Stai linistita, toate la vremea lor, si eu am avut f tarziu o iubita.Si crede-ma ca a fost foarte bine, pentru ca si acum sunt cu ea.Nu te grabi,se poate sa suferi,sa fii dezamagita, si e mult mai rau ca acum. Uita-te in jur sa vezi cata suferinta provoaca dragostea, observa mai intai, pentru ca mai tarziu sa-ti poti alege un iubit perfect pentru tine, asa cum iti doresti, invata din ce vezila altii.Si ce daca vezi cupluri pe strada, e posibil ca dupa doua luni sa nu mai vezi aceleasi cupluri ci sa-i vezi separat, tristi din cauza asta. eu te sfatuiesc sa nu mai recurgi la nu stiu ce terapii, fii naturala, pentru ca noi barbatii de naturalitatea fetelor ne indragostim. gresesti daca vrei un iubit neconditionat, o sa suferi mai mult mai tarziu, asa cum am suferit eu la 20 de ani, si asa cum au suferitt si altii, lasa totul sa decurga de la sine.
Nu dispera, fiecare are frumusetea lui fizica si interioara.Mai devreme sau mai tarziu v-a aparea si sufletul pereche.Sa fii iubita!
Te compătimesc, sincer dar totuși trebuie să te întreb : te-ai gândit vreodată serios la motivele pentru care nu ai avut un iubit? Ai încercat să faci ceva în sensul ăsta?
Expunerea ta e cam ambiguă și e destul de greu să propui soluții căci problema e una serioasă.
Daca esti cumva foarte grasa sau ai alta problma de natura fizica, apuca-te de sport. Face minuni. Oh, da, si ai grija si cu alimentatia. Si nu il mai lua pe "NU" in brate.
Kodrutz sunt altele care sunt grase si au langa ele niste baieti trasi ca prin inel.Ma intreb cum aia au acceptat pe una care e grasa, cand ei arata bine.Si mai e si invers, sunt fete care arata ca niste atlete au un corp frumos si au langa ele niste baieti nu arunci o flegma pe ei.
Aici e vorba sa te porti cat mai natural, nu sa fii ceea ce nu esti.
Da, dar se potrivesc la atitudine, de regula. Problema nu e ca esti gras/urit, ci ca lasi lucrul asta sa te afecteze si te comporti de parca tu ai fi cocosatul de la Notre Dame si nimeni nu te vrea, desi problema e ca nu lasi pe nimeni sa te vrea prin comportament. Daca iti spui in fiecare zi "sint prost/urit/voi muri singur" ajungi sa te si convingi de chestia asta si sa te comporti ca atare...
"De cativa ani" asta ma intereseaza pe mine in special.Eu spus ca s-a declansat de la altceva poate altcineva, nu ca ai constientizat tu ca niciodata nu o sa ai un iubit.
Nu sti cum sa-ti faci un iubit? Este o carte? Este un ghid? Poate o aplicatie pe telefon? Trebuie doar sa fi tu insuti, atat, daca cuiva nu i-a placut cum esti tu, inseamna ca nu a fost cel potrivit pentru tine.
Partea proasta este asta "sa-mi fac si eu un iubit", un iubit? adica orice iubit?
Nu este o abordare corecta si cred ca vorbeste frustrarea din tine, nimeni nu ar alege sa fie cu oricine si nici nu cred ca este ideal, mai bine sa fi cu cel care trebuie.
Nu ai specificat cauza, astfel nu pot sa iti zic nimic viabil.
Eu zic ca acea ura si durere foarte mare din suflet are un nume, si tu nu ti-ai acordat destul timp sa-ti revii dupa el.
Pute a "m-o parasit", sau asa mi se pare.
Auto-ce? Auto-hipnoza? Acuma o dai in extreme.
Eu zic asa, ai avut un iubit, te-a parasit, crezi ca este vina ta, nu a fost destula lume langa tine sa te faca sa te simti mai bine, ai stat prea mult timp singura si te-ai gandit prea mult la acest subiect, "aratandu-mi cum sa ma port." crezi ca daca te comportai altfel nu se intampla inevitabilul, o parte din tine inca sufera si nu a trecut peste. Fara alte informatii, doar presupunea asta a iesit.
Crezi ca daca ai avea un iubit toate probleme ar disparea?
