Buna!
Am tot vazut intrebari pe tema asta si e ceva normal sa te ingrijorezi, dar nici nu trebuie sa exagerezi (nu ma refeream la tine, sunt insa multi care exagereaza, nu ma refer nici la useri TPU).
Nu cred ca data de 21 decembrie 2012 va fi deosebita, totusi intru in vacanta de iarna ceea ce ma bucura.
Nu te mai ingrijora, nu iti face bine stresu (stiu din experienta). Pana acum au tot fost prezise Apocalipse si inca nu s-a intamplat nimic.
Razboiul dintre Israel si Ierusalim, e destul de vechi (din cate am auzit eu), nu are legatura cu apropierea Apocalipsei, iar un al 3-lea razboi mondial nu cred ca va fi prea curand (dar ma astept sa fie).
Poate e doar parerea mea, dar nu va fi cu nimic deosebita data de 21 decembrie, insa tot am indoielile mele.
Numai idioti sunt 100% siguri de ceva, iar eu sunt sigur de asta.
Nu te ingrijora si daca se intampla o invazie extraterestra (care apropo, daca se intampla nu trebuie sa fie neaparat pe data de 21 decembrie, poate fi si maine si azi), un cutremur, un mic razboi nuclear, fi optimista scapam noi ( noi oameni) si de astea.
N-ar trebui sa crezi orice prostie care se aude pe la stiri, sau de la oricine, s-a zis ca cica anul acesta in Decembrie e ' sfarsitul lumii ', dar adu-ti aminte ca asa s-a zis si acum 1 an si acum cativa ani ca va fi, si n-a fost, doar daca vrea Dumnezeu acest lucru se poate intampla, dar increde-te in el si n-ai de ce sa-ti fie frica, te-am pupat.
Cel mai tare ma tem de impotenta sexuala, cat priveste aiurelile de apocalipse, nostradamuri, maiasi, extraterestri si alte bazaconii le las pe seama naivilor care inghite toate rahaturile pe care le debiteaza niste idioti de asa-zis prezicatori.
Ok, vom citeste cu atentie, pe 21 decembrie vom muri! (cu incurajarile nu ajung niciunde, deci mai bine abordez astfel problema) bafta si fa-ti provizii, poate te ia martianul pe marte, si e pacat sa mananci pamant martian, cand poti manca ciocolata!
Data respectiva e un prag, sunt mai multe evenimente la nivelul galaxiei ce se petrec, cicluri ce se termina cum e ciclul de 365 de zile in care pamantul se invarte in jurul soarelui, spatiul prin care trecem la momentul asta ca si planeta prin univers are o energie speciala ce faciliteaza constientizarea a cine esti Tu
aceasta data e creata de noi la nivel colectv ca o sonerie sa ne amintim ca trecem dintr-o era in alta.
fiecare are o experienta unica a acestei transformai asa cum fiecare are o experienta unica cand se indragosteste
"intre Israel si Ierusalim"? ai preluat prostia si te pronunti si tu. E ca si cum ai zice razboi intre Cluj si Romania. Ce, e razboi civil cumva?
"Numai idioti sunt 100% siguri de ceva, iar eu sunt sigur de asta. "
Iti dai seama ce ai zis? Bravo, prietene.
Pe data de 21 e ziua iubitei mele.
Nu se va intampla nimic, de fapt da o sa -i cumpar un cadou.
1.Prietene am raspuns la 2 dimineata, desi recunosc ca am zis gresit. (cu totii mai gresim)
2. E o gluma. Ideea era de a face pe cineva sa rada (eu l-am citit cu 2 minute inainte de a raspunde si mi-a placut).
Daca te-am facut sa razi, eu ma bucur.
1.Prietene am raspuns la 2 dimineata, desi recunosc ca am zis gresit. (cu totii mai gresim)
2. E o gluma. Ideea era de a face pe cineva sa rada (eu l-am citit cu 2 minute inainte de a raspunde si mi-a placut).
Daca te-am facut sa razi, eu ma bucur.
Deja m-am saturat de intrebarile astea. Ca sa va dati seama cat de usor poate sa ne manipuleze televizorul. A zis cineva ceva si deja sunt sute de mii care cred asta.
Nu se va intampla nimic.
iti zic din proprie experienta, zilele care ar trebui sa fie speciala, surprinzatoare inmod pozitv sau negativ, sunt mai banale decat zilele normale.
Cat despre sfasitul lumii, a inceput de mult, poate chiar de cand a fost creatalumea, parerea mea e ca lumea se sfarseste pentru fiecare in parte. Asa ca nu se poate stabili o data pentru atatea suflete...
1. Mai, eu am auzit ieri la stiri ceva legat de asta (nu eram foarte atent, dar eu am auzit cam asa ceva), poate am inteles gresit. Multumesc, pentru ca mi-ai spus.
2.Tu de glume ai auzit?
Ideea era de a suna amuzant.
Vroiam sa zic Palestina...si dupa cum vezi am scris asta cam pe la 1 jumate noaptea deci...
Nu vine apocalipsa si da razboiul intre israel si ierusalim a inceput insa am inteles ca ierusalimul a trimis o scrisoare prin care mentiona ca vrea sa faca pace.Dar nu, nu crede orice se zvoneste acum pe bune de cate ori sa anuntat ca vine apocalipsa si au ramas multi cu inima-n pietrita pana au realizat ca nu mai vine, se spune clar ca nici ingerii din ceruri nu stiu cand va veni dar sa mai stie niste oamenii simpli care practic sunt total pe dinafara cu ce se intampla, pe bune nu te alarma pentru nimic daca va veni, asta numai Dumnezeu stie noi nici de cum nu vom sti, NASA spune clar ca anul 2012 nu va fi in pericol abia in anul 2036 pamantul va fi putin in pericol insa chiar si atunci sansele sa se intemple ceva sunt de una la 300.000 deci stai calma ai incredere in NASA. :* Desigur acesti oameni care vor sa inspaimante pamantenii folosesc cuvinte astronomice care sa pare destul de reale nu trai cu frica relaxeazate :*
Nu inteleg:ce era? Stii mie nici nu-mi plac soneriile colective. Nu particip. Iar uneori poate ca particip cumva stand deoparte, ca de Anul Nou.
era in care schimbam jocul, nu ne mai batem intre noi ci ne bucuram impreuna, in care in loc sa fim condusi ne conducem, in care suntem responsabil pentru cea ce cream, co-cream, punctul asta e momentul in care la nivel colectiv inclinam balanta catre pozitiv;
acesta e momentul in care alegi sa continui vechiul joc sau sa te bagi la cel nou pe care-l cream
Nu rade inca. Stai asa! Asta am subinteles, la ce te astepti tu si ai vrea sa fie creat un eveniment colectiv pentru asta. Dar nu am inteles de ce alta era. De ce alta era? De ce nu aceeasi, din punct de vedere tehnic, din datele timpului?
Atunci cand se petrece o schimbare majora se schimba si era prcatic, din aceasta idee anul asta cum participi avand in vedere ca schimbam era?
Sansele ca extraterestrii sa existe sunt foarte mari.
In legatura cu ''apocalipsa'', exista miliarde de posibilitati, exista posibilitatea ca lumea sa se distruga in fiecare zi.
Maya a fost o civilizatie foarte fascinanta si complexa, daca ar fi prezis acest sfarsit s-ar putea sa insemne ceva. Totusi, s-ar putea ca de fapt asta sa se refere la un nou inceput.