| Inferno a întrebat:

Daca nu putem ști că viata evoluează atât timp cât nu știm modul în care viata a apărut ( așa cum susțin multi cretini pe aici), atunci putem ști că Pământul se rotește în jurul Soarelui atât timp cât nu știm cum a apărut spațiul și timpul?

"Pentru că viața să poată evolua mai întâi trebuie să apară. Nu știm cum a apărut deci nu știm cum evoluează." - spun "ei".

Pentru ca ceva sa se rotească în jurul a ceva ai nevoie de spatiu și timp, ori noi nu știm cum a apărut spațiul și timpul, deci nu știm dacă pământul se rotește în jurul Soarelui. - spun eu, folosind logica lor cretina și obținând evident o concluzie cretinoida de proporții.

36 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru Gaard_Soren_1973):

Stii cum se zice? Cand toti iti spun ca esti prost si tu tot continui s-o faci pe desteptu laughing Esti prost cu diploma,nu e de mirare ca RO este asa, cu cine, cu oameni dealde tine.Du-te dreacu cu paradoxurile tale de papagal, tu vii jignesti oamenii, apoi vrei explicatii, ba da tu chiar esti prost rau de tot laughing si nesimtit pe deasupra.Ce postari ba ca esti praf.Lumina o sa o vezi stii cand? Atunci cand vei fi la capatu tunelului laughing deocamdata la tine este bezna, totala.Nu mai bat capu cu o papgal ca tine, oricum esti o cauza pierdute, respiri aerul planetei exact degeaba, nu ai loc pe nicaeri se pare.Deci copac inalt probabil ca stii tu,nu deageaba ai spus de copac,funie iti aduc eu si sapun laughing
Legat de secta ce spui,tu stii,relian e si o firma de electricitate, apoi e numele meu, de unde le scoti pe astea cu reptilele, probabil citesti numa de la astia conspirationisti laughing deci dobitoc esti tu, unde nu te'ar rapi careva, scapa lumea de o lighioana laughing

| NGheorghe a răspuns (pentru Inferno):

...sau cine știe? poate si-a revenit din comă după 20 de ani.

| RAY a răspuns (pentru relian):

,relian e si o firma de electricitate
esti electrocutat sa intelegem

| relian a răspuns (pentru FaraNume1245):

Ai dreptate, am gresit eu laughing trebuie sa fiu ceva mai explicit. Teoria este asa cum spune si definitia un raspuns sau solutie la o situatie, DAR aceast raspuns este initial sau in multe cazuri doara teoretic, adica vorbe, care apoi trebuiesc demonstrate.Si in matematica daca ai o teorie trebuie sa o demonstrezi,altfel vor ramane vorbe goale.

Deci poate nu am explicat eu bine, ori nu m-am exprimat bine, teoriiile sunt vorbe goale, care apoi sunt ori nu demonstrate. Faptu ca cineva da din gura si explica el verbal cum sta treaba, asta nu inseamna ca deacu gata exact asa si este.
Cu alte cuvinte teoria devine valida, devine facto numa atunci cand este demonstrata.In cazul de fata,nici nu stiu despre ce mai era vorba laughing cred ca de evolutie, deci in acest caz nu s-a demonstrat nimic, teoria se bazeaza pe ceva observatii, pe baza carora a fost enuntata aceasta teorie.
Dar nu a spus nimeni ca lucrurile chiar asa stau, adica da e batut in cuie, s-a demonstrat lucru asta.De aia spun eu cas vorbe goale.
Cand dai o explicatie care se bazeaza doara pe ceva subtire, care nu demonstreaza clar acel lucrur fenomen teoria respectiva, mai ales in cazul asta, unde trebuie sa vezi, deci sun situatii unde nu vii doara cu vorbe ca asa crezi tu.Asa crezi tu, ok demonstreaza, arata ca este cum spui.
Eu asa vad situatia.Tu cum o vezi?

| relian a răspuns (pentru Gaard_Soren_1973):

Daca tu spui ca eu nu citesc ce ai postat tu, adica ce ai scris, te inseli.Eu chiar am citit, apoi de aia am si replicat asa. Spui ca ai si zis ca radiatia devine vizibila doara la contactul cu materia corect? Da ai spus asta, dar mai departe tot afirmi ca cosmosul ala al tau ar trebuie sa fie luminat tot laughing tocmai aici gresesti tu, poate la fel a ganditi si Olsen ala de care spui tu.Tu crezi ca ala era mai breaz ca tine?laughing
Deci radiatia luminoasa devine vizibila NUMAI LA CONTACTU CU MATERIA.
Exact asa este DAR acum trebuie sa si pricepi restul, acea vizibilitate in gandirea ta si probabil a aluia Olsen de care spui este vizibila la infinit laughing aici gresiti voi.Vizibilitatea asta are loc DOARA la contactu cu materia,atat doar la contactul cu materia,acolo in jurul acelui contact,cativa mm sau ce or fi cm, nu stiu exact.
Apoi radiatia aia este ricosata, reflectata si se duce in alta directie dar se duce cum? Se duce invizibil la fel cum a si venit, doara la contact cu materia avem efectu de vizibilitate.
Nu stiu daca pricepi, eu asa cred ca este, nu zic 100% dar asa cred ca sta situatia.
In cazul in care ar fi altfel, atunci ar trebuie sa avem cum zici si tu si olsen ala un cosmos luminat.
Uite eu asa cred, si explic.Vina si tu si altul cu o explicatie,oricare ar fi ea,fara sa jigniti,fara sa mai stiu si eu sa faceti oamenii prosti,sau cum spune desteptu asta de inferno cretini.
Cu ce drept faci tu lumea proasta sau cretina? Asa ca nu sunt de acord cu ce crezi tu sau cu ce afirmati voi?
Pana una alta legat de subiectu asta evolutie nu a demonstrat nimeni teoria asta,deci pana una alta raman doara vorbe goale,ceva care nu este demonstrabil ce este? Aaaa ca ai la baza ceva explicatii,ceva observatii,aia da,dar aia nu demonstreaza nimic, poate la fel de bine ca ce s-a observat sa insemne cu totul altceva.

Stii cum este? Cum spun oamenii ca inima simte, inima face si drege laughing esti de acord ca inainte astea erau teoriile? Se credea ca inima este aia care gandeste nu creierul laughing teoria, deci atentie teorie, adica explicatie, era considerat un sistem de racire aia era tot.Dar apoi s-a demonstrat de fapt ca lucrurile stau altfel.
Deci o teorie bazata doara pe vorbe si cateva observatii nu demonstreaza adevaru.Ca urmare fiecare om are dreptul la opinie,nu sa vina inferno sa faca lumea cretina laughing pai ba destepule explica tu,demonstreaza tu ca este cum afirmi, sau cum sustii pe altii.

Deci daca e de spanzurat mergi tu si spanzura'te, asta daca nu vii cu o explicatie plauzibila, cu o demonstratie, sau macar asa explicatie aici simpla, de la tine.Asa sa vii sa jignesti,ca ala e prost,ca e chior laughing neatent,ca paradoxu lu peste prajit,de parca ala era extraterestru si cunostea el adevaru absolut.
Dobitoci,nave spatiale ce mai spui,numai tampenii, nimic legat de subiectu in cauza, nimic venit de la tine, sa vedem si noi ca incerci macar sa gandesti tu cu capu ala, ca de aia ti-a pus dzeu ala al tau capu ala acolo,laughing ti la pus sa gandesti cu el, nu doara de design laughing Bafta

Răspuns utilizator avertizat