Eu zic ca tu stii cauza adevarata, doar te incapatanezi sa crezi altceva.
Ca un kleptoman de informatii de prima clasa, te invit sa-mi dovedesti ca esti asa "defecta" cum te consideri.
Cand o sa intalnesti pe cineva o sa fie o problema ca tu ai o problema cu asta. Cel mai bine ar fi sa intalnesti pe cineva caruia la randul sau ii este greu sa-si faca o iubita. Sa fii intr-o relatie nu cred ca e ca si cum ai juca intr-un rol asa ca nu cred ca spiritul ala sa poata fi de mare ajutor.
Ce tot te plangi pe aici ca nu ai armasar, cine dracu' sa se lege la cap cu tine cand tu alta treaba nu ai decat sa cauti compatimire si sa-i urasti pe cei din jurul tau. Ba ca esti grasa, la facultate nu-ti place, stii ce? Esti o sucita si am impresia ca ti-e lene sa te duci la o intalnire in schimb cauti draci bălţaţi si spirite sa intre in corpul tau, la ce ai nevoie, nu ai destui draci in cap?
Un alt AlanTigerofAtlantic in varianta feminina...ai putea sa faci pereche cu el!
Sunteti cei mai jalnici tineri existenti. Ai 20 de ani mai fata, nu 80! Vrei si tu sa te integrezi repede in turma, sa ai gagic...
Eu am 22 de ani si n-am avut vreodata prietena si nici acum nu caut. Pentru mine inca e devreme. Am alte planuri mai intai. Ceea ce te deranjeaza pe tine pentru mine e o chestie banala, nesemnificativa. Nu e normal(aviz NOneimei de pe site) sa te afecteze asa mult la varsta asta. Inca mai e timp! Dar ma rog, daca atat va duce mintea...n-aveti decat sa suferiti linistiti.
Iar la sfarsit ma gandesc daca nu cumva faci misto cand aduci vorba de chestii oculte. Sper ca nu trollezi.
pui 5 tone de machiaj pe fata
Pui o fusta scurta(Scurta rau)
Iesi in club.
Gata, ai iubit.
+1 la ideea cu turma.
Si-apoi ce-i asa de rau in practicarea ocultismului? Omori niste gaini/capre, le bei sangele si apoi crezi ca vorbesti cu Necuratul. Apari la stiri, bang! devii popular, sar catele pe tine sau catei dupa cum e cazul si asta e! Ai avut ce ti-ai dorit + o psihoza minora (a se citi 'gelozie') care cel mai probabil se va reflecta in obiceiul tau de a trancani si a critica toate actiunile partenerului tau. Eterna comedie.
Sa te deprime si sa te umple de ura in halul asta fericirea celorlalti, nu e normal, e... trist
Poate astfel se explica si problema ta, te-ai gandit la asta? poate ca nu ai o atitudine, un comportament care sa te faca placuta in ochii celorlalti, poate ca din gesturile si cuvintele tale transpare rautate, reavointa, invidie...
Sau poate ca doar incerci sa provoci aici dezbateri si creezi false probleme in cautare de atentie...
Ai 20 de ani si nu ai nici un iubit.Tin sa-ti spun ca eu nu am avut nici un prieten pina la virsta de 23 de ani si tot nu am urat pe nimeni si in jurul meu toata lumea avea pe cineva numai eu nu.Dar l-am cunoscut pe sotul la 25 de ani si stiu ca nu am pierdut nimic ca nu am avut pe altul inaintea lui.Pentru ca era cel mai bun lucru din viata mea.Asa ca sa ai un pic de rabdare.Tu fii ceea ce esti nefiind ceea ce esti nu gasesti ce este al tau.Si in primul rind iubeste-te iubeste oamenii cu ura in suflet nu poti atragepe nimeni.Fiatenta la legea atractiei, ai foarte mare grija sa nu urasti pe nimeni, si comportate-te parca t-i s-ar fi indeplinit deja dorinta.Nu emana nimic negativ in jurul tau caci te prinzi in propria capcana!
Exista un singur cuvant magic ce descrie toate raspunsurile pe care le-ai primit : CONTRADICTIE.
Avand acest cuvant ca argument poti sa-i declari pe toti dementi si sa-ti vezi linistita de viata stiind ca nu numai TPU, ci intreaga societate greseste, spunand lucruri contradictorii.
