I-aș lăsa goi... poate doar o nuanță subtilă de albastru ca cerul. E mai bine așa. Amintirile fericite, sau triste, nu contează... mă vor deprima la un moment dat. E bine să lași trecutul în urmă. Altfel riști să cazi în melancolie.
As desena multee...nu stiu,probabil un copac dintr-ala incalcit,cu ramurile asa intoarse cu negru din care o singura crengutza este taiata,si din ea curge sange...un sange alb,sau galben pal su un bleu deschis care straluceste, si tot curgand se face o balta, de unde apar fluturi si flori. si ma gandesc sa-i pun si niste tepi la copacu minune! hai ca mi-ai dat o idee foooarte buna!
Cred ca pe mine, stilu meu. Poate ca ceva in haine largi, cu castile pe gat, cu skateri, care se roaga in genunchi la Dumnezeu
In the world there are two things infinite, the universe and stupidity.But I'm not sure the universe.
Doua bomboane de ciocolata, una umpluta cu crema dulce, iar cealalta cu otrava!
As desena o inimioara pentru ca pentru mine inima inseamna iubire si dragoste :*funda?
Deci... in graffiti fiecare graffer are un TAG. Care il scrie cu markeru pe mai multe suprafete si in locuri faine, speciale. Ca sa faci un graffiti cu spray desenezi ori TAG-ul tau, ori diferite scrisuri cat mai interesante si colorate. Poti desena si oameni... extrateresti tot ce poti.
Chipul persoanei pe care o iubesc as face un portret in care noi dom stam intinsi pe malul marii la apus iar cum apa ne atinge putin picioarele iar noi ne sarutam :X:X:X
Portretul prietenilor si persoanelor la care tzin
[in miniatura ca sa aiba loc toti]
Un fluture:X
reprezinta pentru mine puritate, nevinovatie dar in special libertate:X
Pe mine intr-o lume alb-negru, cu inima rupta in bucati si plangand lacrimi de sange, ele fiind singurele colorate... fara teama... nimic sadic
As desena o inima crapata. Nici rupta...dar nici intraga... Si niste lacrimi care curg din crapatura
Greu de spus...probabil ca as desena un mar rosu sau o pata de sange(ps:nu sunt emo)
Un porumbel alb cu un trandafir rosu in cioc!Semnifica pacea, puritatea, si tot ce e frumos iar cu tot cu trandafir mai semnifica si dragostea!