anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mi se ingroasa maioneza?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maioneza prin etapele sale care sunt foarte elaborate, persista sa aiba o cosistenta moale care tinde sa se ingroase; mai ales ca bati ouale.
Stiinta de a bate ouale cu ulei dateaza din strabuni, cand le batau ouale femeile la barbatii pentru ca ei sa fie satuli pentru o noua zi de coasa. Daca il intrebai pe cumatrul Mihai Spionul ti-ar fi dat un raspuns asemanator.

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E normal sa se ingroase, adauga zeama de lamaie si putina apa minerala si o aduci la consistenta dorita.

| SweetCandy a răspuns:

Eee... daca traieste bine, de aia se ingrasarolling on the floorrolling on the floor

| SweetCandy a răspuns:

Npchappy

| kathessa a răspuns:

Vezi sa nu se taie mai bine!

| Ruxy a răspuns:

De ce se ingroasa? Cred ca de la ulei...in cazul asta, adauga putin apa rece sau cateva picaturi de zeama de lamaiewinking
Functioneaza!

| doinisor a răspuns:

Pentru ca asa trebuie sa fie nu subtire sa curga, inseamna ca e bine facura.

| cristi27 a răspuns:

Grea intrebarelaughing

Întrebări similare