Dacă călătorești în timp.
Poți fi unde vrei tu.
În trecut, viitor sau prezent.
Pai in mod normal e prezentul, dar ce conteaza asta cand ai puterea de ati repara greselile din trecut?
Cand te intorci acasa cred...era in care te.ai nascut. Daca nu stai numa plecat prin timp F*ck the logic Dar mi se pare ciudat sa te nasti cand te.ai nascut sa zicem si sa calatoresti prin epoca de piatra ala va fi prezentul tau pe moment, dar corpul tau face parte dintr.un alt prezent.Asa filozofii te tortureaza noptile pe tine?
Nu vreau sa imi repar greselile, in felul asta creez o lume alternativa cand ma intorc, si sa zicem ca incerc sa salvez o persoana de la moarte
Asta ar schimba multe
Acum nu mai poti s le vizionezi fara sa nu te uiti la toate nu ma intelegi nimic altfel, la Supergirl nu te uiti? ca si acolo apare Flash intr-un episod si a aparut si Supergirl on maratonu ala de 3 ore cand au fost toate 3 combinate.
Ma uit si la Supergirl, da
Chiar nu ma deranjeaza sa ma uit la toate
Mai itnai m-am uitat la The Flash si l-am terminat repede
Dupa Legends of Tomorrow si l-am terminat
Adica pana apar alte episoade
Acum ma uit la Arrow si Supergirl
Eu am inceput cu Flash, m-am apucat de el chiar cand a inceput, cand am vazut ca are legatura cu arrow la sfarsitul sezonului 1 m-am uitat la arrow, l-am terminat in cateva zile apoi restul le-am vazut in timp ce au aprut.
Am vazut cam 40 de seriale
Deocamdata este nasol ca nu mia apar pana in ianurie nici unul.
E foarte nasol, si asta se intampla cu mai multe seriale
De exemplu urmatorul episod din TWD e prin februarie
Oricum nu se compara cu Originals, apare sezonul 4 in 17 martie si are doar 10 episoade.
Momentan nu ma uit la asa multe seriale
Apropo, poti sa incerci si tu sa vezi Futurama, stiu ca e desen dar e o comedie sf data dracu'
Nici unde ca nu exista viitor noi il facem cu fiecare pas facut iar trecutul e sf sa te gandesti ca exista asa ceva, timpul l-a creat omul, natura nu are nevoie de timp, singura modalitate este sa mergi pe o alta stea mai rapid ca viteza lumini ceea ce e sf si da acolo va fi timpul tau pe steaua aia
CanerValentino întreabă:
WhiteDeath întreabă: