Bună!
Viața e plictisitoare chiar și așa cum e. Dacă n-ar fi nimic rău în ea, ar fi și mai și. Adică, în felul acesta trăiești visând la ziua în care totul va fi așa cum îți dorești. Te străduiești să obții acest lucru(perfecțiunea...). Dar dac-ar fi totul perfect(așa cum vrei tu) ce sens ar mai avea viața? La un momentdat.te plictisești și de prea mult bine.
Vorba aia: "Fără rău e și mai rău".
O zi bună!
Nu, te-ai duce sa vizitezi, ai trai viata, si doar te-ai bucura de viata.Ar fii perfect.
Eu cred ca nu ar fi plictisitoare,in primul rand daca nu ar fi probleme nu am pierde timpul gandindu-ne cum sa le rezolvam,daca nu am avea dusmani nu ne-am pierde timpul gandindu-ne cum sa complotam si sa ne razbunam,iar rivalitatea nu e tocmai un lucru negativ,poti avea rival si poti face multe lucruri pozitive prin care te poti distra, plus ca daca rivalitatea nu ar exista evolutia ar stagna pentru ca rivalitatea te face sa il depasesti pe cel de langa tine.Iar in al doilea rand daca toate acestea nu ar exista noi am avea alta mentalitate... Oricum parerea mea e ca rivalitatea nu ar trebui sa dispara, doar ar trebui folosita in scopuri bune nu in scopuri negative.
Eu mereu am visat la o astfel de viata, in care sa nu existe rautate...invidie. Cred ca ar fi minunat, heheh oricum eu vreau sa sper in continuare ca asa ceva va exista candva! Sa fim toti mai relaxati, veseli si plini de viata. Nu cred ca ar fi o viata plictisitoare.ci doar minunata!
Pai depinde cum privesti.Ar fi foarte fericita...Dar cum viata este mai frumoasa cand castigi ceva sau rezolvi o problema, atunci da, ar fi mai plictisitoare.
Moartea nu este un dusman pentru ca nu exista posibilitatea de a il invinge deci nu complotam impotriva ei pentru ca este invincibila si inevitabila.
Pe pamant? asa ceva!? neah.n-are cum. Poate,in lumea celor drepti prieteni.Dar daca ar fi sa se intample asta,viata ar fi o cocalareala, o pitiponcareala, curvasareala si o manelareala de nedescris.Cel putin asa vad eu lucrurile.O zi buna!
Eu spun ca ar fi mai buna nu neaparat mai plictisitoare sigur ti-ai pus aceasta intrebare dupa ce ai vazut wachman sena de la final cu producatorul de de la ziar!
Sa sti ca mancarea fara sare si piper este mult mai sanatoasa, nu e la fel de gustoasa ce e cert, dar eu banuiesc ca vrei sa traiesti sanatos nu delicios!