| EmaS a întrebat:

De ce ateii ii considera pe crestini naivi? Credinta in Dumnezeu nu este o credinta oarba si irationala. Ea se bazeaza pe adevar.

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Asa stiu unii sa se poarte, sa faca numai rai, sa vorbeasca numai rau.Fiecare ar trebui sa fie cu treaba lui
Crede in Dumnezeu si nu mai pune la suflet tot, nu conteaza deloc ce cred ateii, ce cred rautaciosii.Nu am nimic cu ateii dar parca cateodata sunt prea rai.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare absurd sa credem intr-un D-zeu care e asemenea unui dictator (ex. oameni arsi pe rug si spanzurati doar pentru. ca nu cred in el si cica din ordinul Lui), mi se pare copilaresc sa cred ca un tip a mers pe apa si, in special, nu exista logica intr-o religie monoteistica cu TREI (nu una) entitati. Pesemne, cica toate cele trei entitati formeaza un D-zeu... unde dracu' e logica in asta?!? Aaa da, asa e... nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde e adevarul ala, in contradictiile din Biblie? Daca n-ai bagat de seama, de ele se tot vorbeste pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema, probabil esti grabita si n-ai timp sa citesti tot. Am sa reiau ultima parte din postarea anterioara: "Daca n-ai bagat de seama, de ele se tot vorbeste pe site".
Apropo, amuzantul ala ti l-am dat pentru ca m-ai facut sa rid.

| TheFeeye a răspuns:

Mamă ce îmi plac întrebările tale laughing.
O dată ce ateii nu cred în nimic, e normal să spună asta, nu?
probabil vrând să influinţeze. Cred că ei vor să vadă, şi ne având dovezi, zic de creştini că sunt naivi.
E ca şi cum ai spune că un lucru e bun pentru că îţi place ţie, dacă înţelegi unde bat.

| DrPinyada a răspuns:

Sintagma "credinta se bazeaza pe adevar" este un oximoron. Adevarul este caracteristica unei afirmatii de a fi in acord cu un fapt dovedit. Existenta zeilor nu este demonstrabila, fie ca vorbim despre zeitatea principala asociata religiilor monoteiste sau de panteonurile spiritualitatilor precrestine.

| Geo_4786 a răspuns:

Interesanta intrebare si frumos detaliu-raspuns-influentabil ce vine dupa. Care adevar? Ce intelegeti prin adevar? Care ´´Ea´´? De ce intrebarea nu suna asa bine si invers?