| ƛƝƊƦЄЄƛ a întrebat:

De ce a fost creat Universul? Un răspuns logic vreau.

Răspuns Câştigător
| WhatheWow a răspuns:

Buna intrebare, cu toate ca, mai corect ar fi fost, de ce s-a creat Universul?; pentru ca s-a autocreat. Nu cu putin timp in urma, am postat o intrebare : Care e cea mai grea intrebare filozofica? si daca mi-ai fii raspuns cu aceasta intrebare, cu siguranta ti-as fi dat funda! Nu am decit raspunsuri abstracte si nici unul logic pentru intrebarea ta; poate ca nici nu exista o logica, poate ca a fost doar curiozitatea unei particule de asi arata de ce e capabila sa faca iar rezultatul, e acest Univers din care si noi facem parte!

26 răspunsuri:
| Alphawolf a răspuns:

Pentru ca a fost un punct de energie, mai mic decat un atom(conform teoriei Big Bang), care a fost atat de excitat incat a explodat, iar in urma exploziei s-a creat Universul. Logic.

| mgtow a răspuns:

Ca sa fie o distanta intre planete, soarele sa se miste liber, extraterestrii sa se duca unde vor si luna isi face de cap daca tot a pus-o Dumnezeu in spatiu.

| DEBrown a răspuns:

Pentru ca Dumnezeu a vrut asta.

| PastilăBă a răspuns:

De verde ce e iarba dragă!^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Olice gaula neagla mai devleme sau mai talziu face pui...

| ƛƝƊƦЄЄƛ explică (pentru anonim_4396):

Ţe fel de pui?

| anonim_4396 a răspuns (pentru ƛƝƊƦЄЄƛ):

Pui de stele... cica ce intla pe o palte, iese pe alta, mai devleme sau mai talziu, si mai compactat (sau asa ceva)

Mama.straight face
Je vlea o explicaţie cledibilă.
Nu ponei velzi pe peleţi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ƛƝƊƦЄЄƛ):

Pai ce vlei mai cledibil ca asta? Univelsul noslu e ca o bula de sapun, sufli matelie pe o palte, si se umfla pe paltea ailalta. Cand nu mai ai ce sa sufli, se dezumfla la loc...
Ma intleb unde e gaula, sa-i punem dop...

Pentlu je nu e cledibilă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa aiba pitipoancele si cocalarii unde sa se desfasoare. pare-se ca lumea asta e prea mica pentru ei.

| i86e2 a răspuns:

Fiindcă din nimic apare tot timpul ceva, de asta a apărut Universul nostru și bănuiesc că și multe alte universuri.

| ƛƝƊƦЄЄƛ explică:

Exact la ce mă gândeam...
Pentru voi totul trebuie să aibă o explicaţie logică sau credibilă.
De ce nu putem trăi cu gândul că acel ceva a fost creat fără motiv?

| PastilăBă a răspuns (pentru ƛƝƊƦЄЄƛ):

Ți se pare ție că ți-am dat vreo explicație credibilă?:]]

| ThePathWalker a răspuns:

Raspunsul e simplu, dar nu sunt insa100% sigur de el asa ca nu il public. Poate chir vei crede ca sunt un prost, dar chir ca-mi place aerul asta misterios asa ca sa spunem ca motivul e ca... Nu avea cum sa nu existe. Uite pun si n happy face laughing

Răspuns utilizator avertizat
| DanScutaru a răspuns:

Universul nu a fost creat cu nici un fel de scop, ci a aparut in urma unei mari explozii (Big Bang), nu ca a vrut cineva sa-l creeze... Succes

| Prototypul a răspuns:

Lasa de ce. Cum a fost creat. Pentru ca daca stim cum a fost creat stim si pentru ce. Insa daca ar fi sa-ti dau un raspuns as zice ca nu a fost creat pentru ceva anume ci a existat di todeauna. Sper ca ti-am raspuns cu ce vrei sa afli.

| PRoMeTHeUM a răspuns:

Pentru ca atunci cand esti beat sa ai unde sa te uiti..sa te orienteze dupa stele pana acasa

| 2PacKilluminati a răspuns:

Ca sa te intrebi tu!

| blu3ey3s a răspuns:

De placere =D

| crazybe a răspuns:

Ca sa isi dea toti prostii cu parerea. Sunteti prea siguri pe raspunsurile voastre, si totusi nu insemnati nimic pentru acest univers.

| Monys a răspuns:

Nu la creat nimeni, sa autocreat.

| Anonymus2000 a răspuns:

Ca sa ai tu unde sa traiesti ce dracu`