Ă nu stiu pui întrebări interesante
Mie mi se pare fascinant cum corpul nostru ne ține treaz și respirăm în timp ce dormim și nu suntem conștienți că respirăm
atât am de zis că nu pot mai mult
De ce intre orele 22:00 si 00:00 ai dormi mai bine? Nu inteleg logica din spatele acestei afirmatii. Faptul ca am creat un fus orar si l-am impartit in 24 de unitati (numite ore) nu inseamna ca ar acele ore ar valora ceva. In fiecare zi raportul noapte/zi se schimba, deci si orele acelea 22-00 se schimba si ele, de aceea mi se pare ca este o tampenie sa te culci la ora 22.
Cum reusesti sa te culci mai devreme, chiar daca nu ti-e somn?
Impartaseste-ti secretul cu noi!
Stingi totul, închizi ochii şi aştepţi până adormi, nu e mare filosofie.
E, la oricine ţine, trebuie doar să ai răbdare şi să fii perseverentă.
Salut, problema melatoninei este strans legata de alimentarea ta cu fluor, cu cat mai mult fluor cu atat mai putina melatonina in organism vei avea! Direct raspunzatoare de aceasta substanta este EPIFIZA (Glanda Pineala) care se calcifiaza cauzat de consumul de apa de la robinet cu fluor sau din pasta de dinti cu fluor (cica albeste dintii* sanki, calcifiaza lichiudul din glanda pineala). Reflecteaza! Serotonina este eliberata tot de EPIFIZA pe parcursul zilei odata cu mijirea zorilor cand intra lumina in casa.