| harciog a întrebat:

De ce nu ne place intunericul si oamenii pierduti vesnic in el? Ne simtim inferiori pentru ca vad mai bine ca noi singura diferenta fiind ca nu stiu s-o arate?

12 răspunsuri:
| harciog explică:

Raspunsul meu, fiind un simplu membru ca si voi, nu am pretentia sa fie luat litera de lege.Am raspuns doar sa-mi fac cunoscuta opinia, este simplu.

| Hombre a răspuns (pentru harciog):

Doar Ema te mai poate salva de la intunericul vesnic pacatosule.

| WhatheWow a răspuns:

Pentru ca Intunericul nu e asociat de obicei vietii ci opusul ei; Lumina e sustinatoarea acesteia, de aceea lipsa ei ne displace.

| dragos9234 a răspuns:

Mie nu imi place intunericul dar nici nu imi displace.
Cum adica pierduti in el?(in intuneric adica)

| Delicacy a răspuns:

Mie îmi place şi întunericul şi nu mă simt inferioară cu nimic când vine vorba de asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici nu ma nimerisi, imi place foarte mult sa stau in intuneric si in deplina liniste, sunt un om pierdut vesnic in el?
Hopaaaaa! stai asa ca nu-i asa laughing am cazut in capcana laughing
Nu mai zic nimic, las si pe altii sa cada'n teapa

| harciog explică (pentru anonim_4396):

Esti ciudata, de ce crezi neaparat ca vrea cineva sa traga in tine?

| anonim_4396 a răspuns (pentru harciog):

Asteapta ma nebunule ca m-am prins, am editat raspunsul, intra la profilul meu sa vezi ce-mi face ciudata, ti-a facut si tie miorlau asa vreodata? laughing

| harciog explică (pentru anonim_4396):

Degeaba,trezesti "nebunul"si-i spui sa astepte? Doar stii ca nu poate...

| anonim_4396 a răspuns (pentru harciog):

thumbs up

Răspuns utilizator avertizat
| Kaveri a răspuns:

Acum am invatat ca lumea este oglinda sufletului meu. Ca eu nu vad lumea, ci ma vad in ea. Cand sunt fericit, lumea mi se pare minunata, cand sunt necajit, lumea imi pare trista. Ea nu este nici vesela, nici trista. Ea exista. Atat. Nu lumea ma necajea, ci starea mea de spirit si grijile pe care mi le faceam. Am invatat sa o accept fara sa o judec, fara nicio conditie.

Întrebări similare