În primul rând o pot face doar ca să se dea importanţi,sau să te enerveze. În al doilea rând,poate că le pasă de viaţa celorlalţi, şi, să zicem. încearcă să aibă grijă de ei. Cu toate că nu au niciun drept.
Din cauza ca se simt superiori.si cred ca viata acelor persoane le implica pe ele in mod direct!
Nu-i treaba ta.Este un cintec cu numele asta cintat de trupa Sexi.Asculta-l si vezi de ce.
Pai. Doar sa se afle in treaba. Sau de exemplu : X nu e prea popular si Y stie multe lume. X se baga in viata lui Y doar ca sa fie popular. Cred ca ai priceput ceva
Nu sunt fericiti si nu le place sa vada daca altii sunt.Sau pur si simplu se cred mai destepti ca altii.
Hmmm...Buna intrebare!
Parerea mea este, ca pentru ca sa le faca viata mai grea.
Nimeni nu se poate baga in viata matale daca nu-i permiti chestia asta. Cate adieri de vant nu intra pe un geam, dar cine le simte in somn?!
Pentru ca nu au viata lor proprie si dupa mai multi ani de trai isi dau seama, daca isi dau, ca au facut multe greseli si vor sa-si schimbe viata, dar nestiind cum, o imita pe a altora si ti se par enervanti