Sunt de acord ca sunt prea multe ore. La liceu o sa fie si mai greu, pentru ca sigur o sa incepi la ora 7.30 dimineata si o sa termini la ora 2 dupa amiaza. Crede-ma ca atunci cand o sa ajungi acasa, nu prea o sa mai ai chef de iesit afara cu prietenii, mai ales daca o sa ai teme multe teme, mult de invatat, lucrari maine si altele. Chestia e ca daca ai colegi de treaba si sunteti cu totii prieteni buni, atunci te poti distra cat de cat si la scoala, iar ziua parca o sa treaca mai repede. Eu nu am avut norocul asta, pentru ca aproape toti din clasa erau niste vagabonzi fara cei sapte ani de acasa si din cauza asta, parca trecea mai greu ziua pentru mine. Oricum, eu nu am stat la toate orele, pentru ca nu vroiam eu sa stau pana la ultima ora, ca aveam sport, desen, muzica, religie si alte materii din astea, care mi se par banale si o pierdere de timp, mai ales ca profesorii nu puneau absente, asa ca pentru mine oricum unele zile treceau un pic mai repede si aveam ceva timp pentru alte lucruri. Daca ultima ora e matematica, chimie, geografie, fizica, romana, e mai greu. Dar gandeste-te macar in felul asta. E adevarat ca atunci cand o sa termini liceul, facultatea sau ce alte studii o sa mai faci, o sa ai o slujba, unde o sa lucrezi probabil zece ore pe zi, asa ca daca nu o sa te obisnuiesti cu orele mai putine de la scoala sau liceu, ce o sa faci cand o sa ai o slujba? Dar copiii sunt copii, asa ca trebuie sa profiti de copilarie cand ai ocazia, iar scoala si liceul te poate tine prea ocupat si uneori cand te astepti mai putin, observi ca a trecut copilaria pe langa tine si nu ai putut sa profiti de ea. Orice ai face, nu ai scapare, ca asa e peste tot in lume si trebuie sa te obisnuiesti.