NOname
| NOname a întrebat:

De ce omorâm oamenii, care au omorât oameni, pentru a demonstra oamenilor, că nu trebuie să omorâm pe nimeni?

72 răspunsuri:
| Alana_8566 a răspuns:

Sunt din Basarabia 4 luni in urma au fost gasiti impuscati 2 adolescenti... si esti de parerea ca asa dobitoace trebuie lasate sa traiasca...ei nu sau acomodat in societate si nici nu vor dar nimeni nu-i vinovat ca sunt ticniti persoanele astea au doar o cale si nu mie jale de ei atunci cind vezi parintii plingind iti trece toata afectiunea fata de ei

| RainUmbrella a răspuns:

Cred ca intrebarea aceasta este un raspuns dar in ghilimele. Adica din cat am inteles eu n-ar trebui sa omoram oamenii care au ucis oameni pentru ca n-am fi un exemplu bun pentru ceilalti oameni! Cum am putea sa le demonstram oamenilor ca nu trebuie sa ucizi daca noi ucidem? Sper c-ai inteles raspunsul.

| elena_3930 a răspuns:

Pentru ca trebuie pedepsiti si pedeapsa cu moartea este cea mai temuta. E clar ca asasinul se va gandi de doua ori inainte sa ia viata cuiva.
@NOname, imi plac intrebarile tale pentru ca pun lumea la gandire si nasc subiecte de dezbatere.
@Hombre, imi place cum gandesti.winking Exact pe gustul meu!

NOname
| NOname explică:

Mulţumesc, elena! Mă bucur că reuşeşti să vezi lucrurile în ansamblu şi în perspectivă şi să priveşti dincolo de cuvinte.

Acelaşi lucru pot să spun şi despre tine, RainUmbrella.
...11 ani?! Wooow! Incredibil! Impresionant!
Respect părinţilor care te-au crescut!

| jessyka_9063 a răspuns:

Pai in intrebarea ta se afla sh raspunsulbig grin

| Evelynne2002 a răspuns:

De acord cu lola ca sunt rai si omoara oameni

| Valisha18 a răspuns:

Pentru ca nu gandim, ar fi raspunsulmeu! laughing Alt motiv, nu cred! rolling on the floor

| Simonaaaa a răspuns:

Din razbunare pentru ca oameni vor sa se razbune si daca au iubit pe cineva care a fost omorat ei ar vrea sa se razbune si oameni aia care amoara oameni au probleme nu mai gandesc si toate astea sper ca te-am ajutat :*

| ovishadow a răspuns:

Eu cred ca omoram oameni care au mai omorat alti oameni ca sa ii rasbunam pe ce i ucisi, provocand mai multa durere.Asta este ceea ce provoaca ura si suferinta

| SomeBodyThatDoesNotMatter a răspuns:

Sa spunem ca un ucigas e bolnav mintal. El ucide 10 oameni. Vine asa-zisul salvator, care il ucide pe criminal, si in acelasi timp salveaza poate inca 25 potentiale victime incheind acest sir. Nu ar fi alta cale, "lupul isi schimba parul dar naravul ba"

| RoseQueen a răspuns:

Chiar nu stiu. Unii oameni sunt prea plini de mandrie pentru a vedea ca oricine se poate schimba si nimeni nu trebuie omorat.Dar cand acei oameni au puterea, iar ceilalti nu too ce putem face este sa privim neputinciosi cum cadem intr-un vid. Daca am putea cu adevarat sa shimbam lumea...Dar mereu vom ramane cu daca si nimic mai mult daca nu luam atitudine acum.

| cosmin2344 a răspuns:

Urmaream un film istoric in care oamenii se omorau unii pe altii, si k de fiecare data, trebuie sa fie personaj pozitiv si negativ.implicat in poveste si convins de istoria evenimentelor,reuseam sa-mi doresc k scotienii sa ucida toti englezii,in toiul bataliei,camera de filmat,incepe sa se ridice usor,usor,deasupra acestor oameni nenorociti ce-si lua viata unul altuia,si tot ridicandu-se, la un moment dat nu mai distingeai care e unul si care celalalt, ceea ce vroia sa transmita regizorul era altceva.si eu intelegeam dincolo de cuvinte.fiecare in sinea sa lupta pentru o cauza dreapta,fiecare dintre ei era asteptat sa se intoarca acasa,de mama, de frate sotie sau copii, de ce Dumnezeu a inoculat in itele noastre aceasta spurcata dorinta de putere?