Pentru că, nu prea cred că, există dovezi ştiinţifice care să confirme existenţa lui. Şi până la urmă ţine de credinţele fiecăruia
Tine de gandirea fiecaruia, chiar daca multi ajung sa gandeasca cu creierul si ideile altora, ca doar daca nu exista dovezi stiintifice inseamna ca nu exista.
Oameni sunt inteligenti, sunt superiori si cel mai important sunt aroganti si nu cred ce nu vad, decat daca un nene care e om de stiinta le zice ca e adevarat, atunci e adevarat, ca de acel nene are o diploma.
Eu unu cred ca orice e posibil, cu anumite limite.
Din acelasi motiv pe care Russell l-ar fi mentionat daca s-ar fi pomenit fata-n fata cu Dumnezeu dupa moarte: "N-au fost suficiente dovezi, Doamne!"
Pt ca majoritatea oamenilor sunt mult prea limitati pentru a intelege aceste lucruri. si merg pe sistemul ca nu exista ceva ce nu poate fii dovedit.
Pentru ca unii dintre noi nu cred sau poate nu vor sa creada in asa ceva vorba aceea pana nu vad nu cred.
Pentru ca noi stim mai bine
Da, am cont si pe occult (n-am putut raspunde prin mesaje)
Pentru ca nu se poate dovedi ca exista asa ceva si pentru ca oameni care au zis ca traiesc asa ceva oameni de stinta zic ca nu sunt normaliFunda?
Cred ca am eu raspunsul pentru tine. Oamenii neaga existenta paranormarului,pentru ca mintea lor a devenit atat de inchisa incat nu poate percepe ceva care este extraordinar,de domeniul fantasticului, si li se pare imposibil, sa existe o anumita "Ruptura " de normal, chiar daca traim intr-o lume total anormala.Paranormalul nu e inteles, pentru ca oamenii nu permit mintei sa il vada; paranormalul e negat pentru ca oamenii nu mai au perspectiva; paranormalul este negat deoarece, oamenii au crezut ca dumnezeu este acest paranormal, si cand au zis "Doamne da-mi" si nu au facut nimic au stat si au asteptat, si nu li s-a intamplat "minunea" au incetat in a mai crede. Exista si oameni care au imaginatie si perspecitva si inteleg ca atata timp cat exista normalul, exista si paranormalul
Cercetatorii paranormalului au gasit cateva corelatii statistice semnificante pentru telepatie, precognitie si influentat numere aleatoare si tot bat apa-n piua de cateva decenii cu astfel de cercetari. Pai la o semnificanta de 0, 05, un experiment din douazeci se datoreaza purei intamplari. Daca tinem seama de cate cercetari paranormale nu ating acest prag si raman in sertar (nepublicate), se prea poate ca toate rezultatele paranormale semnificante sa se datoreze intamplarii si nu unor fenomene paranormale reale.
In momentul in care paragnostii or sa renunte la mobile am mai putea crede ca e ceva real in paranormal, problema e sa nu faca asta de ochii lumii si sa discute in continuare cu prietenii la telefon sau prin Messenger.
Hm... Nu inteleg ce legatura are paranormalul cu celularele? Si hai sa iti zic eu ceva ce nu poti sa gasesti oricat ai cerceta :Lucrurile paranormale nu se intampla cercetatorilor care cheltuie o tona de bani sa urmareasca cai verzi pe pereti, nu lucrurile paranormale se intampla omenilor paranormali; in alta ordine de idei, paranormalul nu consta numai in telepatie sau precognitie, paranormalul consta in mult mai mult decat poti intelege tu, sau eu sau orice om, oricati bani ar investi in asta
A lua milionul lui Randi=dovada. A vraji despre paranormal nu e o dovada.
Prietene,in Harry Potter nu cred, dar cred ca paranormalul exista deoarece in ultimul rand nu vad ca ar mai exista normalul, ci doar anormalul; asta e una, dar vazand cata stupizenie exista in lume, decat sa cred intr-o lege a banilor si a prostiei, alternativa de a crede in paranormal mi se pare mult mai buna...
Sti ...nu e un raspuns destul de "coerent" la ceea ce am zis eu,ceea ce ma face sa imi intaresc crezul in ideea ca paranormalul e mai mult decat am putea intelege noi. Oricum e dreptul tau sa nu crezi, dar decat sa cred in droguri,,bani, alcol, tutun, si un sistem defect, mai bine cred in paranormal
Ba da, e perfect coerent. Fundatia lui Randi ofera un milion de dolari celui care demonstreaza obiectiv ca are daruri paranormale. Pana acum nu e niciun castigator, desi an dupa an se inscriu doritori. Deci daca exista un singur om cu suficienta inzestrare paranormala, premiul ar fi fost deja acordat. Chestia ca nu ai voie sa lucrezi in scop egoist nu tine, deoarece banii primiti poti sa-i donezi pe toti pentru copiii din Africa, suferinzi de foame si de sete. Si-n acest fel sa-ti faci o comoara-n rai, unde nu o roade molia si nu o fura hotul.
Chestia aia e o fatada ei de fapt vor sa gaseaca un subiect pentru teste
Si cu puterile paranormale te nasti depinde de tine daca le perfectionezi.
Toate porcariile astea de televizoare calculatoare etc ne indeparteaza de evolutia spirituala.De ce?
Nu stiu
I-a ajutat pe multi cu "puteri paranormale": http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Risperdal_tablets.jpg
Care e treaba cu tabletele?
