Sunt o gramada de carti despre OBE sau OOBE (out of body experience). In romaneste ii zice dedublare astrala sau proiectie astrala, in engleza ii mai zice astral projection.
Smecheria e sa adormi lucid (adica sa adormi fizic dar sa ramai treaz, constient) sau sa iti dai seama atunci cand visezi ca te afli intr-un vis. Planul astral in care se intampla toate astea functioneaza dupa alte reguli. Poti zbura, trece prin obiecte, nu exista gravitatie, etc.
M-a pasionat o perioada, pana am avut mai multe experiente, acum sunt prea ocupat mereu ca sa mai am timp. Daca mai vrei informatii poate mai vorbim la id.ul meu de mess: mihaidinbrasov
Lool...deci se pare ca de mic fumai ceva.sau trageai pe nas? ce intrebari prostesti
Am vazut intr-un film ceva de genul... am crezut ca e o inventie cinematografica. Mai da-ne detalii, cum e senzatia asta si cum ti-o provocai?
Pai s-o luam babeste pe cale savanta.Copiii nu-s coplesiti nici de griji nici de responsabilitati si deci au mintea mult mai libera ca adultii.Si,se stie ca in libertate, oricine cauta exotismul acolo unde-l vede. Mintea ta l-a vazut in ezothericul transcedental.Sint sigur ca trairea aceea ai avut-o fara a implica constientul prea mult si de aceea a vrea cu tot inadinsul s-o retraiesti, nu va face decit s-o indeparteze si mai mult de tine.Nu trebuie decit s-o lasi sa vina fara sa vrei nimic.
E o senzatie faina care iti provoaca multa liniste sufleteasca. Detasarea in sine e fascinanta.
AvalohAlyn întreabă: