| QueenOfLeon a întrebat:

Daca medicul ti-ar spune ca mai ai 5 ani de trait, ce ai incerca sa realizezi?

Răspuns Câştigător
| MadRaven a răspuns:

Cred că abia în acel moment aș începe să îmi trăiesc viața cu adevărat. Fiind o fire care trăiește mereu în viitor și niciodată în prezent, în momentul în care aflu că mai am 5 ani de trăit și aș da cumva o certitudine viitorului, atunci aș putea începe să trăiesc prezentul.
Nu m-aș mai gândi la repercursiunile pe termen lung ale unei acțiuni pentru că oricum aș ști când mor, nu aș mai gândi de două ori înainte să iau o decizie, aș fi mai împăcată cu mine însămi. Probabil mi-aș petrece următorii 5 ani plimbându-mă, punându-mă la pace cu mine însămi, încercând pe cât posibil să mor fără regrete. Asta mi se pare cea mai mare realizare, să ajungi aproape de moarte și să nu regreți nimic.

32 răspunsuri:
| CleanHeart a răspuns:

Tot ce.mi doresc.

| Sp3cTrA1 a răspuns:

As merge in tarile pe care as fi vrut sa le vzitez m-as inisura cu o lama si as lua-o de nevasta si as spune daca vrea sa scuipam lumea si fix cand mai am 1 zi de trait sa imi iau 500 megafoane si sa strig in gura mare cu ele la maxim imi place shaorma cu detoate si mna in ultimele mele 5 mins as mai fi sarit cu parasuta dar dupa nu se mai putea deschide ca mna as fi murit in aer

Întrebări similare