Nu,ce conteaza daca esti rom,traiesti in Romania? esti tot roman, esti tot om! Oamenii care nu te suporta, si fac diferanta intre tine si ei...sunt oamenii inferiori tie.Traieste-ti viata, si nu asculta de gura lumii!
Nu lua in seama toti frustratii. care se cred superiori. indiferent de rasa toti suntem egali. nu conteaza ca esti rom sau roman. si in fond atat timp cat te nasti in Romania din parinti romani tot roman te numesti nu conteaza ca esti rom. Inferiori sunt cei care te critica. nu tu. nu are rost sa te simti prost pentru niste nesimtiti retardati
Esti un nasol cu lant de aur la gat si creierul gol, cumperi toale de firma false, bagi mekl la mall, ai un seria 5 iti pute botul, crezi ca e mentol, mor femeile dupa tine, fa-ti un cotrol, cap de bivol, vad ca tu n-ai rude, ai stol si-o sa-mi-aduc munitia de razboi la paintball, versurile astea explica in mare cea ce face natia ta, poate nu toti dar 99, 98% asa fac, nu ai cum sa negi chestia asta
"Cu ce vam gresit eu voua rasa de romani inferiori Europei." Cum tu ne bagi in aceeasi oala, asa fac si eu cu rasa asta murdara si infecta. Urasc tiganii, TOTI tiganii! Sunteti niste lepre ordinare, niste lipitori in carca romanilor. Nu platiti impozite, nu va duceti la scoli/sau va duceti degeaba, sunteti nespalati, pedofili care va insurati cu fete de 13 ani si invers, legea pentru voi e relativa. Aveti pretentii sa fiti tratati cu respect si la egalitate? Nu se poate, idiotule, citeste in DEX ce inseamna VICEVERSA!
Exagerezi putin.
Eu consider ca o persoana nu trebuie criticata dupa aspect.Stiu ca fiecare rasa are lepadaturile ei si din aceasta cauza nu judec o majoritate din cauza minoritatii.Din pacate in rasa ta majoritatea o reprezinta acele fenomene "smechere","originale" etc, etc ce iti provoaca o antipatie la prima vedere prin vocabular si comportament.
In realitate voi sunteti agresivi, de voi se fereste lumea pe strada si tot voi veniti si spuneti "ce aveti cu noi?"...
Daca tu crezi ca esti criticat pe nedrept arata tuturor ca se inseala prin comportamentul tau.
`Sa aibe bunul Dumnezeu mila de voi si de familia voastra, sa aveti parte numai de bucuri si injuraturi cum am eu.`
aha, aha, bla bla bla, si sa fii sigur ca Domnul asa o sa faca, exact
cum spui tu!
Cine ma te-a injurat fiindca esti tigan? injural ma si tu de natie, si de romanie.mai originale? daca nu pari tigan dein cauza culorii pielii, lantul ala gros de la gat te de gol.ma imi plac bijuteriile.dar voi ...nu stiu le purtati sa va dati mari,avuti,smecheri,ma voi dati atat atentie aurului in sine incat cand vad, e dezgustator. deasemeni am vazut odata patru tigabi langa o masina trasnet, care au interpelat doua romance.nu intr-un mod chiar elegant dar in fine.ele s-au uitat la ei si au trecut mai departe.acestia au scuipat dupa ele, si au stigat ceva de genul; elor.ma de fapt ce voiau? erau destul de bune pentru a se baga in seama cu ele,dar cand nu au fost bagati in seama,nu mai erau bune? sau acele fete trebuiau sa vada de fapt masina si sa cada pe spate? ca lanturile erau nelipsite la gatul lor, al tau e subtire? deci aceste chestii ii irita pe unii.in rest am prieteni tigani cu care ma inteleg bine, baietii mei la fel nu fac nici o discriminare.
Indiferent de etnie, culoare sau rasa, toti traim pe acelasi pamant si toti suntem oameni. Fii indiferent la discriminarile celorlalti, tu trebuie sa iti vezi de viata ta si sa-i lasi pe ceilalti sa isi spuna ideile invechite cui vor.
Nu-mi vine sa cred ce raspunsuri ati dat... in America s-a ales presedinte de culoare. Voi sunteti chiar atat de inapoiati? La fel credea si Hitler ca era mai presus de ceilalti din cauza rasei. Credeti ca a facut bine ce a facut?