Unii rămân copii chiar dacă au trecut de vârsta aceea. Există trei tipologii de oamenii: copiii care cred în moş crăciun şi zâne, maturii care cred în mituri religioase, fac anumite ritualuri de neînţeles în lumea în care trăim, pentru că aşa au făcut unii acum sute şi mii de ani, când civilizaţia era la începuturile sale, şi maturii, ceva mai copţi, care, poate cred într-o formă superioară de existenţă, dar nu o asociază niciodată cu basmele din biserici, sau nu cred deloc într-o forţă, să-i spunem, "dumnezeiască".
Acum, noi nu-i judecăm pe niciunii, ce rost ar avea? Copiii sunt copii, naivii naivi...
Pentru ca Mosc Craciun si Iepurasul nu exista, logic. In schimb, Dumnezeu exista.
Dupa cum stii aceste mituri au fost distruse de parintii cat despre iepurasul de paste e o sarbatoare comerciala in biblie nu scrie ca de Paste vine iespurasu si nici de craciun in biblie nu scrie ca vine un barbos sa ne puna cadourii.Astea sunt niste lucruri care iti fac cop[ilaria frumoasa.
Pt ca Dumnezeu exista. Cu timpul Dumnezeu o sa-ti raspunda la intrebare si atunci o sa intelegi mai bine. Numai bine.
Mos-Craciun-este o metoda de a zburli vanzarile pe piata, la fel si iepurasul de pasti
Pastele-Rastignirea Lui Iisus, ce legatura are asta cu un iepure?!
Craciunul-Nasterea lui Iisus, ce legatura are asta cu un mos cu barba alba si haine rosii?
Deci...eu cred in d-zeu, mos craciun si iepurasul de paste in acelasi timp in care nu cred in nici unul funda, pentru un raspuns fara logica?
Cred ca toti oamenii au nevoie sa creada in ceva... asta le ofera o anumita stabilitate, fie ca exista sau nu.
Pinter a răspuns:
Moş crăciun ne-a ajutat cu ceva? el este mama & tata
pinter, nu te-au ajutat parintii, nu?
parkour010, nu exista Biblia lui Mos-Craciun\Iepurasului de Paste.
Dumnezeu exista cine te-a creat crezi ca vii din maimuta? Insa si Mos Craciun A EXISTAT si Zanele AU EXISTAT dar nu mai exista insa cu Mos Craciun si Zane ii poti face pe copii cuminti si ii faci sa viseze la lucruri nemaiintalnite, ii faci sa fie cuminti ca sa vina mOsul la ei si Zana la fel pa -pa
Pentru ca esti idiot.Noi,oamenii,(adica si tu) avem dovezi ca exista Dumnezeu.(Cred ca stii si tu dovezile). Dar daca nu crezi in Dumnezeu, du-te si plange-te mamei tale."mami, mami, de ce credem in Dumnezeu?"
Moş crăciun ne-a ajutat cu ceva? el este mama & tata... iar epuraşul nu-e ajutat cu ceva? dumnezeu care a facut cerul si pamantul, el este tatal citeşte Biblia no să-ţi pară rău.
Ca mos craciun sau iepurasu de paste nu au biserici... dar eu nu cred in niciunu nici in d`zeu nici in mos craciun nici in zana maselutza...hai bft
Unii exista, altii nu
Daca tu vrei sa existe, exista
Daca tu nu vrei sa existe, nu exista
copilaria este una
maturitatea este alta
Pai cred in d-zeu pentru ca el nea creat.si in mas craciun sau iesurasul de paste cred atunci cand suntem mici, cand crestem ne dam seama ca nu exista asa ceva.decat cineva care se dechizeaza in mos craciun sau in iepurasul de paste
Pentru IceShadow n-am nii o dovada am citit si eu pe net.si este normal sa credem in d-zeu
Cred in Dumnezeu fiindca este real, viu, si prezent in viata MEA.cred in mos craciun, ca fiind spiritul fiecaruia de a darui, fericire, si pace, in ziua cand s-a nascut mantuitorul neamului omenesc.de a fi bun cu cei mai rai ca noi, de a fi darnici cu cei mai necajiti ca noi, de a darui tuturor, dupa cum a zis Iisus Hristos; mai fericit cel ce daruieste decat cel ce primeste, si dar din dar se face raiul.iepurasul de paste nu este in traditia noastra ci o chestie imprumutata ca, sf valentin, sau haloween, sau ziua recunostintei.si apoi consider ca a darui de craciun este un obicei util si frumos.sa nu mai spun ca a crede pe cel flamand trebuie sa fie in atentia noastra toata viata nu numai de craciun.
Deoarece multi au descoperit ca Mos Creciun sau Iepurasul de paste nu exsista prin faptul ca siau descoperit parintii punandu-le cadourile, si asa s-a afimat inexistenta lor, in schimb nimeni nu a dovedit ca D-zeu nu exista. Fundita?!
Poate pentru ca dupa o anumita varsta aflam ca mos craciun si iepurasu de pasti nu exista...
Pentru ca Dumnezeu este Creatorul Universului si El ne-a facut pe noi nu noi pe el, iar mos craciun si iepurasul de paste sunt niste povesti care au fost transmise din generatie in generatie. asta este parerea meaa [si cred in Dumnezeu pentru ca le-a aratat oamnenilor puterea si scopul Sau deci sa presupunem ca este o descoperire divina supranaturala]
Pentru ca Dumnezeu este Creatorul Universului si Cel care ne-a creat, nu noi l`am creat pe Atotputernic si mos craciun si iepuasul sun vechiuri obiceiuri de a inveseli copii ce au fost transmise din generatie in generatie asta e parerea meaa [si cred ca Dumnezeu a facut descoperiri Divine naturale si supranaturale pentru. ca cu toti stim ca el ne vrea binele nu raul]
Pentru ca Dumnezeu este Creatorul Universului si El ne-a facut pe noi nu noi pe el, iar mos craciun si iepurasul de paste sunt niste povesti care au fost transmise din generatie in generatie. asta este parerea meaa [si cred in Dumnezeu pentru ca le-a aratat oamnenilor puterea si scopul Sau deci sa presupunem ca este o descoperire divina supranaturala
In primul rand ar trebui sa stii ca nu toti suntem siguri de existenta lui Dumnezeu
Cei mai multi oameni cred in Dumnezeu si nu in iepuras deoarece simt nevoia de a avea un protector suprem in care sa aiba incredere gandeste-te tie cum ti-ar placea sa fii pe cont propriu sau sa stii ca asupra ta vegheaza cineva oricand si care te apara.
Aceasta este una din cele mai bune explicatii insa pe langa acest lucru si daca, copiii sunt invatati de mici despre Iisus si Dumnezeu l-i se imprima in subconstient acesta ramanand o certitudine toata viata
GoodIntentions întreabă:
Digital112 întreabă: