anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce copiii și animalele sunt primele ființe atacate de forțele supranaturale? Să aibă ele o percepție superioară, oare sunt ele înzestrate cu al 6 lea simț?

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

În mitologie și legende, copiii și animalele sunt adesea reprezentați ca fiind mai sensibili la forțele supranaturale și capabili să perceapă lucruri care le scapă adultilor. Acest lucru poate fi datorat faptului că ei sunt mai puțin încurcați de convingerile și prejudecățile adultilor și pot fi mai deschiși la percepții neobișnuite. Totuși, în realitate, nu există nici o dovadă că copiii sau animalele ar avea o percepție superioară sau ar fi înzestrați cu un "al 6-lea simț". Acestea sunt doar reprezentări ale imaginației umane și nu au bază în realitate.

24 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Sau sunt mai "slabe" și cad mai ușor victime!

| Iepuroi a răspuns:

Cred ca e doar un stereotip, copiii au imaginatie bogata si animalele uneori vad vedenii din chestii minore.

| Drimmero a răspuns:

Unde, in filme?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Păi cam da laughing) dar și documentare laughing)

Hai că la animale se explică, pisicile și câini au încă la aptitudini din astea și toate cercetate și studiate. Din ce am mai auzit prin podcasturi, pisicile pot prevedea și catastrofele naturale și chiar și bolile de care suferă stăpânul. Dar la copii? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ai vazut filmul?!

The Sixth Sense - Al șaselea simț (1999)

Ti-l recomand, pe subiect! :)

Animalele pot simti, de exemplu, apropierea unui hazard natural!
De exemplu, un tsunami sau un cutremur de pamant!
Simt, " acele unde"!
Ceva, ce, Oamenii nu au cum cu cele 5 simturi din dotare! Deci, da...

De asemenea, bolile pe care le pot percepe pisicile... chiar si apropierea mortii! Tin tot de acest " al 6 -lea simt ", prezent la animale! De fapt, in cazul cancerului sau a unor boli de ficat/ plamani, de exemplu ei " miros ", Boala!
Cred ca, asta e secretul!
Oricum, ceva ce, la om e, inca, cel putin, imposibil!

Copii au multa imaginatie! Si inocenta! In plus, sunt vulnerabili! Incapabili de a se auto -apara!
De aici, miturile!

Apoi, Biblia & credintele crestine joaca un rol fundamental!
De exemplu
https://www.google.com/amp/s/www.bible.com/ro/bible/191/MRK.9.42.VDC
Apoi, tot in Biblie ( cea crestina ), BARBATII, AU O MAI MARE VALOARE - PE ORICE PLAN! DECAT FEMEILE! ( INCLUSIV CEL SPIRITUAL! ENERGETIC! )
CAUTA! SI VEI GASII! :)

Biblia satanista ( si alte scrieri oculte ), de altfel, ne prezinta copii ca fiind cel mai bun sacrificiu, adus lui Satan!
Atat, " The Beast 666 " - Aleister Crowley - fondatorul satanismului traditional cat si Anton Szandor LaVey - fondatorul satanismului modern SUSTIN NEVADIT ASTA!

" We hate love, we love hate " - Marilyn Manson ( un satanist, si totodata, UN GUNOI - UMAN!).

"A white male child of perfect innocence and intelligence makes the most suitable victim."

— Aleister Crowley

https://youtu.be/c2ioRBNriG8

https://youtu.be/bVqXmqfdf6Y

| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Mai degrabã influențate sau perturbate decât "atacate". Mã refer la ceea ce se-ntamplã real, nu la documentare interpretabile. Atacurile sunt cu preponderențã îndreptate asupra celor ce pãrãsesc lumea ocultã, sau celor ce fac anumite chestii și atrag astfel de energii negative în viața lor, sau în familie.

anonim_4396

Ah, si sa nu uitam de intamplarea biblica cu omul indracit de o Legiune de demoni, si porcul/ porcii " sacrificat " ( a lua asupra lui demonul / demonii!, iar apoi a murii in MARE! -apa! ) - deci, " porcul indracit "! :))

https://www.wordproject.org/bibles/ro/41/5.htm

anonim_4396

Ok! Deja ultima parte mă sperie și deja auzisem că luase amploare și cultul Satanei și chiar și Biblia lui laughing) dar tot mă sperie :○ laughing))

Cât de filme, mă duc să le văd. Chiar nu cred că le-am văzut. laughing)

Pisicile întradevăr sunt supranaturale, acele feline sunt divine cu toate aptitudinile lor. ❤

Cât de bărbații și teoria ce o spui tu, chiar nu știam, eu una chiar am crezut că femeile sunt mai predispuse la posesiunea demonică și mai susceptibile la viziuni supranaturale. Așa arătau și filmele de obicei, femeile familiilor posedate, erau primele care aveau viziuni. laughing) Deci chiar am aflat ceva interesant. laughing)

| Alqumo a răspuns:

Deoarece din ce am fazut prin filmele horror.

