I-aș lăsa goi... poate doar o nuanță subtilă de albastru ca cerul. E mai bine așa. Amintirile fericite, sau triste, nu contează... mă vor deprima la un moment dat. E bine să lași trecutul în urmă. Altfel riști să cazi în melancolie.
Am deja desenate prea multe... Nu-mi faci rost de un burete, ca sa fac o mica curatenie de primavara?
Iar dupa, poate ma apuc iar de desenat... Cred ca as incepe cu nuante de albastru-verzui (imi amintesc de cineva).
Un pasare ce se uita la cer, ceva ce reprezinta speranta.Fiindca asta am eu acum. Speranta.
Nu,nu m-am gandit, poate d`aia cand desenez imi ies cai verzi.
Dar ce mai cai... si cat de verzi...
Cred ca peretii s-ar insemna pentru totdeauna, de fiecare data cand cineva important ar intra in viata mea, si implicit in sufletul meu- bucatica cu bucatica.
O inima franta.
Sau pe cineva... .
Sau niste ochi care privesc mereu spre...
inima franta e cea mai buna solutie(
Mi-aș desena greșelile făcute pe parcursul anilor, că sa-mi aduc și eu aminte care sunt greșelile care mi-au format persoana.Eu merg pe principiul,, Singurul lucru pe care nu-l regret niciodată sunt greșelile".De ce? Pentru că te formează ca om. Înveți din ele orice ar fi.Sunt destul de dură în legatură cu ideea de a greși,dar asta e,toți o facem,și ne ajută,chiar dacă unii spun că tot regretă. Dacă mi-ar rămâne un colț, aș mai desena și momentele frumoase petrecute lângă ceilalți dragi, și sufletul meu e complet.
Uau, ce frumos ai formulat intrebarea! Probabil mi-ar lua o mie de zile caci as incerca se desenez o mie de lucruri...mi-ar lua o mie de zile ca sa-l aleg pe cel pe care vreau sa-l fac. Un porumbel!
Sincera sa fiu, as desena un copil invelit intr-un cearsaf [un copil de vreo 4-5 ani], vazandu-i-se doar ochii in lacrimi si uitandu-se in gol.
Asa ma simt acum. Sadic, stiu.
Valul mări, sau poate doi ochi căprui (am iubit foarte mult doi ochi căprui). Poate chipul mamei, (care îmi este dragă), sau al tatălui, de care îmi este foarte dor.
Sau un ceas, simbolizând trecerea foarte rapidă a timpului, maturizarea mea, mai clar.
Nu aș putea alege dintre acestea enumerate mai sus, toate fac parte din viața mea.
Picături de ploaie. Ca să spele sufletul de fiecare dată când sunt tristă sau consider că am greşit. Nu vreau regrete...
Pe admini nepasatori sa imi acorde si mie odata o intrebare acolo sus.
Doi ochi frumosi albastrii cu lumini inauntru
dar nu ai unei persoane, ci ochii sufletului meu!
care nu se sting niciodata, iar lumina dinauntrul lor ar straluci fara sa palpaie...
da. cam asta ar fi!
As desena ceea ce gandesc.toate amintirile frumoase, iubirea adevarata si scopul meu in viata.as desena toate persoanele pe care le iubesc si pentru care as face orice.iar la sfarsit as desena un trandafir cu petale in toate culorile simbolizand fiecare amintire.deoarece trandafirul reprezinta puritate iubire intelegere culoare viata si multe altele.intr-un cuvant mias desena VIATA
Nu as desena nimic...as lasa timpul sa treaca si odata cu trecerea lui, peretii se vor desena de la sine
As scrie,, HIP-HOP ARMY" si in plan indepartat as scrie 4 versuri ale lui Cedrea, Doc sau Bitzatu ce ai desena?
Peretii suftetului ar trebui sa fie curati.nu cred ca mai avem noi de desenat cu grafiti pe ei deoarece ai sunt patati de rautate lacomie invidie egoism si multe alte pacate infaptuite de firea omeneasca. dupa ce vom reusi sa spalam acesti pereti poate vom avea loc sa desenam pacea adusa de un porumbel alb
O busola.
in loc de nord nicotina, in est ecstasy, in vest valium si in sud sa scriu "Stimulation"...asta e de fapt ideea mea de tatuaj pe care imi doresc sa il fac in curand pe spate
Da, as desena un zambet. Pentru ca de multe ori uitam sa zambim in fata soartei, si ea ne da mereu palme sa ne trezeasca si noi nu ne dam seama si continuam sa uitam, sa gresim si sa ignoram. De aceea trebuie sa zambim pentru ca zambetul reprezinta fericirea.
Aş desena un trandafir roşu aprins care nu se va ofili niciodată, asta reprezentând prima dragoste(primul trandafir)-care nu se uită niciodată