Buna intrebare, cu toate ca, mai corect ar fi fost, de ce s-a creat Universul?; pentru ca s-a autocreat. Nu cu putin timp in urma, am postat o intrebare : Care e cea mai grea intrebare filozofica? si daca mi-ai fii raspuns cu aceasta intrebare, cu siguranta ti-as fi dat funda! Nu am decit raspunsuri abstracte si nici unul logic pentru intrebarea ta; poate ca nici nu exista o logica, poate ca a fost doar curiozitatea unei particule de asi arata de ce e capabila sa faca iar rezultatul, e acest Univers din care si noi facem parte!
Pentru ca a fost un punct de energie, mai mic decat un atom(conform teoriei Big Bang), care a fost atat de excitat incat a explodat, iar in urma exploziei s-a creat Universul. Logic.
Ca sa fie o distanta intre planete, soarele sa se miste liber, extraterestrii sa se duca unde vor si luna isi face de cap daca tot a pus-o Dumnezeu in spatiu.
Ţe fel de pui?
Pui de stele... cica ce intla pe o palte, iese pe alta, mai devleme sau mai talziu, si mai compactat (sau asa ceva)
Mama.
Je vlea o explicaţie cledibilă.
Nu ponei velzi pe peleţi.
Pai ce vlei mai cledibil ca asta? Univelsul noslu e ca o bula de sapun, sufli matelie pe o palte, si se umfla pe paltea ailalta. Cand nu mai ai ce sa sufli, se dezumfla la loc...
Ma intleb unde e gaula, sa-i punem dop...
Pentlu je nu e cledibilă
Fiindcă din nimic apare tot timpul ceva, de asta a apărut Universul nostru și bănuiesc că și multe alte universuri.
Exact la ce mă gândeam...
Pentru voi totul trebuie să aibă o explicaţie logică sau credibilă.
De ce nu putem trăi cu gândul că acel ceva a fost creat fără motiv?
Raspunsul e simplu, dar nu sunt insa100% sigur de el asa ca nu il public. Poate chir vei crede ca sunt un prost, dar chir ca-mi place aerul asta misterios asa ca sa spunem ca motivul e ca... Nu avea cum sa nu existe. Uite pun si n happy face
Universul nu a fost creat cu nici un fel de scop, ci a aparut in urma unei mari explozii (Big Bang), nu ca a vrut cineva sa-l creeze... Succes
Lasa de ce. Cum a fost creat. Pentru ca daca stim cum a fost creat stim si pentru ce. Insa daca ar fi sa-ti dau un raspuns as zice ca nu a fost creat pentru ceva anume ci a existat di todeauna. Sper ca ti-am raspuns cu ce vrei sa afli.
Pentru ca atunci cand esti beat sa ai unde sa te uiti..sa te orienteze dupa stele pana acasa
Ca sa isi dea toti prostii cu parerea. Sunteti prea siguri pe raspunsurile voastre, si totusi nu insemnati nimic pentru acest univers.