| Adrian a întrebat:

De-ar fi sa faci un graffiti pe peretii sufletului tau, te-ai gandit ce ai desena?

Răspuns Câştigător
| missbee a răspuns:

I-aș lăsa goi... poate doar o nuanță subtilă de albastru ca cerul. E mai bine așa. Amintirile fericite, sau triste, nu contează... mă vor deprima la un moment dat. E bine să lași trecutul în urmă. Altfel riști să cazi în melancolie.

85 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

As face emblema Team ATF [Anti Twilight Forever] rolling on the floor.

| midnight a răspuns:

As desena multee...nu stiu,probabil un copac dintr-ala incalcit,cu ramurile asa intoarse cu negru din care o singura crengutza este taiata,si din ea curge sange...un sange alb,sau galben pal su un bleu deschis care straluceste, si tot curgand se face o balta, de unde apar fluturi si flori. si ma gandesc sa-i pun si niste tepi la copacu minune! hai ca mi-ai dat o idee foooarte buna!

| edytzu4 a răspuns:

Cred ca pe mine, stilu meu. Poate ca ceva in haine largi, cu castile pe gat, cu skateri, care se roaga in genunchi la Dumnezeu

| ViseInCulori a răspuns:

Doi ochi negri intr-un cer albastru deschislove struck

| śŇŇŇiKeŘś a răspuns:

In the world there are two things infinite, the universe and stupidity.But I'm not sure the universe.

| blondutza94 a răspuns:

Chipul surioarei mele:X:X:X

| BlackVeil a răspuns:

Doua bomboane de ciocolata, una umpluta cu crema dulce, iar cealalta cu otrava! happy

| KikiRiki98 a răspuns:

As desena o inimioara pentru ca pentru mine inima inseamna iubire si dragoste :*funda?tongue

| eDDy a răspuns:

Deci... in graffiti fiecare graffer are un TAG. Care il scrie cu markeru pe mai multe suprafete si in locuri faine, speciale. Ca sa faci un graffiti cu spray desenezi ori TAG-ul tau, ori diferite scrisuri cat mai interesante si colorate. Poti desena si oameni... extrateresti tot ce poti.

| Ada_2475 a răspuns:

Chipul persoanei pe care o iubesc as face un portret in care noi dom stam intinsi pe malul marii la apus iar cum apa ne atinge putin picioarele iar noi ne sarutam :X:X:X

| T13 a răspuns:

Un ninja-justitiar(un ninja care se comporta ca un justitiar). happy laughing

| winchesters a răspuns:

Numele persoanei iubite.
Respectiv Ian Somerhalder =]]

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Portretul prietenilor si persoanelor la care tzin happy
[in miniatura ca sa aiba loc toti] big grin

| TeREe a răspuns:

Da un inger ratacit

| Totipentruunu a răspuns:

Un fluture:X
reprezinta pentru mine puritate, nevinovatie dar in special libertate:X

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Pe mine intr-o lume alb-negru, cu inima rupta in bucati si plangand lacrimi de sange, ele fiind singurele colorate... big grin fara teama... nimic sadic

| nikol_8225 a răspuns:

As desena cea ce imi spune inima fara sa ma gandesc!

| computerizatul a răspuns:

As desena o inima crapata. Nici rupta...dar nici intraga... Si niste lacrimi care curg din crapatura crying

| Silly a răspuns:

Fluturashi si inimioare

| Criss_1962 a răspuns:

Cu siguranta persoana iubita!

| CaraChan a răspuns:

Greu de spus...probabil ca as desena un mar rosu sau o pata de sange(ps:nu sunt emo)

| CASsY_6727 a răspuns:

Cred ca asi desena...o inima franta clarrrrrr

| Windswept a răspuns:

Familia.

| VanillaBie a răspuns:

Pers iubita mama tata buniculcrying (e mort)

| kisskisskiss a răspuns:

Da...pe iubitul meu:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stele luceferi si ingeri cantand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș desena timpul (îmi este cel mai apropiat prieten, dintotdeauna). Aș găsi eu cum să fac asta, dacă aș fi capabilă să fac graffiti pe suflet.

| UnicornsAreLove a răspuns:

Un porumbel alb cu un trandafir rosu in cioc!love struckSemnifica pacea, puritatea, si tot ce e frumos iar cu tot cu trandafir mai semnifica si dragostea!love struck

| anaaa13 a răspuns:

Un G.de la numele baiatului pe care l-am iubit cel mai mult happy