Dacă ar fi două separate probabil că ar fi prea puțină activitate în fiecare categorie. Oricum nu e o activitate uriașă nici așa, aceiași 5-10 utilizatori tot postează și-și răspund unii altora.
Și oarecum sunt subiecte legate. E categoria în care ori speculezi despre ceva ori te întrebi care ar fi răspunsul exact (științific) la o întrebare.
Religia e tot o filosofie, de ce are categorie separată?
Eu sper că tu nu crezi că astea sunt ceva împărțiri obiective. Sunt făcute în mare în fucție de câtă activitate e legată de fiecare temă. Dacă ar unii Știință și Filosofie cu Religie, jumătate din întrebări ar fi legate de religie.
La fel, de ce nu există categoria înformatică și Matematică? Pentru că mai nimeni nu discută de așa ceva pe site-ul ăsta. Deși mai sunt și categorii dintr-alea care primesc două întrebări pe lună, cum e Artă și Cultură...
Dar există categoria Cauze nobile în care nu s-a mai postat din 2016.
Iti dai seama ca daca ar exista o categorie separata numita stiinta, in afara de mine si alti 2-3 utilizatori nu cred ca ar mai raspunde cineva la intrebari. Categoria ar fi practic inactiva.
Stiinta este complicata pentru mintea omului de rand.
Din acest motiv rubrica a trebui combinata ca alta de umplutura.
Asa macar exista intrebari "filosofice".
Ei, nu, au postat administratorii și în 2019. De fapt multe din postările de acolo sunt ale lor, probabil că de aceea au și creat-o. În orice caz, dacă chiar ești curioasă, pe ce principii s-au format categoriile, ai putea să-i întrebi pe admini.
https://www.tpu.ro/utilizator/tpu
anonim_4396 întreabă: