anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce oamenii doresc sa aiba lucruri care apartin unui brand ( de la telefoane, haine chiar și mancare)?
De ce au încredere în firma care produce aceste produse chiar si dupa ce dezamageste sau dupa ce lucrurile pe care le-a produs încep sa nu mai fie atat de calitative pe cat trebuie, costă si pe cat este renumele...
De ce oamenii cumpara Apple avand in vedere ca sunt alte produse care depasesc Apple la unele categorii?
De ce mai degraba cumpara TOT(la un pret destul de excesiv) decat sa își construiasca SINGURI lucrurile de care au nevoie(ce nu ar costa atat, sau daca ar costa, macar s-ar merita) ( începand de la legume si pana la telefoane chiar).
Poate ar iesi ceva mai calitativ decat TOT de pana acum.
* Scuzați exprimarea într-un fel mai ^greoaie^ dar îmi este mult mai ușor să vorbesc în engleză(îmi gasesc cuvintele mai repede, au si alta logică și suna într-un fel față de limba romană. Oamenii ca mine sunt clasificați drept ^ fără cultură ^

Răspuns Câştigător
| BBJHHRUGs a răspuns:

Asta se numeste manipulare din partea unui monopol. marile corporatii ii fac pe oameni sa ii idolatrizeze stimulandu-le nevoile. e la fel ca atunci cand tu ai un solist favorit, tu ii cumperi acestuia cd-urile, el te dezamageste cu o melodie apoi isi revine, iar tu continui sa ii cumperi discografia doar pentru ca iti place cum canta. mai este si viralitatea asta economica care consta in concurenta modei. adica daca un cocalar si-a luat un macintosh, de ce sa nu imi iau si eu un Apple (mentalitate de turma) intelegi. oricum eu sunt oldschool in materie de ce tine de haine, electronica sau mancare (chiar demodat spun unii) dar macar eu nu sunt controlat de un brand.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Apple este calitate asta o stie oricine care lucreaza in domeniul IT sau si cei care au avut produse de la Apple, da exista dar aia fac economie la calitate

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Xd

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Poftim?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nimic, voiam să spun că îți mulțumesc pentru răspuns!

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok

| Raducons a răspuns:

Li se pare ca sunt mai apreciate si majoritateaau aceste produse si vor sa fie si ei in rand cu lumea
Este clar ca poti sa iti faci treaba la fel de bine si cu un telefon mai ieftin, la fel cum te descurci si cu o masina mai ieftina. Exprimarea este ok nu iti face griji.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Raducons):

Mulțumeeeesc!

| Pesmqsz a răspuns:

Conceptia din ziua de azi e : Ce e scump e bun! Dar nu e asa oameni sunt ca oile la lucerna gramada dar apoi iti dai seama ce idiot ai fost!

Bula
| Bula a răspuns:

Fiindca RECLAMA E SUFLETUL COMERTULUI.
Unele brand-uri investesc peste jumatate din profit in reclame.
Te bat atat de mult la cap incat le cumperi produsele chiar si daca stii ca-s daunatoare, slabe si scumpe.
Daca prostia e implantata in subconstient, omul este in stare sa faca orice, chiar impotriva principiilor invatate.

| Sn4k3 a răspuns:

Cumparam de la firmele mai mari (cred ca la asta te-ai referit) pentru ca sunt mai cunoscute. Si exemplul tau cu Apple, nu e logic ca oamenii le cumpara pentru ca sunt diferite (ca sistem de operare, cum arata etc)? Cat despre sa ne facem singuri lucrurile, legume, telefoane, cine sta sa creasca niste amarate de legume in loc sa le cumpere mai ales daca nu are unde? La telefon sau tehnologie nu cred ca mai trebuie sa zic nimic. Ceva mai calitativ n-ar iesi sub nici o forma, poate economic.

| Steregoi a răspuns:

Speranta oarba.

| Dorotheea21 a răspuns:

Da chiar, de ce oare ar prefera oamenii Fossil in loc de Slava, Apple in loc de Bosch sau Sony in detrimentul Xing-Ping-Pong? happy