| RAY a întrebat:

Daca rapesti o fata necunoscuta si o tii inchisa intr-un loc, cum va reactiona?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Nu ai de unde sa ști. În plus nu e nevoie de iubire ca să stai cu cineva, poți alege asta și ca să scapi de singurătate dacă te înțelegi cu persoana aia sau din alte interese. Dar nevoia de reproducere eu chiar nu o înțeleg, dacă tu nu ai o relație fericita copilul nu va fi fericit și în fond chiar nu e necesar sa avem toți copii, oricum suntem mulți și pana la urma ce poți oferi unui copil, ce ne oferă lumea asta?

27 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Unul din marile mistere ale vietii...

| RAY explică (pentru Inferno):

Sunt curios cum as reactioama eu sau tu

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai cred ca sunt multe filme pe tema asta, probabil cam ca acolo.

Insa... depinde si de fata, cine stie, poate chiar ii place thinking

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Ma gandeam ce mediu sa ii creez timp de 12 luni

| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Poate ceva cu un acvariu, niste pesti, o pisica...

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Bun scenariu

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cred că trebuie s-o răpești pe @SilentRain și o să afli cum reactionează. ))

* ții, Ray ( cu doi "i")

| RAY explică (pentru floresdemayo):

De ce o pomenesti?

| Celcestietot a răspuns:

Nimeni nu stie.

| Emma30555 a răspuns:

Tu cum ai reacționa? Fiecare reacționează diferit dar suferința e aceeasi. Poate înnebunești, sa fi răpit și sa nu poți controla asta. Probabil acea fata ar încerca să scape asta ar fi singura speranța

| RAY explică (pentru Emma30555):

Desigur,dar eu vreau sa imi reproduc codul genetic cu ajutorul adn lui ei, stiu ca nu e moral, dar nu am sanse astfel, ori fac rost de bani de o mama sugatoare sau cum ii se spune

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Ce vrei tu nu se poate cu forța! Și pana la urma de ce vrei asta atât de mult? Asa gene importante ai? Se reproduc alții nu e nevoie sa ne reproducem cu toții

| RAY explică (pentru Emma30555):

Niciodata nu va sta una cu mine din iubire

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Nu ai de unde sa ști. În plus nu e nevoie de iubire ca să stai cu cineva, poți alege asta și ca să scapi de singurătate dacă te înțelegi cu persoana aia sau din alte interese. Dar nevoia de reproducere eu chiar nu o înțeleg, dacă tu nu ai o relație fericita copilul nu va fi fericit și în fond chiar nu e necesar sa avem toți copii, oricum suntem mulți și pana la urma ce poți oferi unui copil, ce ne oferă lumea asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita.te la filmul 3096 Days si vei afla raspunsul. E facut fix pe subiectul asta.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de recomandare

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Fac pariu că lui Ray îi va plăcea mai mult 365 days (2020), care e tot pe subiectul ăsta.winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Desigur dar ala nu e chiar pe acelasi subiect. Ala doar e un bogatan care rapeste o femeie matura. In asta rapeste o fetita de cativa ani si o creste pana dupa majorat.

Eu o tin doar 9 luni doar pana naste, apoi o eliberez

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum să nu? E fix pe subiect!
Ray a zis "o fată", nu "o fetiță".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ii iei telefonul nu mai reactioneaza.

Buna idee, ma gandeam sa o tin in catuse la picioare si maini si in lanturi la picioare sa nu fuga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce curiozități de psihopat ai.
Nu știu cum va reacționa, nu prea am curiozități de-astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O va lua atacurile de panica, va lesina, va încerca să evadeze, sau își va face un plan sa te matrasească, sau cea mai absurda varianta dar probabila ( au mai fost cazuri) se va îmbolnăvi de sindromul Stockholm. Este și un film magistral privind acest subiect, se numește Berlin Syndrome.

| SuntCineVreauEuSaFiu a răspuns:

Ce intrebare! XD Va reactiona negativ

| RAY explică (pentru SuntCineVreauEuSaFiu):

Omule am pus la stiinta

| Mosotti a răspuns (pentru SuntCineVreauEuSaFiu):

E o intrebare interesanta, nu e problema. Ca va reactiona negativ asta stim, ideea era cum anume reactioneaza, la asta se refera.
Adica tipa, sta cuminte, plange, se zbate, sau alte reactii, discuta calm si spera ca scapa, si asa mai departe.