Ce te-ar determina sa ceri sfatul societatii?
De ce nu-ti faci un iubit? Scuze de intrebare, dar pentru oricine exista o pereche. Absolut oricine poate gasi pe cineva de teapa sa.
Da, incearca chestii oculte, daca ai bani suficienti de aruncat pe fereastra, poti apela si la un vrajitor local.
Dar se pare ca mai ai o problema, esti invidioasa pe sentimentele altora.Ai impresia ca toata lumea ar trebui sa stea la fel de posomorata ca si tine.
Deschide ochii, undeva acolo e un ciudat la fel ca si tine, care nu face altceva decat sa fie intunecat cand vede armonie in jurul lui.
Si eu am avut o prima iubita pe la o varsta inaintata, ne iubeam, nu stiu cum de ne-am gasit, dar soarta a facut ca sa ne prinda mama si ne-a separat trimitandu-ne la gradinite diferite.
Vai saracuta de tine, viata ta se poate considera una din marile tragedii ale omenirii.
Leacul pentru problema ta e simpla, fa voluntariat prin africa.
Nu trebuie sa te porti natural dar nici sa incerci sa fi altcineva. Spre exemplu:O persoana supraponderata, negativista, depreziva, nu are succes in dragoste.cum poate sa fie ea insesi daca atunci cand se uita in oglinda nu'i place ceea ce vede.Dar nici ideea de a incerca sa pari altcineva nu e buna.
Fiecare dintre noi avem o comoara inauntru. Michelangelo Buonarroti a fost intrebat cum de a reusit sa sculpteze faimoasa opera " David ".El a raspuns simplu:"David " era in accea marmura,eu nu am facut nimic deosebit,decat am inlaturat partile care nu faceau parte din "David".
Toti avem lucruri bune in noi,dar ele sunt acoperite cu rahat in multe cazuri,trebuie sapat adanc pentru a scoate la iveala acele calitati. Spre exemplu intr-o femeie obeza se ascunde un chip mirific, dar daca ea va fi doar ea insesi nu va realiza nimic, dar daca va merge la sala, va scoate la iveala aceea frumusete, iar partile care nu fac parte din aceea frumusete vor fi eliminate.A fost doar un exemplu.
Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa incerci sa nu mai porti pica altora.Printre multe efecte negative e si faptul ca o sa ajungi sa te potrivesti cu un barbat care are pica in mod nedrept ca si tine. Atunci o sa torturati amandoi sufletul si el o sa se razbune pe voi. Dar se pare ca e foarte greu sa intorci carma, impreuna cu cel pe care il vei intalni, in altfel de conditii. Cu pica presand mijlocul s-ar putea sa va intalniti morti. :} Nu e prea de ras. Te lupti cu sufletul care vrea dreptate, nu nedreptate si tu si urmatorul tau ales, ca asa vin, unul dupa altul. Acum se introduce unul cu pica pe toate, un nervos. Sau tu esti cea care se introduce cu forta. nu mai forta intalnirea ca e de rau. nu cred ca intelegi, dar in corpul tau nu as intra nici daca as putea. Pentru ca respingi dreptatea si libertatea dragostei. Te ajut daca iti pare rau. Sufletul pe care il torturezi nu vorbeste la fel, fiecare om e un alt instrument, cu alte corzi, cu alte informatii. Cat iti pare rau, functioneaza informatiile pentru o directie, cand nu iti pare rau, functioneaza informatiile in directia gresita. Adica sa ai un barbat si sa refuzati impreuna dragostea, foarte excitati. Erotism violent de respingere a dragostei. Sufletul se va razbuna pentru presiunea de a avea erotism violent, vulgaritati, scapari in irational, gafe, lipsa de calitate a existentei. Intelegi ceva?
Da-o dracului de terapie, sau de alte sfaturi "binevoitoare"!
Fii tu insuti! Asta conteaza foarte mult.
Ai 20? Damn! Esti la inceput de drum
Sfat gratuit: nu te lasa influentata de cea ce se intampla in jurul tau, urmeaza-ti instinctul!
Succes in viata!
Nu cred ca este real ceea ce scrii. Vrei doar sa vezi reactiile celorlalti.