Sunt recomandate atunci cand aperi niste idei bizare cu argumente si mai bizare (paranoide).
Ce insinuezi?
Ai imunizat paranormalul fata de critica printr-o teorie paranoida a conspiratiei. Deci despre paranoia era vorba.
Totusi de unde stii tu ce este normal daca totul este anormal? Nu inseamna daca oamenii in loc sa fie civilizati sunt... necivilizati exista paranormal.
Nimeni nu te obliga sa crezi in legea banilor. Eu nu cred in legea banilor si nici in paranormal, de fapt ceea ce zici tu nu are sens. Ce legatura au banii cu fantomele si demonii?
Hai sa pivim si din alt unghi.Tu realizezi ca dac ar aparea o persoana care ar avea cu adevart puteri paranormale, nu ar apuca sa incaseze acel premiu de un milion de dolari, pentru ca ar fi prins legat si infundat intr-un laborator pentru teste? Persoanele care au acest dar, au si ceva creier si realizeaza ca faza asta cu milionul e doar o momeala.In alta ordine de idei, te contrazici singur, pana acum negai existenta paranormalului(iar dumnezeu e paranormal, raiul)acum, spui de o comoara spirituala ...Cred ca ai o minte foarte incurcata.
Pai simplu aca nu ar exista oameni plini de bani facuti de pe urma altora, bani necurati si alte din astea, oamenii ar fi putin mai atenti la ce se intampla in jur. Spui ca nu crezi in legea banilor si nici in paranormal? Atunci tu in ce crezi? In droguri, in tutun, in alcol, in crime? pentru ca daca nu crezi in paranormal, nu poti sa spui ca crezi in dumnezeu sau in diavol ...In ce crezi? Sau te consideri ateu, necrezand in nimic?
Eu te consider demn de mila, pentru ca daca alea sunt crezurile tale, inseamna ca viata ta nu are nici un sens...
Nici eu nu stiu in ce sa cred... Uneori imi fac o lista de ce ar trebui sa cred in Dumnezeu, apoi fac o lista de ce sa nu cred. Poate ca aceasta necredinta o "arunca" Diavolul in mine.
Omul are nevoie sa creada in ceva, sa se simta in siguranta si sa stie ca exista ceva ce-l protejeaza. Religiile au aparut in urma cu cateva mii de ani cand oamenii nu puteau sa-si explica unele fenomene (ex. focul, fulgerul, gheata) si le atribuiau un zeu.
Si nu, nu cred in droguri, tutul, alcool sau crime. Nu doar fenomenele astea guverneaza lumea, mai sunt si alte lucruri bune in lume.
Da-mi exemplu de lucruri bune, adica ok sincer nici eu nu cred in dumnezeu sau in existenta lui, pentru ca daca ar fi atat de bun nu ar fi lumea guvernata si dominata de rau... dar lucruri bune nu mai vad, totul e "axfisiat" de atata rau si ura. La naiba chiar vreau sa mai aud un lucru bun!
Eu cred in Dumnezeu, dar Dumnezeu nu e musai paranormal, poate fi si Natura. Chestia cu comoara-n cer era sarcasm.
Tot nu mi-ai spus macar un lucru bun... intelegi tu, Da-mi un exemplu macar unul de un lucru bun care exista acum
Pizza?
Asta e un lucru bun , nici macar asta nu e, adica nu mai e facuta nici aia natural ..si te omoara incetu cu incetu ca e plina de toxine
Daca elimini toate mancarurile si bauturile despre care lumea zice ca ar contine toxine ajungi sa nu mai mananci si sa nu mai bei nimic si sa mori de foame si de sete.
Corect,nici apa nu mai e sanatoasa, deci revin la intrbarea :Zi-mi un lucru bun, adica cu adevarat bun... ca eu nu gasesc
La ce e buna, cand s-a demonstrat recent ca pasta de dinti incetineste functionarea creierului?
Nu ai zis pasta, dar ai zis periuta, si la ce dracu e buna periuta daca pasta face rau, la sters ghete, si pe alea le zgarie si pierzi timp ...si oricum nu vad rolul tau in discutia mea cu "doctorandus".dar astept sa vad ce perle mai poti spune
minunea secolului, minunea secolului e ca inca respiram...iar mancarea dintre dinti se scoate cu ata dentara, care e facuta tot din porcarii ..deci.
Daca ar fi asa de paranormal si ar avea acces la rezultatele de la Lotto, la teorii stiintifice nedescoperite altora, daca ar vorbi cu ingerii si ar putea prezice ce va fi bine sa faca in viata, el ar fi seful unui astfel de laborator si el ar avea milioane de dolari. La asta nu te-ai gandit? Sau crezi ca scandalele despre lux si orgii sexuale din jurul multor guru, maestri budisti si taoisti sunt din cauza ca ei iubesc prea mult ascetismul?
Trebuie sa privesti mai atent. Un copil care iese de la gradinita si-si vede parintii care au venit dupa el, doi prieteni care se intalnesc dupa un timp, o mama care isi vede copilul crescut mare si care isi aminteste cum se chinuia sa-l schimbe cand era mic. Sunt multe, dar tu preferi sa crezi ca totul e rau si ai grija sa nu cazi si tu acolo.
Pentru ca majoritatea oamenilor nu au vazut/nu au trăit asa ceva pe pielea lor
Deoarece oamenilor le e frica sa creada in ceva ce nu au vazut.Dar sunt si oameni care cred exp EU