Nu ai de unde sa ști. În plus nu e nevoie de iubire ca să stai cu cineva, poți alege asta și ca să scapi de singurătate dacă te înțelegi cu persoana aia sau din alte interese. Dar nevoia de reproducere eu chiar nu o înțeleg, dacă tu nu ai o relație fericita copilul nu va fi fericit și în fond chiar nu e necesar sa avem toți copii, oricum suntem mulți și pana la urma ce poți oferi unui copil, ce ne oferă lumea asta?
E o intrebare interesanta, nu e problema. Ca va reactiona negativ asta stim, ideea era cum anume reactioneaza, la asta se refera.
Adica tipa, sta cuminte, plange, se zbate, sau alte reactii, discuta calm si spera ca scapa, si asa mai departe.
Pai cred ca sunt multe filme pe tema asta, probabil cam ca acolo.
Insa... depinde si de fata, cine stie, poate chiar ii place
Tu cum ai reacționa? Fiecare reacționează diferit dar suferința e aceeasi. Poate înnebunești, sa fi răpit și sa nu poți controla asta. Probabil acea fata ar încerca să scape asta ar fi singura speranța
Fac pariu că lui Ray îi va plăcea mai mult 365 days (2020), care e tot pe subiectul ăsta.
Cred că trebuie s-o răpești pe @SilentRain și o să afli cum reactionează. ))
* ții, Ray ( cu doi "i")
Buna idee, ma gandeam sa o tin in catuse la picioare si maini si in lanturi la picioare sa nu fuga
Desigur dar ala nu e chiar pe acelasi subiect. Ala doar e un bogatan care rapeste o femeie matura. In asta rapeste o fetita de cativa ani si o creste pana dupa majorat.
Cum să nu? E fix pe subiect!
Ray a zis "o fată", nu "o fetiță".
O va lua atacurile de panica, va lesina, va încerca să evadeze, sau își va face un plan sa te matrasească, sau cea mai absurda varianta dar probabila ( au mai fost cazuri) se va îmbolnăvi de sindromul Stockholm. Este și un film magistral privind acest subiect, se numește Berlin Syndrome.