Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

Daca orice este posibil, este posibil ca ceva sa fie imposibil?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e posibil, ce, imposibilul are valoare absoluta?
Eu stiu un lucru...imposibil nu e sinonim cu numele tau, deci orice este posibil!

18 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Avand in vedere ca traim in Romania, DA!

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@casiana, inna, recititi intrebarea. Un raspuns ma intereseaza in contextul intrebarii mele.
@harciog esti pe aproape. happy

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@jedi e frumoasa logica circularawinking Ma ajuti, ma ajuti? Stiu ca tu poti! Am nevoie de ajutor!

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@stardust dar daca totul este posibil, nu exista posibilitatea ca ceva sa devina imposibil?batting eyelashes

| fabiola a răspuns:

Daca orice este posibil, atunci e logic sa poata fii ceva si imposibil, nu? Multimea posibilitatilor o include pe cea a imposibilitatilor!

| juniper a răspuns:

Calatoria in timp, viata vesnica (nemurirea), Pacea

| jedi_7867 a răspuns:

Logica circulara... happy

| Silvia a răspuns:

E imposibil ca eu sa mananc exact peste un minut...ptc mama doar ce s`a apucat sa imi faca micul dejun si mi-a zis ca trebuie sa astept cel putin un sfert de orasad.

| xibalba a răspuns:

Buna intrebare! Multe lucruri sunt imposibile, oricat de bine suna"Nimic nu e imposibil". E adevarat ca daca e vointa, multe dorinte devin realitate. Dar asta nu inseamna ca totul e posibil.

| Casiana a răspuns:

Exista ceva imposibil pe lumea asta...Totul este posibil in afara de viata vesnica...Sa traiesi etern este imposibil... O zi buna!

| inna a răspuns:

@ casiana.este posibil sa traiesti vesnic.De exemplu daca ai facut ceva bun in viata ta, daca ai fost un artist foarte bun, de exemplu M. J. chiar daca a murit el va trai mereu prin cantecele sale si prin fanii sai...
Poti fi nemuritor daca lasi ceva de valoare in urma ta...

Eu cred ca nimic nu este imposibil.

| yuli10 a răspuns:

Acest enunt este un paradox.
din cate imi amintesc din liceu, la orele de filozofie, cand eram si eu aproape treaza, platon a incercat sa explice paradoxul mincinosului formuland astfel "Epimenide cretanul spune că toţi cretanii sunt mincinoşi" (recunosc search google, ca nu-mi aminteam exact cum era enuntulbig grin).
ca si in intrebarea ta, paradoxul nu poate fi evitat.
daca orice e posibil inseamna ca si imposibilul trebuie sa fie posibil pentru ca intra la categoria "orice". dar asta e aberanttongue intrebarea ta poate fi deci incadrata in sfera paradoxurilor semantice.

| StarDust a răspuns:

Poi orice nu este echivalentul la imposibil. orice este posibil deci nu poate fi imposibil

| StarDust a răspuns:

Ba da dar. thinking dupa logica mea posibil =/= imposibil. deci daca orice este posibil, orice nu poate fi imposibil

ete m-ai bagat in ceatsa phbbbbt laughing)nu mai stiu ce gandeam acum 2 minute rolling on the floor blushing

| rox a răspuns:

Probabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este tare intrebarea.Deci este posibil ca tu sa fi descoperit ca imposibilitatea depinde de posibilitate.La mai multe descoperiri umbro.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceeace astazi este imposibil, miine poate deveni posibil. "Posibiliul" si "imposibilul" sint doi termeni relativi. In cele din urma totul este relativ si se judeca in functie de moment.

| Anonim28_9525 a răspuns:

Daca orice este posibil, atunci este foarte posibil ca nimic sa nu fie posibil!