Fortele supranaturale cauta suflete.

Copii mici precum bebelusii nu isi pot darui sufletul. Automat devenind sensibili.

La fel si la animale.
Este precum in Anabelle

| haileewatson a răspuns:

In filme si carti da. In viata reala nu exista asa ceva

anonim_4396

Pisicile întradevăr sunt supranaturale, acele feline sunt divine cu toate aptitudinile lor. ❤

Sa nu uitam ca Pisicile au 9 vieti!

Eu, PREFER in schimb, o ASFEL DE FELINA - PISICA! ( MIAU! :)

https://www.google.com/......ps?/search

https://youtu.be/6WmeHfbWS1w

Dar :x iubesc si
https://youtu.be/-2h90yx9UKg

:))

Cât de bărbații și teoria ce o spui tu, chiar nu știam, eu una chiar am crezut că femeile sunt mai predispuse la posesiunea demonică și mai susceptibile la viziuni supranaturale. Așa arătau și filmele de obicei, femeile familiilor posedate, erau primele care aveau viziuni. laughing) Deci chiar am aflat ceva interesant. laughing

" D-zeu a creat in primul rind barbatul, dupa aia a creat femeia, si cand a vazut ce a facut, a creat alcoolul.​. "

:))

" Un diavol a ieșit în calea unei femei, i-a oferit 3 dorințe și i-a spus :
-Tot ce îți voi da ție, va avea soțul tău de 10 ori mai mult…
Femeia s-a gândit puțin și a acceptat.
Dorința 1 :
-Vreau să fiu foarte bogată!
-Adu-ți aminte că soțul tău va fi de 10 ori mai bogat!
-Nici o problemă! Noi împărțim totul…
Dorință împlinită…
Dorința 2 :
-Vreau să fiu extrem de frumoasă!
-Adu-ți aminte că soțul tău va fi de 10 ori mai frumos decât tine și va fi foarte curtat de femei!
-Nu contează, nu sunt geloasă…
Așa că dorința i-a fost împlinită…
Dorința 3 :
-Vreau să am un infarct infim, să fie doar o mică sperietura, nimic mai mult!
Diavolul a rămas fără cuvinte și se gândea: „Cât de vicleană e! L-a omorât și a rămas cu tot!"
MORALA: Pe femeie nici dracu’ n-o păcălește " :))

De fapt, femeia e prima folosita de Diavol si ultima folosita de Dumnezeu!;) :))

anonim_4396

Cât de machiavelică e femeia asta :)))) Www îmi place morala asta :)))) Nu știam că suntem atât de speciale :))))

anonim_4396

Atat de speciale & machiavelice ( inca din nastere! ) INCAT NICI DRACU' NU VREA SA NE SACRIFICE, PT A-SI PANGARII ALTARUL!
AI CITIT, DOAR! laughing

In plus, stii ce se zice : " Cand DOUA FEMEI VORBESC!, Diavolul, stă, asculta... si i-a Notițe! laughing

anonim_4396

MORALA: Pe femeie nici dracu’ n-o păcălește " laughing

De fapt, nu nici incearca! Ca se teme...

Diavolul către femeie:
– Vin după tine.
Femeia:
– Cred că ți s-a urât cu binele!

anonim_4396

Apoi, motivul real pentru care suntem atat inamicul nr 1, atat al Dracului' laughing ( dar si acolitele lui preferate! laughing ) dar mai ales... A BARBATULUI! laughing

Domnișoară, de ce v-ați numit câinele „Boule"?
– Pentru distracție. Când sunt pe stradă și-l strig, jumătate din bărbați se intorc
laughing

anonim_4396

In timp ce se plimba pe strada, o femeie care lucra ca Manager de la Human Resources a fost lovita de un autobuz si a murit pe loc. Sufletul sau a ajuns in Rai, unde l-a intalnit pe Sfantul Petru:

-Bine ai venit in Rai – sunt cuvintele cu care il intampina Sfantul Petru. "Se pare ca avem o problema. Vezi tu, este foarte ciudat, insa niciodata nu am avut un manager de la HR care sa ajunga atat de departe si nu stim ce sa facem cu tine." – a continuat acesta!

-Nicio problema, doar lasati-ma sa intru. – spune speriat sufletul femeii.

