| Superior a întrebat:

De ce existenta sufletului e considerata un act paranormal?
In fond, existenta sufletului poate exista in contrast cu ratiunea logica si stiintifica.

21 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu e vorba ca e considerata un act paranormal e vorba ca nu exista dovezi stiintifice care sa dovedească asta,stiinta nu e impotriva pananormalui, supranatural, stiinta e cercetare, cunoastere, iar in prezent a crede in existenta sufletului este o credinta

| Sn4k3 a răspuns:

Pentru ca nu-s dovezi ca ar fi real, si care ar fi contrastul ala cu logica si partea stiintifica? Sau o bagi pe aia ca nu-s dovezi ca n-ar fi real laughing?

| Donsavas a răspuns:

Psihiatria a demonstrat inexistenta unui suflet.

| Superior explică (pentru Donsavas):

Poti sa-ti sustii afirmatia cu dovezi/studii/exemple?
Astept, te pup!

| Donsavas a răspuns (pentru Superior):

Psihiatria e dovada vie.

| Superior explică (pentru Donsavas):

Blablabla,atunci cum de sunt multi savanati care sustin ca avem suflet, sau care cel putin sustin ca sufletul nu poate fi identificat momentan?
Adica, e mai logic sa spui ca nu exista dovezi, dar sa spui ca exista dovezi ca nu?
Cine afirma asta?
Doar tu?

| supadeceapa a răspuns (pentru Superior):

Care sunt acei savanti? Nume? Acei savanti sunt putini fata de cei pe care-i doare fund de suflet, oricum. Accepti doar ce-ti place tie sa auzi, nu-i asa? Restul nu conteaza.

| Superior explică (pentru supadeceapa):

Doi savanti renumiti care au propus ca sufletul poate exista din punct de vedere al fizicii cuantice, Roger Penrose si Stuart Hameroff.
Alti multi neruologi si psihologi considera experientele NDE ca dovada reala a sufletului/vietii de apoi.
Revista Psychology Today recunoaste ca NDE-urile nu pot fi halucinatii si ca constiinta, desi nu se stie cum, continua dupa moarte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Suflet blabalala fizica cuantică blabalalabaml NDE balababala ateu nenorocit de ce ateii blablabbalajabbabs

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Ce dovada e niste păreri a 2 persoane? au propus nu au dovedit deci nu e stiinta, alti pot considera ce vor ei, aia nu e stiinta, tu ai afirmat ca stiinta afirma asta ceea ce nu este adevarat

| Superior explică (pentru RAY):

Si multi alti neruologi si psihologi considera NDE-urile ca fiind cat se poate de reale -> Avem suflet si exista viata de apoi.

Si daca ar crede toti, absolut toti 100% ar fi egal cu zero, tu crezi ca stiinta =credinta, ca savanti cred nu ca fac experimente, cerceteaza, dar stiinta nu e credinta

Stiinta se adapteaza conform realitatii, nu ramane la acelasi stadiu.

Stiinta nu se adapteaza, daca se adapteaza e credinta, iar confunzi credinta cu credinta

Evolutia tot o credinta e, deci de ce o sustineti asa mult?

Cum poti afirma ceva daca habar nu ai despre ce inseamna acel lucru? tu nici macar nu stii ce e evolutia

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

De ce nu studiezi tu creierul uman in loc sa-ti tot pui intrebari din astea inutile?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu frate fizica cuantică deja a demonstrat că nu e așa

| Superior explică (pentru anonim_4396):

Wow,nici RAY nu a afirmat asa ceva, nu ma asteptam sa spui o asa minciuna...
Ma rog, daca nu e minciuna, da-mi niste dovezi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Păi eu am spus asta pe baza la ce mi-ai demonstrat tu pe aici

| Jay1 a răspuns:

Din punct de vedere științific existența sufletului nu a fost dovedită. reprezintă esența imaterială (muritoare sau uneori nemuritoare)

Întrebări similare