Pentru ca aia investesc mult in asa ceva iar la noi nu sunt fonduri nici pentru spitale atunci pentru asa ceva niciodata nu cred ca vor fi
Romana te rog. Adica mai pe intelesul unui adolescent.
Hiperbola este o figura de stil care consta in exagerarea realitatii.
Da-mi te rog exemple de intamplari adevarate din alte tari. Cu dovezi te rog. Interviuri, poze, filmulete.
Nu stau sa caut eu pentru tine acum. Dar eu am vazut articole despre fenomene paranormale din mai multe colturi ale lumii. Chiar si din Romania.
Pai nu stai pentru mine nici nu ti-am cerut sa stai pentru mine. Ti-am cerut exemple. Atata. 2-3 cuvinte sa ma lamuresti. Unde dai si unde crapa.
Interviuri,poze,filmulete nu mi se par 2-3 cuvinte.:)
http://www.descopera.ro/......in-romania
Totul este marketing, totul se rezuma la banii ce activitati panaormale tu ai vazut in viata ta vreuna? cu ce is aia mai speciali de ce nu se intampla in china unde locuiesc aproape 2 mld de oamenii sau in india, tocmal in usa ce sa zic chiar e fenomen nu crede orice porcarie omul e credul si crede orice fara sa gandeasca
Totul este marketing, totul se rezuma la banii ce activitati panaormale tu ai vazut in viata ta vreuna? cu ce is aia mai speciali de ce nu se intampla in china unde locuiesc aproape 2 mld de oamenii sau in india, tocmal in usa ce sa zic chiar e fenomen, nu crede orice porcarie omul e credul si crede orice fara sa gandeasca
Americanii au o imaginatie foarte bogata, lucreaza foarte bine pe calculator sa inventeza "fantome" si stiu sa minta foarte bine!
America,tara tuturor posibilități a se întâmpla orice lucru,
de la lucru normale pana la lucruri ciudate.
Pentru ca guvernul american executa extraordinar de multe experimente,si, ca si spirala deasupra Norvegiei, cateodata mai sunt observate de catre cetateni.Acestia,nestiind mai nimic de nivelul technologic secret al guvernului american,imediat se gandesc la aliens, ghosts, werewolves si alte chestii paranormale.La asta se mai adauga si eforturile serviciilor de contra-informatii, care au grija sa alimenteze teoriile paranormale, si chiar sa adauge altele. Sper ca raspunsul meu ti-a fost satisfacator.La revedere si Craciun fericit(craciunul crestinesc, nu cel capitalist!)!
Nu toti sunt catolicii dar majoritatea sunt :d Iar in Amrica sunt multe crime si din astea
Majoritatea nu sunt catolici (si oricum, ei se spovedesc). Mai mult de jumatate sunt protestanti. N-ai invatat la Istorie? De fapt, asa s-au si format statele unite: din britanicii care au PROTESTAT si au refuzat anglicanismul(noua religie impusa de rege.