Pentru ca ei chiar s-au nascut cu aceasta vocatie si traiesc intr-un fel intr-o lume doar a lor. Funda?
Faci misto nu?
bine asa daca nu vrei sa vorbesti despre asta
Stii macar ce semnifica acel simbol?
Nu-ti place masoneria, dar daca te ocupi de asta de 5 ani inseamna ca ai o varsta
Si eu am inceput sa ma documentez in legatura cu masoneria dar eu am 14 ani si nu stiu prea multe in domeniu
Cred ca singurul lucru pe care il putem face este sa ajungem la fel de puternici ca ei si sa intelegem puterea lor. La urma urmei este puterea fiecaruia si toti avem dreptul sa o ignoram sau sa o exploatam
Nu poti sa ajungi la fel de puternic ca si ei. Este imposibil Daca incerci esti eliminat din start. Orice pericol la adresa lor este eliminat si apoi musamalizat.
Ei vor sa ne subjuge folosind lucruri marunte, subtile cum ar fi distractiile, mass media, firmele mari, companiile sataniste, dar cineva trebuie sa opreasca aceste lucruri odata
Aceasta putere pe care ei au furat-o oarecum de sub nasul nostru nu este a lor, este lucrul cu care ne-a incredintat Dumnezeu pe fiecare si toti care inteleg asta si nu sunt corupti au dreptul sa o caute!
Eu asa consider, pacat ca sunt asa limitat din punct de vedere al anturajului pentru ca as face ceva in privinta asta!
Scz de greseli dar sunt obosit
Cum adic esti limitat din punc de vedere al anturajului? Ce ai face?
Pur si simplu...
Eu nu am pe nimeni care sa ma indrume catre calea asta, sa cunosc si eu puterea asta necunoscuta de care putini stiu
Eu am ii am doar pe ai mei care ma iubesc si sentimentul e reciproc dar in afara de ei si de prieteni nu mai e nimeni care gandeste ca mine si vrea ceva asemanator.
De cand am aflat de aceasta organizatie la nivel global m-am gandit sa fac ceva impotriva lor si sa-i opresc. Asta vreau sa fie scopul meu
Vorbesti ca si mine acum 2 ani, cand eram foarte pasionat de treaba asta.
Adevarul este ca nu ai cum sa ii opresti. Puti probabil sa reusesti.
Daca am persoane de incredere cred ca o sa pot
Sunt foarte motivat de cand nu am avut voie sa intru in biserica neagra acum 2 luni, Ma rog dar eu tot auzeam ceva inauntru, niste voci in cor vagi de parca nici nu era cert ca auzeam ceva!
Nu te mai deranjez sal
Prin mai multe cercetări au ajuns să creadă că au găsit adevărul. Dar, dacă iau de la capăt toate calculele o să vadă că realitatea este alta(excepţie în unele cazuri).
Ori vrei sa fi ca ei, ori vrei sa ii opresti... Nu mai inteleg...
Imi dau si eu cu parerea,vizavi de dicutia de mai sus.
Daca fiecare din noi,are "puterea " lor,nu o fi masoneria singura "cale" de a o intelege si exploata... Deci nu trebuie sa devi mason, pentru a invata mai multe depre tine. Daca nu iti convine sa te lasi manipulat,singurul mod de a "face ceva impotriva lor", este sa nu te lasi manipulat. Tine doar de tine, si liberul tau arbitru... il folosesti in mod constient, si problem solved. Pentru ca tu decizi (conform propiilor tale dorinte, principii, capacitate de a observa, analiza, selecta etc.), si nu accepti lucruri pe care "unii" ti-le induc, pacalindu-te(manipulandu-te). Evita scuza "inocenta victima "a anturajului sau masonilor, pentru ca tu esti responsabil 100% pentru totate deciziile pe care le iei, sau deja luat.Manipulat sau nu, tot tu esti cel care accepta, sau nu.Iar tu esti singura ta responsabilitate, ceilalti au si ei resursele necesare sa faca acelasi lucru pentru ei insisi.
Masoneria pare interesanta datorita ocultului, si miturilor creeate pe langa, insa nu e ceva in care m-as baga doar "sa vad cum e"... Sau sa cred ca ma vor invata ei pe mine una-alta.
Chiar daca nu ajungi sa ai "puterea lor", e o vorba din popor care cred eu, se aplica foarte bine aici."Mai bine sarac si curat"
Parerea mea, dar cred cu tarie in ea.
Ba nu! Gresesti!
Aceasta Putere nu este a lor si nu a fost niciodata, ei doar o folosesc in scopuri sataniste si manipulative!
Fiecare din noi ne-am nascut cu aceasta putere si doar pentru ca vreau sa o ating asta nu inseamna ca vreau sa fiu ca ei sau ca orice alta religie care o practica!
E important sa nu ne lasam acaparati de ei si sa luptam, chiar daca multi nu inteleg de ce!
Si partea cu tine doar pentru tine nu e valabila pentru ca nu vreau sa tin doar pentru mine! Eu vreau sa fac ceva impotriva lor care sa aiba efect si asupra oamenilor slabi!
Nu vreau sa-i las sa faca ce vor din planeta asta si chiar daca sunt decat o sigura persoana vreau sa cred ca pot sa-i depasesc la propriul lor joc!
Au acceptat minciuna. Probabil majoritatea dintre ei au confundat aceste doua conceptii (minciuna si adevarul)
Pentru că adevărul pe care l-au găsit le este cel mai plăcut şi se potriveşte cu ce vor să creadă.
Adevarul nu poate fi gasit. Nu e ceva pe care mintea umana il poate eticheta si caruia ii poate defini limitele. Adevarul e insondabil, e nesfarsit si incercarea de a intelege Nesfarsitul duce la tensiune mentala si in final clacare (ceea ce mi se pare si normal ). Mintea este doar o parte inferioara a Constiintei Superioare.
Poti privi un obiect prin prisma mentalului si sa scrii 5 pagini despre caracteristicile acestuia, despre limita despre cum arata, dar acelasi obiect il poti privi prin prisma Constiintei (constientei) si sa poti scrie un roman care sa ti se para pura fantezie din punct de vedere mental. Asa e si cu Adevarul, adevarul perceput pe cale mentala e limitat, cel perceput si trait in deplina fiintare e infinit si insondabil, nemarginit. Atunci nu mai poti spune ca "am gasit adevarul" ci doar ca "l-am trait".
anonim_4396 întreabă: