Buna intrebare, cu toate ca, mai corect ar fi fost, de ce s-a creat Universul?; pentru ca s-a autocreat. Nu cu putin timp in urma, am postat o intrebare : Care e cea mai grea intrebare filozofica? si daca mi-ai fii raspuns cu aceasta intrebare, cu siguranta ti-as fi dat funda! Nu am decit raspunsuri abstracte si nici unul logic pentru intrebarea ta; poate ca nici nu exista o logica, poate ca a fost doar curiozitatea unei particule de asi arata de ce e capabila sa faca iar rezultatul, e acest Univers din care si noi facem parte!
Pentru ca atunci cand esti beat sa ai unde sa te uiti..sa te orienteze dupa stele pana acasa
Universul nu a fost creat cu nici un fel de scop, ci a aparut in urma unei mari explozii (Big Bang), nu ca a vrut cineva sa-l creeze... Succes
Exact la ce mă gândeam...
Pentru voi totul trebuie să aibă o explicaţie logică sau credibilă.
De ce nu putem trăi cu gândul că acel ceva a fost creat fără motiv?
Ca sa fie o distanta intre planete, soarele sa se miste liber, extraterestrii sa se duca unde vor si luna isi face de cap daca tot a pus-o Dumnezeu in spatiu.
Pui de stele... cica ce intla pe o palte, iese pe alta, mai devleme sau mai talziu, si mai compactat (sau asa ceva)
Mama.
Je vlea o explicaţie cledibilă.
Nu ponei velzi pe peleţi.
Pai ce vlei mai cledibil ca asta? Univelsul noslu e ca o bula de sapun, sufli matelie pe o palte, si se umfla pe paltea ailalta. Cand nu mai ai ce sa sufli, se dezumfla la loc...
Ma intleb unde e gaula, sa-i punem dop...
Fiindcă din nimic apare tot timpul ceva, de asta a apărut Universul nostru și bănuiesc că și multe alte universuri.
Lasa de ce. Cum a fost creat. Pentru ca daca stim cum a fost creat stim si pentru ce. Insa daca ar fi sa-ti dau un raspuns as zice ca nu a fost creat pentru ceva anume ci a existat di todeauna. Sper ca ti-am raspuns cu ce vrei sa afli.
Pentru ca a fost un punct de energie, mai mic decat un atom(conform teoriei Big Bang), care a fost atat de excitat incat a explodat, iar in urma exploziei s-a creat Universul. Logic.
Raspunsul e simplu, dar nu sunt insa100% sigur de el asa ca nu il public. Poate chir vei crede ca sunt un prost, dar chir ca-mi place aerul asta misterios asa ca sa spunem ca motivul e ca... Nu avea cum sa nu existe. Uite pun si n happy face
Ca sa isi dea toti prostii cu parerea. Sunteti prea siguri pe raspunsurile voastre, si totusi nu insemnati nimic pentru acest univers.