-As vrea, insa am alte ordine de sus. Va trebui sa te lasam o zi in Iad si o zi in Rai, iar apoi tu vei decide unde vrei sa iti petreci eternitatea.

-De fapt, cred ca deja m-am hotarat, prefer sa stau in Rai., spune speriata femeia.

- Imi pare rau, avem reguli…

Imediat ce a terminat fraza, Sfantul Petru cheama liftul pentru Iad si o obliga pe femeie sa urce in el. Usile se deschid, iar ea ramane uimita de ce vede. Coboara pe un teren de golf, plin de verdeata. In fata ei era un club de country, la intrarea caruia stateau toate prietenele lor – executivi cu care ea a lucrat. Bine imbracate, cu rochii de seara scumpe, acestea o asteptau cu bratele deschise. S-au imbratisat, s-au pupat si au povestit ore intregi (tipic femeilor) despre vremurile trecute. Au jucat golf, iar noaptea au inceput-o cu o cina perfecta.

Femeia l-a intalnit si pe Diavol, o persoana foarte draguta (destul de frumoasa), cu care s-a distrat de minune: au vorbit, au spus glume si au dansat intreaga seara. Se distrase de minune, timpul a trecut extrem de repede. Era timpul sa plece. Toata lumea a insotit-o pana la lift.

Liftul a urcat sus-sus-sus si a oprit la Portile Raiului, unde era Sfantul Petru, asteptand-o.

-Acum vei petrece o zi in Rai.

Femeia a petrecut 24 de ore dormind pe nori, cantand la harpa si dansand non stop. Ca si in Iad, timpul a trecut foarte repede, iar Sfantul Petru a venit sa afle decizia sa:

-Ai petrecut o zi in Iad si o zi in Rai. Acum trebuie sa iti alegi eternitatea.

Femeia a asteptat cateva secunde, apoi a raspuns:

-Nu-mi vine sa cred ca spun asta, Raiul a fost foarte frumos, insa cred ca ma voi distra mai bine in Iad.

Sfantul Petru a condus-o pana la liftul care ajunge in Iad. In momentul in care usile s-au deschis, femeia a incremenit: Iadul era complet schimbat – un desert pustiu, acoperit de gunoi si mizerie. Ea si-a vazut prietenele (imbracate in trente), strangand gunoiul si punandu-l in saci.

Diavolul a venit la ea si a pus bratul in jurul mijlocului sau:

-Nu inteleg, spuse speriata femeia. Ieri am fost aici si acolo era un teren de golf si un club country, am mancat homar si am dansat toata noaptea. Acum totul arata oribil, numai gunoi si toate prietenele mele sunt de nerecunoscut.

Diavolul se uita la ea si ii spune zambind:

-Ieri te-am recrutat, azi esti un simplu angajat!

laughing

anonim_4396

Îți dai seama că acum or să ne sară toți bărbații în cap laughing))))

anonim_4396

Oooo, nu știu dacă asta a ieșit din mintea ta, dar dacă da, ești o scriitoare excelentă. ❤ Ar trebui să-ți începi noua carieră, de scriitoare. laughing)) Și da, ăsta este diavolul, din păcate. laughing)))) Un seducător. Un mincinos. laughing))

anonim_4396

Glumele nu le-am scris eu.
Glumele de acest gen' exista de la inceputul Universului, al Genezei, mai exact laughing - If you know what i mean laughing
Eu doar am copiat aceste glume aici, pentru ca... au o mai mica sau mai mare relevanta cu subiectul in dezbatere laughing

Da, ASTA E DIAVOLUL! devil

Un seducator, DAR NOI PUNEM MANA PE AGHIAZMA!
Un mincinos încornorat, DAR NOI II PUNEM MANA IN CORNE, SI I LE RUPEM!

DECI, DA!, NOI PUTEM SA-I VENIM MEREU DE HAC!

Aleluia!
AMIN! PE VECI!

anonim_4396

Si lor le venim de hac! Din veci in veci, Amin! laughing

| doctorandus a răspuns:

Părerea mea e că posedații au de exemplu torticollis și cred că au intrat dracii-n ei și-i chinuie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru doctorandus):

Torti, ce? happy Deci vreți să spuneți că asta nu există, posedarea nu există? happy

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Dap, ideea ca sunt posedati este inchipuire sau boala psihica, nu are nimic de face cu demonii. In medicina moderna nu exista demoni.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Eu cred ca animalele si copiii sunt mai aproape de o oarecare puritate a mintii si a spiritului(desi nu sunt sigur daca animalele au spirit).Ei percep lumea altfel, deoarece inca nu au trecut prin schimbarile cauzate de societate, care au tendinta de a-i indeparta de profunzime si puritate.