| AvalohAlyn a întrebat:

De ce timpul trece atat de repede? Am observat ca si cand stai degeaba fara o ocupatie timpul trece la fel de repede ca si atunci cand esti ocupat.Incotro se grabeste timpul asta, incotro merge asa de repede?

Răspuns Câştigător
| sdfsfsdfsdfsdf a răspuns:

Rutina
si perceptia de trecere a timpului exista numai pentru ca este prezenta in capul nostru. cea mai mare relizarea a universului este constiinta de careia nu-i pasa. de fapt ce face universul sa fie univers este pentru ca nu-i pasa de absolut nimic, ce gauri negre. ce gravitatie... nu exista nici viitor nici trecut d-aia nu se vor construii nici o data o masina a timpului-singura metoda pentru a se face posibila aceasta este prin modificarea universului si prinicpile pe care acesta functioneaza ce ar duce la ruinarea acestuia, pentru ca timpul practic nu exista. numai ca creierul nostru nu este conceput sa asimileze asta.
la fel, religia exista din cauza fricii oamenilor ca dupa moarte nu se intampla nimic.

3 răspunsuri:
| CdeMetal a răspuns:

Viata e pur si simplu prea scurta, de asta pare ca si timpul trece repede, dar noi suntem trecatori, ca sa spun asa.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

"Eu când îmi „pierd vremea „de pomană"", mi se pare că trece timpul destul de greu.

| sdfsfsdfsdfsdf a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Mai bine sa ai o viata scurta si frumoasa decat una lunga si mizerabila. sa faci ce iti place.