De ce ce? Pentru ca s-au gasit niste explicatii astfel incat mintea noastra este comfortabila cu ele. De ce? De ce ce?
Oamenii de știință au demonstrat, de asemenea, că condiția de viață îndeplinește o serie de precondiții în care universul - trebuia să fie implicat. - Este logic că există cineva care a înțeles aceste condiții prealabile!
Deoarece există câteva legi în care se întâmplă lucrurile, este destul de logic că cineva a creat aceste legi?
Conditia de viata indeplineste o serie de preconditii in care universul este implicat?! Explica-mi asta putin mai detaliat.
Iar acel cineva, care a creat acele legi, este complex, este un cineva, nu un ceva, deci ce anume l-a creat pe acel cineva? Pentru ca cineva se supune la fel unor legi, acel cineva are celule, este materie care se supune legii.
Mai logic mi se par urmatoarele situatii:
1. Totul sa fi inceput printr-o reactie a doua elemente, printr-un dualism
2. Totul sa fi inceput de la o singura particula indivizibila din care este compus intregul univers, numit si monism
Concluzia mea este ca ceea ce traim este o reactie la care nu exista alternative pentru ca nu vad cum ar putea sa existe o alta constanta care sa influenteze inceputul, iar restul este incontrolabil.
Mintea noastră caută să înțeleagă lumea, natura, ca să putem trăi.
În efortul de a înțelege lumea, mintea crează abstracții, care sunt creații intelectuale. Astfel, legile naturii nu există în natură undeva în ea. Când creem legile, sistematizăm realitatea, găsim în ea structuri care se repetă, evenimente care se repetă, credem în cauză și efect. Toate acestea sunt invenții umane. Apoi fiindcă realitatea din creierul nostru potrivește cu ceea ce trăim noi în natură, spunem, atribuim aceste legi naturii spunând ce ea le are.
Că ele există acolo undeva și că sunt ale ei.
Daca au demonstrat oamenii de stiinta..atunci sa traiesti boss
Așa am "găsit" noi lucrurile, și încă nu am înțeles pe deplin mai nimic. Legile pot fi înțelese de orice viețuitoare, deoarece asta e prima condiție ca să supraviețuiești.