anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce Rusia isi tot umfla muschii, vad ca deja lucrurile se inrautatesc, ei fac ce vor acolo, chiar e Rusia cea mai mare putere de isi permit lucrurile astea?
De ce SUA nu intervine?

30 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, fac că și le permit. USA intervine atât cât poate.

| Lukasssz a răspuns:

Oricarei tarii le e frica de Rusia, mai bine spus de tacanitul ala de Putin.

| zilog a răspuns:

Pentru că in România nu se mai face armata obligatorie
pentru ca ei stiu ca Romania a fost vanduta altor puteri aliate rusiei
pentru ca ei au departea lor chinezii si ei au forta militara
asa ca gata vor sa cuceresca toata planeta
dar nu e problema o sa scapi cu viata
ca stia dea al de nato si amerca sunt datori la chinezi si la rusi
ca tot sau imprumitat o gramada
ce mai fabrica AMERICA?
ce mai fabrica tarile din nato nimic
asa ca sunt deja cuceriti fara ncii un fel de razboi
este de ajuns sa spuna chinezul sa le dea datoria
si gata astia le da tarile intregi pentru ca gata sunt datori
scot steagul alb inainte de a trage vreun foc
sunt cuceriti din contabilitate
gata nici nu mai e nevoie de razboi
dar ei fac acest teatru vai pac pac pac hai că ne impușcăm un pic
ca șă înteleagă si prostimea mare masă a manelistilor
că vai au fost cuceriti in lupta
pe când ei au fost cuceriti inca din 1989 de când au acceptat să se distruga toate fabricile
si de atunci si-au amanetat viitorul cerand credite doar cu buletinul
iar globalizarea si consumerismul a condus ca sa se desechilibreze balanta la nivel planetar atat de rau in cat acum ce mai inseamna nato in functie de puterea chnezilor dar a rusilor
care totusi au mai produs cate ceva
nu au cum sa traga in rusi pentru ca ruisii le cer banii datoriile
spun ca daca trageti cumva in noi trebuie mai intai sa ne platiti tot ce ne sunteti datori
si nu au de unde pentru ca pe aici prin nato sa cam perpetuat sa se puna ca parlamentari rudele prietenii neamurile amantele
si toti au cam fost doar pe distrus pe demolat fabrici pe furat
totul a fost condus pe principiul dupa mine potopul

Singura scăpare ar fi dacă ne-am uni toti si am iesi in stradaă șă ii primdem pe vânzătorii de neam si tară
și să le dăm imigranților tuturor care vin pe aici să ia pământ și apă să devină ei pământ si apă

pentru că altfel in foarte puțin timp România va dispărea
va fi un loc plin de africani indieni... si alte natii
in cât nu o să mai vezi români aproape pe nicăieri
cum nici in Anglia nu mai găsesti englezi
oare de ce nu prea mai sunt englezi in Anglia

pentru ca mai nou daca esti patriot si naționalist iti zic ăștia ca esti rasist si xenofob

| zilog a răspuns:

Ma duc la mare la odesa 2 saptamani nu imi e frica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau macar NATO

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rusia nu poate sa faca nimic daca se ia de o tara mai mare. Nu cred ca ar putea invada nici Polonia sau Romania

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întreabă-i. Ei știu cel mai bine.

| chuckmanson a răspuns:

Cum să intervină? Dacă zici militar, a încerca sa dărami guvernul unei țări sau să le impui militar ce să facă nu arată bine deloc la nivel internațional, indiferent cat de mizeră e țara respectivă. Plus nimeni nu își dorește al treilea război mondial. Avem deja destule probleme la nivel global. Pandemie, schimbări climatice, sărăcie care crește, fasciști adunând din ce în ce mai multă putere în multe țări, inclusiv a noastră, China comite genocid, Turcia se transformă într-o dictatură teocratică plus multe alte probleme pe care nu mai am chef să le scriu. Un război cu cele mai mari puteri militare din lume e ultimul lucru de care avem nevoie. Avantajul pe care îl are Rusia e militarismul plus faptul că Putin are o istorie de a își face opoziția să dispară și îi îndoctrinează pe ruși cu propagandă despre occidentul malefic care vrea să distrugă patria. De asemenea Putin e mult prea megaloman să suporte critica americanilor. Biden l-a numit recent un ucigaș pe Putin, iar el a început să aducă în discuție imperialismul și sclavia din America. Drăguț că încearcă să facă pe progresistul ce să spun.

| Mopmop a răspuns:

Sunt mana in mana. Vezi in istorie Yalta. Nimic nu s-a schimbat... Acum reimpart lumea iarasi.

Răspuns utilizator avertizat
| Eisenheim a răspuns:

Sa zicem că tu ai casa, curte, gradina, și clar faci ce vrei happy ar fi corect sa intru eu și să îți dau ordine, să îți schimb florile, sau ceva? happy De ce ar trebui sa intervină cineva in treburile altcuiva happy

| anonim_4396 explică (pentru Eisenheim):

Pai nu asa, ei sunt agresivi, si e o amenintare la adresa tarilor cu deschidere la marea neagra, o sa fie lasati pana ce o sa ajunga linga tara noastra si dupa ce mai e de facut?

| Eisenheim a răspuns (pentru anonim_4396):

Noi oricum plecam din tara că vedeți bine cum e,și dacă ajung cu ce ne ajuta? Cu ce ne ajuta daca intervin americanii,la fel și eu prin agresivitate? Oricum ar fi tot nu iese nimic bun happy și bine vedem că noi nu santem buni de nimic, hai sa recunoaștem, fara străini și fonduri europene ar fi vai de cucu nost'. Și așa cu toate sfaturile și ajutor bănesc tot nu ne știm descurca, tot ne furam unii pe alții cu orice ocazie, santem o pungă de cini minis ne mâncăm care pe care putem happy

| ImJack a răspuns:

Bai când va aud cu SUA cu NATO, Rusia dacă are probleme cu cineva NATO și SUA doar le spun și încearcă sa încheie un pact însă nu o sa se bage asa de mult într-un război fiindcă sunt conștienți ca va ieși un război mondial și nimeni nu vrea asta, deci da Rusia își permite atât timp cât nu atât a direct SUA.