Buna Adrei daca tu mi-ai putea indeplini 3 dorinte eu am alege sa am un iau un 10la matematica sa ma mut din bethausen si sa am o masina atat sincer
Fata de care imi place sa ma placa si sa fiu cu ea.
Sa am o pisica.
Si pe a 3-a As pastrao pentru mai tarziu
P.S.:pisica sa fie blanda, neagra si cu ochii verzi stralucitori.
1.Sa locuiesc in America cu familia mea
2.Sa intru la Yale
3.Sa-mi indeplinesti toate dorintele pana la moartea mea
Pai lui stefan(baiatul de care imi place)s-ai placa de mine.
sa-mi intilnesc idolulu, pe messi.
sa demisioneze profesoara de mate, franceza si stiinta(sigur sa vina altele mai bune in locul lor).
Eu as vrea nimic. Cele mai frumoase realizari sunt cele facute de tine nu picate din cer.
Sa dispara toata rautatea omeneasca si sa fiu sanatoasa si...cam atat
Un Nintendo Wii, sa vin la conducerea tarii un conducator care sa o duca in top 10 economii si sanatate.
Daca o sa inveti o sa iei 10, poate o sa te muti si poate o sa iti iei o masina
Sa nu mai fie prosti si trolli pe TPU.Lasa ca una imi ajunge, ca aici imi fac eu veacul, si la propriu si la figurat
1. Mancarea la chinezi sa fie pe gratis.
2. Sa nu mai fiu rusinoasa.
3. Sa nu mai existe atat de multa prostie...
1)sa pot citi gandurile celorlanti
2)sa pot "intra"in corpurile celorlanti sa vad cum ma privesc ei pe mine
3)multa sanatate
1)Sa-mi gasesti o tipa care sa ma lase lat fara nici un pic de energie.2)Sa-mi gasesti o tipa care sa ma lase lat fara nici un pic de energie.3)Sa-mi gasesti o tipa care sa ma lase lat fara nici un pic de energie.Eu nu prea am gasit in ultimul timp pentru ca toate cereau comprese cu apa rece.
Eu as vrea doar una(care in esenta inseamna mai multe):
Eradicarea prostilor.
Ce dorinte pot avea unii oameni eu am asa. 1. sanatate mie si celor apropriati 2. bani si 3. sa-mi mai indeplinesti alte 3 dorinte
1.Să am lângă mine pe cineva care să-mi împartă sufletul, să mă iubească şi să mă înţeleagă.
2.Să îmi pot publica propria mea carte în format electronic.
3.Să am propriul meu sediu de editură.
N-am pretentii dar cred ca esti barbat lua-te-ar dreacu. Daca esti femeie sint dispus.
De cind tot promitim-am saturat eu. Daca esti barbat mai bine du-ma cu vorba, n-as mai suporta gindul unei alte morti pe fond de legitima aparare impotriva unui viol.
Maicaaaa,ce curtat ma simt... Ahhh mamaaaaa nu cred in atita fericire.Cu cit sint mai curtat cu atit mai mult voi purta sabia la mine. Daca esti barbat vei crapa dreacu intr-o secunda. Daca esti femeie in aceeasi secunda va cadea totul de pe tine si singura teaca folosita nu va fi decit a ta.
Placerea luptei conteaza.Nu ma intereseaza rezultatul. Daca simt un razboinic vreau ca singura revelatie, sa fie mai puternic ca mine si s-o demonstreze, pentru ca de la aia slabi n-ai ce invata.Voi fi fericit sa crap de maceta ta de te vei dovedi mai puternic(a).
Ca un om cinstit ce sunt ti-as cere doar o dorinta, ca apoi sa se dezlantuie ''lacomul'' din mine : sa am o un inel fermecat care rasucit de 3 ori iti indeplineste dorinte la infinit glumeam. Mi-as dori 1) Sa pot controla timpul (trecut/stop/viitor) 2) Sa citesc gandurile oamenilor 3) Sa imi dai funda.
anonim_4396 întreabă:
IrenneDrt întreabă:
anonim_4396 întreabă: