| benny7 a întrebat:

De ce creierul uman, minţile noastre limitate nu pot înţelege forţa misterioasă care guvernează constelaţiile, doar până la un anumit punct?

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Bai frate, parca delirezi cand vorbesti sincer sa fiu. Nu ma intereseaza constelatiile, nu inteleg nimic din ce zici, ti-am spus ce aveam de spus (ceva logic) si atat.

52 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns (pentru benny7):

Deja conversația asta devine hilară...

De ce îmi explici MIE motivul pentru care se vede mai întâi fulgerul, când TU ești cel care a pus întrebarea aia?

Afirmația mea era destul de simplă. Ți-o mai repet o dată, deși sunt conștient că există șanse minime să înțelegi:

Acum 4 zile nu știai diferența dintre viteza sunetului și viteza luminii, iar astăzi te crezi în măsură să discuți chestiuni legate de materia neagră, singularitate, particule subatomice și evoluție. Ba mai mult, te crezi în măsură să faci predicții și să dai verdicte referitoare la evoluția viitoare a omenirii. Ești un om penibil pentru că nu-ți dai seama cât ești de penibil.

| benny7 explică (pentru johnnny123):

De ce îmi explici MIE motivul pentru care se vede mai întâi fulgerul, când TU ești cel care a pus întrebarea aia? --- Da am ştiut răspunsul înainte la înrebarea mea! CA SĂ DESCOPER DACĂ CINEVA CUNOASTE MAI MULT CEVA! simplu caut ştiinţa şi culeg ce este frumos. ok!

| Sn4k3 a răspuns:

Nu suntem Dumnezeu sa stim deja totul. Trebuie sa descoperim si uite cate am descoperit intr-un timp atat de scurt. Nici tu nu stii ce vrei sa spui cu ''mintile astea limitate''. Vad ca problema ta e ''de ce nu am descoperit pana acum totul?'' si raspunsul e simplu, daca te duce capul.

| benny7 explică (pentru Sn4k3):

Mulţumesc- O explicaţie ceva despre constelațiile din univers!
Dacă cunoşti!

| Sn4k3 a răspuns (pentru benny7):

Ia si citeste daca te intereseaza.
http://www.astro-urseanu.ro/constelatiile.html

| benny7 explică (pentru Sn4k3):

OK- În likul trimis nu explică forţa de bază! Cu mulți ani în urmă, oamenilor i-au plăcut să facă povești despre constelații!

| benny7 explică (pentru johnnny123):

Unele înrebări se pun si din curiozitate nu din neştiinţă!

| benny7 explică (pentru Sn4k3):

Mulţumesc pentru efort, măcar un răspuns sincer!
Cunoașterea științifică este fundamentală pentru dezvoltare...

| Sn4k3 a răspuns (pentru benny7):

Cu asta sunt de acord si sunt multi oameni care o dezvolta, nu ne-am oprit intr-un anumit punct. Doar ca mai dureaza sa ajungem undeva semnificativ mai departe, nu sunt chestii usoare. Si asa s-au descoperit destul de mult intr-un timp scurt.

| benny7 explică (pentru Sn4k3):

Vrei mai mult timp, si nu vrei sa pui punct!
Nemurirea nu s-a descoperit, OMUL MOARE SE DUCE IN PUTREZIRE!
E punct!

| relian a răspuns (pentru benny7):

Mari cantitati de energie?laughing ce vrei sa faci oaua ochiuri sau ce anume laughing creierul isi ia exact cata energie are nevoie si anume undeva la 80-90% din totalul energiei ce o consumam.Asta raportat la un organism normal, adica nu obezi nu din astia care depasec limita.Ce spui tu ar insemna ca nu mai exista oameni obezi laughing dar odata ce sunt la greu cum se face ca creierul nu ia energie? Ar avea de unde la greu laughing Oxigen aici cred ca ai dato de gard.Cateva procente de oxigen in plus si deja suntem pe alta lume laughing Despre ce vorbesti aici omule? Tu de fapt crezi ca viata a aparut aici inainte de conditii laughing adica nu era nimic, aparu asa viata pur si simplu, apoi au venit peste ea toate nenoroicirile laughing tu oatre te auzi ce debitezi?

Viata aparu datorita conditiilor existente, omul si orice alta fiinta vie aparu si perfectiona la conditiile date.Cum poti tu sa dai mai multa energie sau oxigen unui organism care este facut pentru anumite limite? Daca fortez il vei distruge.
Eu cred ca tu te uiti la multe filme SF, iar dupa le iei si de bune laughing viata este viata, atat timp cat exista conditiile actuale.Cand conditiile astea vor disparea fii sigur ca va disparea si viata de pe planeta asta.Nu o sa traiesti tu fara oxigen sau cu mai mult oxigen decat este acum.
Si inca ceva.Nu incurca ratele cu gastile, adica organismul ca fizic cu inteligenta, cu invatarea.Invatarea este ceva natural, si nu faci nimic in afara conditiilor naturale, nu inveti mai mult sau deloc daca maninci mai mult sau daca respiri mai nu stiu cum.Invatarea este un proces natural in conditile naturale in care a aparut un organism. Punct.laughing

| benny7 explică (pentru relian):

O explicatie stiinţifică dacă cunoşti ceva in realitate!

| benny7 explică (pentru relian):

Ceva mai mult despre forţa constelațiilor din univers?

| relian a răspuns (pentru benny7):

Tataie,vezi ca ai luat-o pr aratura, ai trecut de la creiere la constelatii laughing Forta constelatiilor cei aia? Tu stii macar ce este o constelatie? Si despre ce forta vorbesti? Explicatii stiintifice daca cunosc? Tocmai ce am spus sunt din explicatii stiintifice, nu le'am scos eu din buzunar stai linistit laughing.
Daca cunosc in realitate? Normal oricine poate vedea asta.Tu daca stai doar pe aici si te contrezi cu toata lumea stai pe loc, creirul tau mai mult de atat nu poate, nu accepta nici macar sa incerce sa faca ceva.Cineva care invata din experienta din citit, din mai stiu eu ce vede viata altfel, poate concepe lucruri, adica sa le fabrice sa descopere, pe cand tu stai si o bati in cap laughing ramai exact cum te'ai nascut sa zic asa laughing

| benny7 explică (pentru relian):

Multumesc- intrebarea se refera : Cum forţa misterioasă guvernează constelaţiile? ___, daca explicatia e doar aceasta! Unele înrebări se pun si din curiozitate nu din neştiinţă!
Rostul vietii noastre ar putea fi si acela de a incerca sa intelegem universul si lumea in care traim, cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam., DOAR PANA LA UN ANUMIT PUNCT!

| relian a răspuns (pentru benny7):

Ce este aia constelatie? Sau mai bine, despre care constelatie vorbesti, sau ce reprezinta pentru tine o constelatie, ori din ce pct de vedere intrebi de constelatii?

| relian a răspuns (pentru benny7):

Am intrebat daca stii ce este aia o constelatie, sa vedem daca amandoi vorbim aceiasi limba.Ca sa putem discuta trebuie sa lamurim ce reprezinta pentru fiecare o constelatie, apoi putem discuta.
De ce intreb asta? Pentru ca am vazut ai bagat chestii de forte misterioase care guverneaza constelatiile.Eu,zic din ce stiu constelatia nu este guvernata de nici o forta.Acum e randul tau sa spui ce inseamna pentru tine o constelatie. Poate incurci constelatiile cu galaxiile sau cu alte aglomerari de corpuri ceresti, ssau cum le mai spune.

| benny7 explică (pentru relian):

O constelație este una dintre cele 88 de zone în care este împărțită bolta sau sfera cerească, uneori făcându-se referire doar la o grupare aparentă de stele.Din numele constelațiilor se formează și numele stelelor lor!-
e ok.îți mulțumesc!"

| relian a răspuns (pentru benny7):

Deci nu uneori este aparenta ci in majoritatea cazurilor.Ca urmare ce vedem noi nu sunt grupari de stele, este doara asa o iluzie, acele stele din gruparea aparenta poti fi departe una de alta la distante de zeci, sute, mii de ani lumina.Ca urmare despre care forta misterioasa vorbim, care tine constelatiile? Pff asa ziceam si eu, probabil acum cand ai vazut ca tot insist cei aia o constelatie ai cautat si ai vazut si tu cei aia o constelatie si se pare nu mai esti curios sa stii despre fortele alea misterioase laughing las ca e bun, asa mai inveti cate ceva nu? Ca vorba aia toata viata invatam.Nu exista forte misterioase in univers,exista fenomene,sau lucruri pe care noi oamenii nu le intelegem inca,sau nu am vazut inca, de aia unia spun cas forte mkisterioase, ca nu le pricep sensu, nu le inteleg functionarea.Dar aia nu inseamna ca e ceva misterios, e ceva normal, pe care in viitor o sa fim capabili sa le intelegem.Invatam zi de zi cate ceva nou, descoperim chestii noi, apoi usor usor intelegem si ce era misterios acum ceva vreme in urma.

| benny7 explică (pentru relian):

Da despre forţa misterioasă care guvernează constelaţiile! Mulţumesc pentru frumos!*

| QueenOfLeon a răspuns:

Sunt alte civilizatii care pot intelege asta.
Sau suntem noi involuati.
Poate prin evolutie urmeaza sa gasim raspunsuri din ce in ce mai complexe.
Noi am pornit de la premisa ca pamantul este plat si ca oamenii cad in neant atunci cand ajung la marginea lui.
Putem evolua pana la un stadiu opus primitivismului.

| benny7 explică (pentru QueenOfLeon):

Mulțumesc!