Initial au fost si prejudecati. In prezent nu prea mai sunt, dar s-au pastrat unele tendinte inca, care in viitor se vor pierde probabil incetul cu incetul.
Raspunsul este simplu- femeile sunt fashion, indragostite, si de multe ori scapa pe "cai gresite", altele decat toceala cu care erau invatate. Nu sunt prea diplomate..sunt sensibile, sunt frumoase.dar sunt femei. In plus in momentul in care au un copil, lucrurile se schimba..intrucat copilul are nevoie de timp, de atentie etc. Vb aia -femeia e facuta pentru cratita, copii si curatenie , iar barbatul este stalpul
Ai aparut aici pentru a-mi dai teoriile peste cap privind mentalitatea oamenilor asupra femeii?
Inteleg. Dar cine poate stii de ce multe fete de 10 ani, cand sunt intrebate " Ce vrei sa te faci cand vei creste?" raspund "Doctorita!"? Asa este in subconstientul omului,de obicei barbatii fac munca mai grea,fie ea intelectuala, fie fizica.Un alt argument este acela ca femeia este cea care naste,de aici grija deosebita care se transmite din mama in fiica. Asta nu inseamna ca e o regula. Se stie ca fizicul barbatului este mai "zdravan",ca sa zic asa,iar femeia este mai gingasa,de aici si cuvantul "feminin". E genetic. Psihic, se considera ca barbatii sunt mai ageri la minte,iar femeile mai atente,prevazatoare,ordonate. Si asta e tot genetic,spiritul matern. Dar nu e batut in cuie,exceptia confirma regula,drept dovada,istoria cunoaste multe nume de femei care au fost consacrate in stiinta,medicina chiar si in ale razboiului. (Ioana D'Arc)
Sper ca am fost destul de profund,in unele probleme greu sa sapi, dar am incercat sa enunt niste raspunsuri ce mi se par destul de logice.
Deci cred ca pe baza argumentelor ce le-am adus consider ca femeia este fizic mai slaba, ca sa spun asa, decat barbatul, au spiritul de conservare ridicat, ordonate, pe cand barbatii deseori sunt dezordonati si mai spontani.
Femeia este egala in drepturi cu barbatii, dar este este diferita.(nu inferioara /superioara)
Ai o mentalitate foarte invechita. Nici de stalp nu esti bun .
E unul dintre ce mai „straluciti" utilizatori TPU indiferent de categoria la care posteaza.
Ce-ti mai place sa mananci rahat, aproape ca nu te mai saturi...