anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce imbatranim? Adica practic ne autodistrugem, nu?

11 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Din punct de vedere stiintific omul are capacitatea de a trai vesnic. De exemplu, la fiecare 7-10 ani se schimba celulele. Acest proces functioneaza corect pana la 30-40 de ani cand incepe sa incetineasca si sa devina defectuos. De ce se intampla asta? oamenii de stiinta nu au raspuns. Biblia spune ca din cauza pacatului mostenit de la Adam noi imbatranim si murim (Romani 5:12), si ca prin jertfa lui Isus, oamenii vor putea deveni din nou perfecti. Tot Biblia explica si modul in care Dumnezeu isi va indeplini scopul si ofera motivele pentru care ne putem pune incredere in ea. Cine e curios sa imi scrie personal.

| Clorox a răspuns (pentru Clorox):

Fara ultima parte laughing
Sunt ateu, lol laughing

| Jager a răspuns:

Tot expira pana la urma

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Jager):

Apa nu expira, dar da, e corect

| Jager a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma refeream neaparat la celelalte chestii. ma refeream la corpul uman.
Dar nu ne autodistrugem. Doar ca celulele au un termen limita la care sa se reproduca.

Răspuns utilizator avertizat
Bula
| Bula a răspuns:

Nu ne distrugem.
Doar iesim din termenul de functionare.

| T0T a răspuns:

Orice se uzează cu timpul, chiar și organismul uman care fiind un organism viu îmbătrânește, are loc o îmbătrânire la nivel celular. E cum ai întreba de ce nu vedem tot spectrul culorilor. Așa suntem concepuți, imperfecți și efemeri însă destul de perfecți și avem destul timp.

| 4b a răspuns:

Devenim batrani prin parasirea idealurilor noastrewinking

| oprescudorin11 a răspuns:

Cred ca oamenii imbatranesc din cauza autosuficientei si a limitarii obiectivelor propuse in viata! Practic din plictiseala, lene, lipsa de imaginatie, lasitate, etc.
Da! Iti dau perfecta dreptate! Ne autodistrugem!
Viata are salturi mari, de tehnologie, cultura, fel de acceptare religioasa, schimbarea valorilor!
Eu cred ca uneori suntem prea lasi sa mai luptam, facem evaluari (ca la piata:cat sa mai investesc din mine ca sa merite sa mai traiesc?).
Ceva in acest gen.
Si majoritatea preferam sa murim!

| RAY a răspuns:

Selectia naturala favoriseza organismele cele mai bine adaptate la mediu,adica organismele care sunt tinere ele se pot reproduce si supravetui mai bine ca cele batrane de asta moartea e un fel de reciclare a naturi, scopul e reproducerea nu supravetuirea, degeaba traiesti o suta de ani si nu faci copii, scopul naturi e sa faci copii sa-i cresti si apoi sa mori, celule mor mereu si se fac altele mai ales la tinerete, asa am evoluat noi ca specie find mamifere, nu ne autodistrugem si evoluam, ne adaptam, ne reproducem

Întrebări similare