anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca un baiat nu a avut nici o iubită pana la varsta de 18 ani,se poate numi un învins din punct de vedere moral?

Sau Tre'be sa se consoleze cu faptul ca inca n-a gasit fata potrivita?

Am observat C-atunci cand cineva pune o astfel de intrebare,cei care raspund au fel si fel de notiuni si opinii,pe care si le expun intr-un mod indirect, fiind subiectivi.

Tocmai de-asta, Doresc raspunsuri Simple si Rationale.

Si mai am o întrebare:
E un avantaj...sau care sunt avantajele unui baiat care este Tardiv din acest punct de vedere?

Că Are o Relație, Ulterior, după ce alții au mai avut.

25 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da e aiurea intr/un fel. Relatiile la varsta asta oricum nu tin dar e aiurea sa nu fi avut vreo prietena. Chiar asa de greu e sa bagi o fata in seama? Prea le ridicati pe piedistal.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In nici un caz un baiat de 18 ani care nu are o relatie inca nu poate fi considerat invins. Eu am fost la un liceu bun si apoi am facut o facultate foarte grea. Marea noastra majoritate, fete si baieti, am avut relatii prin ultimii ani de facultate. Din doua motive: fiindca eram ocupati cu invatatura, cu asigurarea unui viitor si pentru ca eram destul de pretentiosi. Culmea este ca acum, dupa multi ani, cand ne revedem, descoperim ca noi, cei aparent fara succes in relatii, care am avut prima relatie tarziu, avem familii fericite si suntem impliniti in relatiile noastre si in cariera. Cei cativa fluturasi, care au avutrelatii precoce si pana la sfarsitul facultatii bifasera doua sau chiar 3 relatii (noi majoritatea fiind la prima), au divortat, au avut probleme serioase sentimentale, depresii severe, nu sunt fericiti nici acum. Si toate astea le-au afectat si cariera, fiindca atunci cand noi invatam pe rupte, ei se certau si se impacau cu tambalau si lasau cariera pe planul seund

| mentholinks a răspuns:

Depinde ce religie are.

| RAY a răspuns:

Este greu de spus daca esti sau nu, uni ar putea spune ca nu esti atragator din punct de vedere fizic daca pana la varsta asta nu ai avut vreo relatie si ar putea fi real, dar fiecare are un loc pe lumea asta parerea mea sincera, eu am 27 de ani si na ce sa spun daca nu esti atragator fizic, nu ai banii fetele fug de tine, dar exista solutii sa mergi la sala ar fi o solutie, eu unu ma declar invins acum fiecare face ce vrea, totusi are doar 18 eu spun sa mai incerce si cu altr fete

| AalyiaH0a a răspuns:

Parerea mea este ca fiecare dintre noi este diferit.Majoritatea adolescentilor din zilele de acum grabesc foarte mult lucrurie, ajungand sa aiba relatii inca de la o varsta foarte frageda, de asemenea si viata sexuala. Daca un baiat nu a avut o relatie pana la 18 ani, eu cred ca acel baiat este de fapt un barbat.Eu cred ca atunci cand nu ti poti gasi o persoana potrivita pentru tine in asa fel incat sa fii intr o relatie cu ea, esti un om intelept. Ceea ce multi nu inteleg este faptul ca o relatie nu incepe cu"vazut, plaut, luat!" Nu.Atunci cand incepi o relatie cu cineva, incepi cea relatie pentru ca vrei sa fii cu cea persoana pentru ca o placi, ca vrei sa ti fie aproape.Nu pentru ca arata bine sau pentru ca se vorbeste in cartier ca e buna la pat.In fine, deviez de la subiect. Daca tu esti cumva acel cineva despre care ai scris, ai felicitarile mele. happy

| Iuliana186 a răspuns:

Nu este nimic rau in asta. O relatie trebuie sa vina de la sine, cand esti pregatit si cand gasesti pe cineva potrivit.
Daca baiatul respectiv nu a avut pana la 18 ani nicio relatie, asta nu inseamna ca nu va avea niciodata. Este inca tanar, unii oameni isi gasesc dragostea si la 30 de ani.
Nu stiu daca e vorba de avantaje sau dezavantaje. Ar putea fi insa putin mai timid in fata fetelor sau a unei potentiale iubite daca nu a mai avut relatii. In rest totul se dobandeste pe parcurs.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Păi,Ce rost are o Relatie Efermă?!?
Prefer s-astept Pana cand o voi gasi pe acea fată.
Decat sa-mi pierd timpul niste Profanele,care habar n-au ce-i aia demnitate si oboare.

