Nu e vorba ca e considerata un act paranormal e vorba ca nu exista dovezi stiintifice care sa dovedească asta,stiinta nu e impotriva pananormalui, supranatural, stiinta e cercetare, cunoastere, iar in prezent a crede in existenta sufletului este o credinta
Din punct de vedere științific existența sufletului nu a fost dovedită. reprezintă esența imaterială (muritoare sau uneori nemuritoare)
Wow,nici RAY nu a afirmat asa ceva, nu ma asteptam sa spui o asa minciuna...
Ma rog, daca nu e minciuna, da-mi niste dovezi.
Pentru ca nu-s dovezi ca ar fi real, si care ar fi contrastul ala cu logica si partea stiintifica? Sau o bagi pe aia ca nu-s dovezi ca n-ar fi real ?
De ce nu studiezi tu creierul uman in loc sa-ti tot pui intrebari din astea inutile?
Păi eu am spus asta pe baza la ce mi-ai demonstrat tu pe aici
Care sunt acei savanti? Nume? Acei savanti sunt putini fata de cei pe care-i doare fund de suflet, oricum. Accepti doar ce-ti place tie sa auzi, nu-i asa? Restul nu conteaza.
Doi savanti renumiti care au propus ca sufletul poate exista din punct de vedere al fizicii cuantice, Roger Penrose si Stuart Hameroff.
Alti multi neruologi si psihologi considera experientele NDE ca dovada reala a sufletului/vietii de apoi.
Revista Psychology Today recunoaste ca NDE-urile nu pot fi halucinatii si ca constiinta, desi nu se stie cum, continua dupa moarte.
Suflet blabalala fizica cuantică blabalalabaml NDE balababala ateu nenorocit de ce ateii blablabbalajabbabs
iEmonel întreabă: