Simti iubire adevarata fata de persoana care iti rezoneaza cel mai bine in inima si in minte. Pur si simplu, simti.
Da, daca in trecut ai avut experiente frumoase impreuna cu cineva atunci tinzi sa extinzi trairile de atunci la situatia de acum, cu persoana de acum si cateodata sa ii atribui si ei din calitatile celei din trecut, intervenind aici comparatia. Normal, tot ceea ce am trait noi in trecut nu se uita, ramane in suflet orice ar fi, dar si felul in care iti imaginezi viitorul poate influenta in rau sau bine relatia de iubire cu ea.
Totul tine de noi si numai de noi si de nimeni altcineva. Noi ne comandam cum sa fim si ce sa simtim fata de cineva anume, si nu intotdeauna o facem constient.
Asta e parerea mea
Parerea mea este ca e in functie de caracter Ca sa iti placa de cineva trebuie sa aveti multe lucruri in comun, dar in acelasi timp caractere diferite ca sa va completati unul pe celalalt, sa stii ca persoana de langa tine iti poate oferii fara nimic in schimb ceea ce tu ai nevoie
Modul de a privi lucrurile, sentimentele care ar putea sa apara si sa le nutresti pentru acea persoana, fizica si chimia trupului si a sufletului, intelegerea dintre oameni...
Daaa si ii faci promisiuni pe patul de moarte "stii? n-o sa pot iubi pe altcineva."
Ipocrizie, la doua luni dupa, sari in bratele( sau te rezumi la cracii) alteia.
Esti inconstient pe moment, influentat de feromonii acelei persoane.Inca nu avem noi o gandire chiar asa de intuitiva si dragostea nu prea te pune pe meditat, esti mai mult pe butuci si zbieri ca un miel cand apare calaul ireconcilierii.
Da, eram cu ea la o serbare in cinstea lui Gheorghe Gheorghiu Dej, inca mai am o amintire cu ea in minte pe alb negru, si atunci mi-a zis: "stii?!?! cred ca ar fi bine sa luam o pauza!" I-am tras usor o palma, crezand ca vrea sa ne despartim.Ea saraca avea un prototip de prezervativ in mana.
Cred ca avea si vocea celor de la Chip and Dale...vag imi amintesc!
Dureros omule imi pare rau pentru tine dar nu dispera...balta are peste!
AvalohAlyn întreabă: