| xSega a întrebat:

De ce nu mai apar extratereștri si OZN-uri pe cer de când au apărut telefoanele performante?

Răspuns Câştigător
| Shammal a răspuns:

Cum nu apar? Sunt o multime de clipuri pe net.

8 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Fenomene inexplicabile (pentru omul de rand) apar pe cer tot timpul, sunt pe Youtube astfel de clipuri cu zecile de mii.Si oricum daca auzi mai putine zvonuri despre ''cum ca acolo si acolo poti vedea farfurii zburatoare'' din gura lui nea' mitica de la coltu' satului, este din cauza ca lumea acum are nevoie de dovezi (filmari) pentru ca este posibil cu tehnologia de care dispunem, nu mai crede nimeni in vorbe goale aruncate la betie.

| Alex1992buc a răspuns:

Pentru ca nu au aparut nici inainte, sunt niste fakeui

| Sn4k3 a răspuns:

Ies prea bine in poze acum laughing

| xerxes1 a răspuns:

Ti se pare.

| Alfred0703 a răspuns:

Clipurile de net sunt 70% trucaje. OZN-urile sunt pe cer, dar ei avand o tehnologie foarte avansata nu apar pe radare si sunt "invizibile". Daca noi avem acum tehnologii care ne mascheaza avioanele si pe radar apar de parca ar fi pasari, imagineaza-ti ce fac ei. Si ei nu apar din "greseala" pe cer, doar atunci cand vor sa fie vazuti.

| Mclaren12 a răspuns (pentru Alfred0703):

70%? Mie unul mi se pare puțin. Cunoști cazuri concrete?

| goblinuldansatordincalcaie a răspuns:

Asta l-am intrebat si eu pe castravetede din frigider si m-a trimis sa vorbesc cu tigaia din bucatarie. Tigaia mi-a spus ca la extraterestrii le e frica de telefoane si ca ei cred ca daca bei spirt iei foc.

| anonimg a răspuns:

Din cauza radiatiilor telefoanlor mobile. laughing)
Sper ca stii de gluma.

Întrebări similare