Deci,prefer s-astept momentul potrivit, chiar daca mi-am creat, involuntar, o mica Obsesie, legata de Acest Principiu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Iuliana186):

Deci,Timiditatea e un principiu pentru tine?

Sau un element comun, pentru acest subiect?

Nu cred ca timiditatea este Principalul motiv, pentru care un baiat nu avut nici o relatie, pana la varsta respectiva.

Poate doar Parțial.

anonim_4396

Nu am zis in nici un caz sa iesi cu pitipoance dar nici sa te apuce 30 de ani virgin. Nici fecioara Maria nu te mai cauta dupa. Doar daca ai bani.

| Adry05 a răspuns:

Nu mi se pare invins cu absolut nimic, cu cat exprimentezi mai tarziu o relatie cu atat sunt mai profunde trairile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Bineînțeles,Graba poate fi Negativă,din punct de vedere prospectiv...

Mai ales, daca o Relatie este o Alternativa,
Atunci cand esti la liceu si-ti propui un anumit scop.
- Acea Relatie Vremelnică, îi poate "Eclipsa", unui adolescent Scopul pe care si la Croit atunci cand a-nceput liceul.

-Să Ştii că ceea ce ai scris(faptul ca voi cei care ati avut Primele Relatii Mai tarziu, aveti Familii fericite),
Asta-mi intensifică Perseverența happy!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AalyiaH0a):

Daca macar Juma' De Țară ar gândi la Fel ca Tine,
Aş fi mandru ca sunt Român!

anonim_4396

Nu-mi pasă!

| AalyiaH0a a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc!

anonim_4396

Parca esti primul "vreaz" care zice asa si ajunge la 30 de ani un depres ca nu are pe nimeni. Bafta! O sa ai nevoie.

anonim_4396

laughing

| Clorox a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba ca ridici pe cineva in slavi, sunt multe fete care ma plac dar din pacate nu sunt interesat, am alte principii pe care merg momentan.

| Iuliana186 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici nu am spus asta.
Ceea ce am vrut sa transmit prin ceea ce am zis e ca daca acel baiat nu a mai avut nicio relatie poate fi putin mai timid in momentul in care incearca sa se combine cu cineva, insa nu e obligatoriu. Depinde foarte mult de persoana. Daca are un carcater indraznet, nu are de ce sa imi faca astfel de probleme.
Nu este in niciun caz un principiu si nici un elementul de cauza principal de lipsa a unei relatii.

| Clorox a răspuns:

Nu, nu mi se pare nimic iesit din comul, sunt 2 tipuri de persoane:
Prima persoana este genul de tip care iese cu multe fete, sta 2 luni cu ele, poate putin sex si chestii de genul
A doua persoana poate vrea chestii serioase, nu vrea sa isi piarda timpul cu fete trecatoare, poate vrea una si buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Clorox):

Eu sunt a doua varianta.
Chiar daca am Toate capacitatile necesare, Nativ, Ca sa fiu Cel din prima varianta.

Prefer sa fiu Rezervat!

| Clorox a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa si in cazul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Iuliana186):

Ok!

Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns:

La 18 ani ești încă tânăr, în niciun caz. Ia să vezi peste 4-5 ani cât de tânăr te vei considera...Ai tot timpul încă. Ce o fi o fi, nu ar trebui să te axezi atât de mult pe asta căci dacă o persoană te va plăcea pentru ceea ce ești va sta lângă tine altfel, asta e, înseamnă că nimeni nu îți merită compania. Nu mi se pare ok să tinzi la lucruri ce nu sunt pentru tine. E pierdere de timp și câștig de supărări, amăgiri și stres, adică chestiuni pe care nicio fată nu le merită, din punctul meu de vedere. Dacă există o fată care le-ar merita oricum nu te-ar aduce la împlinirea acelor chestiuni, de aia zic asta.

| SoareDaniel a răspuns:

Nu e de bine dar nici de rau, dar ai sa umpli pagini cu frustrari legat de problema asta care o am eu si altii, satuli de laba la 26-28 de ani daca nu decizi sa schimbi multe la tine. Crede-ma ce iti zic, acum esti ok, nu simti durere, sa vezi mai incolo dupa 25 de ani cand o sa observi ca esti 0 cu femeile si viata sexuala ce plin de viata ai sa fii. E infinit mai greu de la 25 de ani in colo, parca te apasa si mai mult problema asta si realmente orice ai face vei gresi din start cu ele.