@casiana, inna, recititi intrebarea. Un raspuns ma intereseaza in contextul intrebarii mele.
@harciog esti pe aproape.
@jedi e frumoasa logica circulara Ma ajuti, ma ajuti? Stiu ca tu poti! Am nevoie de ajutor!
@stardust dar daca totul este posibil, nu exista posibilitatea ca ceva sa devina imposibil?
Daca orice este posibil, atunci e logic sa poata fii ceva si imposibil, nu? Multimea posibilitatilor o include pe cea a imposibilitatilor!
E imposibil ca eu sa mananc exact peste un minut...ptc mama doar ce s`a apucat sa imi faca micul dejun si mi-a zis ca trebuie sa astept cel putin un sfert de ora.
Buna intrebare! Multe lucruri sunt imposibile, oricat de bine suna"Nimic nu e imposibil". E adevarat ca daca e vointa, multe dorinte devin realitate. Dar asta nu inseamna ca totul e posibil.
Exista ceva imposibil pe lumea asta...Totul este posibil in afara de viata vesnica...Sa traiesi etern este imposibil... O zi buna!
@ casiana.este posibil sa traiesti vesnic.De exemplu daca ai facut ceva bun in viata ta, daca ai fost un artist foarte bun, de exemplu M. J. chiar daca a murit el va trai mereu prin cantecele sale si prin fanii sai...
Poti fi nemuritor daca lasi ceva de valoare in urma ta...
Eu cred ca nimic nu este imposibil.
Acest enunt este un paradox.
din cate imi amintesc din liceu, la orele de filozofie, cand eram si eu aproape treaza, platon a incercat sa explice paradoxul mincinosului formuland astfel "Epimenide cretanul spune că toţi cretanii sunt mincinoşi" (recunosc search google, ca nu-mi aminteam exact cum era enuntul).
ca si in intrebarea ta, paradoxul nu poate fi evitat.
daca orice e posibil inseamna ca si imposibilul trebuie sa fie posibil pentru ca intra la categoria "orice". dar asta e aberant intrebarea ta poate fi deci incadrata in sfera paradoxurilor semantice.
Poi orice nu este echivalentul la imposibil. orice este posibil deci nu poate fi imposibil
Ba da dar. dupa logica mea posibil =/= imposibil. deci daca orice este posibil, orice nu poate fi imposibil
ete m-ai bagat in ceatsa )nu mai stiu ce gandeam acum 2 minute
Daca orice este posibil, atunci este foarte posibil ca nimic sa nu fie posibil!
Lαrisα întreabă:
blondissima întreabă: