar ii poti evalua raspunsul folositor sau inteligent sau ambele.
Mi-aş lua un pistol şi l-aş împuşca pe Dragnea.Pedeapsa,în cazul meu, ar fi de numai 5 ani, başca, aş scăpa şi țara de o pacoste.
Ahh... In teorie iti treiesti viatacu adevarat, in practica astepti sa mori. Punct.
As face fix ce faceam daca imi spunea ca mai am de trait 50 de ani.
Nu dau doi bani pe ce zice medicul.
Eu traiesc ca si cum maine este ultima zi.
In primul rand m-as ocupa de sanatatea mea. As incerca sa ignor verdictul doctorului si as incerca sa ma fac bine pe cai naturiste.
Apoi nu stiu ce as mai face. Nu cred ca as face prea multe lucruri diferit. Eu oricum incerc sa ma bucur de viata asa cum stiu eu. Cu familia incerc si acum sa fiu cat mai mult. Nu as putea fi mai mult daca as fi pe moarte.
Nu as face rau nimanui cum spun altii, nici macar lui Dragnea, pentru ca n-as vrea sa plec din lumea asta ca o criminala. As vrea sa las impresii bune in urma mea.
Nu as face sporturi extreme pentru ca daca as fi vrut sa fac lucrurile astea le-as fi facut oricum.
Nu as lua economiile ca sa plec sa vad lumea pentru ca eu oricum imi cheltui economiile pe as ceva iar daca nu merg acum undeva inseamna ca nu am economii. Nu as avea mai multi bani daca as fi pe moarte.
Probabil n-as realia nimic.Si nici n-as incerca, pentru ca stiu ca ceea ce vreau eu sa realiee(mortii ei de tastatura)e IMPOSIBIL si doar as mai pierde din aia 5 ani.