| MarioDraghi a întrebat:

De ce sunetul nu are înfățișare? mă refer la sunetul de la voce, când vorbești de ce nu se vede? iarăși o întrebare din categoria stupide dar răspunsul vostru contează foarte mult pentru mine.

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca ai vedea sunete cum vad lilieci da ar fi ceva, dar noi nu am evoluat asa

| aXy99 a răspuns:

Sunt vizibile undele sonore, dar ochiul nostru nu le poate percepe.

| uratukiki a răspuns:

Mai întâi ce este sunetul? vibrația aerului datorită undelor provocate de o sursă de vibrații, cum ar fi corzile vocale (de aceea nu se pot auzi sunete în vid, pentru că în vid nu există substanța prin care să se poată propaga undele sonore de la sursă la receptor)

| Yui666 a răspuns:

Pentru ca...*eroare*. Wtf ce e cu intrebarea asta?! E sunet nu un urs in mijlocul strazi sa il vezi de la mama dracu

| KlArt a răspuns:

Dacă am putea vedea aerul, atunci am vedea și sunete laughing

| Emilian24 a răspuns:

In primul rand nu ainevoie sa vezi sunetul la ce iti trebuie sa il vezi de accea il poti auzi, daca nu aveai urechi il puteai vedea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KlArt):

Din categoria"Dragoste adevarata" avem expresia:"Esti aerul pe care il respir".
Citisem undeva ca sunetele sunt culorile care picteaza aerul.Concluzionam: aerul este colorat de sunete, tu esti aerul pe care il respir, esti sunet, vizibil.
Daca as sti cum arati, as sti ce infatisare sa-i dau sunetului din viata mea.winking

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru ramon2473):

Http://www.zooland.ro/ce-nu-stiati-despre-lilieci-3832
Liliecii nu sunt orbi. Cele mai multe specii de lilieci mici folosesc in primul rand ecoul pentru a putea gasi drumul, insa toti liliecii vad. Mai mult decat atat, liliecii mari se bazeaza mai multe pe vederea lor de noapte, decat pe undele de sunet.
http://www.9am.ro/......vedea.html

Tu nu ai inteles intrebarea si nici raspunsul meu

El a scris cum ar fi sa vedem sunetele, lilieci vad sunetele asta am scris